Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 163 10
Στριπτιτζάδικα 247677
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση κοριτσιών

8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

6.0
Χορός κοριτσιών (privé)

8.0
Χώρος

8.0
Μουσική

5.0
Ποιότητα ποτών

8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Βρισκόμενος στην γύρω περιοχή με έναν παλιό μπουρδελόφιλο, λέω δεν πάμε να πιούμε ένα ποτό; Μου λέει «Αλκατράζ;» Ούτε καν, απαντάω εγώ. Πάμε kinky opera να δούμε τι παίζει. Το σνόμπαρα για αρκετό καιρό, αφού η τελευταία μου επίσκεψη ήταν 3-4 χρόνια πριν και δεν θυμάμαι κάτι το ξεχωριστό.

Κατηφορίζουμε λοιπόν, μπαίνουμε μέσα και βλέπουμε ένα στριπτιζάδικο τύπου κλαμπ. Ωραίοι καναπέδες, άνετες πολυθρόνες και έναν αριθμό κοριτσιών γύρω στις 25. Όπα λέω, κάτι έχει αλλάξει εδώ. Όντως, ευγενέστατο προσωπικό από την είσοδο μέχρι το μπαρ και τους σερβιτόρους, ωραία ποτά και όμορφες κοπέλες. Το prive δυνατό για 50€ που το κοστολογούν, και αν θέλετε να σας μείνει αξέχαστο πάρτε την Έλενα. Πήρα τουλάχιστον 10 χορούς αλλά αυτό ήταν ότι καλύτερο έχω συναντήσει σε όποιο στριπτιζάδικο έχω πάει. Έλενα μάγκες. Μια Ρωσίδα ξανθιά, όμορφη και ευγενέστατη. Γουστάρει αυτό που κάνει και στο περνάει και εσένα.

Καλή φάση ήταν και το live sex. Θυμάμαι δυο ζευγάρια να πρωταγωνιστούν μια το ένα μια το άλλο. Ο μπούμπης με τα τατουάζ, πραγματικά έδωσε πόνο!!! ??

Τα αρνητικά θα έλεγα πως είναι η πολύ δυνατή μουσική, που δεν σε αφήνει ούτε στον διπλανό σου να μιλήσεις, αλλά και η επιπολαιότητα κάποιων κοριτσιών που με το που σε βλέπουν σου λένε κατευθείαν πάμε prive. Λες και είμαστε τίποτα χθεσινοί. Άσε με βρε ματάκια μου με το που ήρθα να κάνω ένα τσιγάρο και να ρουφήξω μια τζούρα από το ποτό μου.Δεν ξέρουμε βρε κορίτσια ότι θα τριφτείτε 5 λεπτά για να πάρετε το 50αρικο και γεια σας; Για παιδιά μας βλέπετε; Για να ερχόμαστε εκεί σημαίνει πως θελουμε να μας κερδίσετε και με μια τσαχπινιά, να πιούμε δυο τρία ποτά και να πάμε και για χορό. Γιατί να μην μας πάρετε 150€ και θέλετε 50; poor management. Θέλετε εντατικά μαθήματα για μάρκετινγκ κάποιες.

Με λίγα λόγια αξίζει να το επισκεφτείτε και γιατί μία δυο φορές τον μήνα να το κάνετε και στέκι. Από οκά τα στριπτιζάδικα της Συγγρού θεωρώ πως αυτή την στιγμή είναι το πιο εξελίξιμο αν οχι το καλύτερο. ( ναι και από το Αλκατράζ.)

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 19, 2022
Poseidon7
Σπουδαίος
29
Πόντοι:
2.411
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Περι ου ο λογος, Διαγραμμένο μέλος 201295 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού