Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 160 10
Στριπτιτζάδικα 239996
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοριτσιών
 
6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
5.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
6.0
Χώρος
 
7.0
Μουσική
 
4.0
Ποιότητα ποτών
 
6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Βολτα χθες χωρις προσδοκιες, για κατι χαλαρο. Η διαθεση ελαφρως τσαλακωμενη καθοτι εφαγα και την δεκαλεπτη ψιχαλα στο καραμαπιδι.
Μετα απο αλλεπαλληλες επισκεψεις στο αλκα, ειπαμε να αλλαξουμε προορισμο. Η προηγουμενη φορα δεν ηταν και τοσο καλη, αλλα οντας μεγαλοψυχοι, ειπαμε αυτη τη φορα να δωσουμε αλλη μια ευκαιρια στο κινκυ.
Εισοδος 15, ναι 15, και οχι 10 οπως ολα τα στριπ της περιοχης. Προφανως το κυμα των ανατιμησεων επηρεασε και το χωρο της διασκεδασης. Πληρωσαμε ελπιζοντας για ενα μελλοντικο strip pass από την κυβερνηση, κατα τα προτυπα fuel και power pass
Ο χώρος ο ίδιος οπως και ενα μηνα πριν, τα τραπεζακια εχουν εκλειψει, πλεον μονο καναπεδες παντου.
Δυστυχως η μουσικη ειναι το ιδιο εκκωφαντικη, ειναι αδυνατον οχι να συζητησεις αλλα και στοιχειωδως να καταλαβεις τι σου λεει η κοπελα, ακομα κι αν τα φουσκωμενα και γεματα γκλιτερ χειλη της εχουν κολλησει βεντουζα στο αυτι σου α λα stranger things.
Η ευχαριστη εκλπηξη ειναι το εμπλουτισμενο ροστερ, με πολυ καλες παρουσιες που δεν ηταν στην προηγουμενη επισκεψη. Πραγματικα πολλες κοπελες, δε μπορω να βρω να πω κατι ασχημο εστω για καποια απο αυτες - πλην μιας τεραστιας χοντρης φολας που εκανε σοου με σαμπα και φτερα παγωνιου επι σκηνης.
Σε αριθμους κοριτσιων, ισως να πλησιαζε αλκα, κατα τι λιγοτερες ενδεχομενως, αλλα και παλι ηταν πολυ ευχαριστη αλλαγη.
Οι χοροι στη σκηνη ηταν ελαφρως μαπα, καθαρα διαδικαστικοι, αν και συχνοτεροι σε σχεση με ενα μηνα πριν. Ειχε ομως και συχνο σοου πλεον, και με λαιβ σεξ. Πολλες και οι γυναικες πελατισσες σε προτυπα αλκα, καποιες τις ανεβασαν και στη σκηνη, οπου απροθυμα χουφτωναν τον στριπερ αστυνομικο.
Χωροι απλου χορου και πριβε διαχωρισμενοι, υπαρχει και το πανω πριβε (250 γιουργια).
Από τις 1 και, μεχρι τις 4 και περιπου, το μαγαζι τιγκα, ακομα και καποια απο τα τραπεζι του πανω οροφου ηταν κατελλειμενα.

Υ.Γ: Οχι οτι θα ενοχλησει κανεναν, αλλα με το ποτακι σας δε θα δειτε απο σερβιτορο συνοδευτικο νερο μεχρι που να γκανιαξετε της διψας. Επισης, μητε που να διανοηθειτε να ανοιξετε τα φυστικια που ερχονται -σε κλειστη παντως- συσκευασια.

Υ.Γ 2: η γνωστη αθλητικη νοτα στις κριτικες μου: αλλη μια χρονια που ουτε προπονητη εχουμε, ουτε βασικο πλει μεικερ και ηδη ειναι ιουλιος. Θεωρω σφαιροπουλο σοβαρο προπονητη, που παρα το ερυθρολευκο παρελθον του δεν εχει κανει τις οπαδικες γελοιοτητες του μπαρτζωκα. Αν και μαλλον μιτροβιτς αχνοφαινεται στο βαθος

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 25, 2022
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
1.684
Πόντοι:
496
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 bixterious, Giorgos_Papadopoulos, STAVROS6969 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Ιουνίου, 2022
ποιο κύμα ανατιμήσεων;;; απλά έχουν κάνει συνεργασία με Ίνα και Σάντρα από sugarbabes να πηγαίνουν εκεί κάθε Σάββατο να ανεβάζουν στόρι κλπ για διαφήμιση, εξού και το 15άρι!
review reaction 1 drifter81, paparoupas, nickpie2008 και 1 ακόμα μέλος
26 Ιουνίου, 2022
Πέρασα κατά συμπτωση από έξω κατά τις τρεις
Είχαν βγάλει δυο εργάτριες με στολή με φώτα neon για διαφήμιση.!!! Σουρεαλ
review reaction 3 review reaction 1 Υπουργός, paparoupas
27 Ιουνίου, 2022
Το πάνω prive στα 250 ευρώ μόνο εμένα μου ακούγεται κάπως....? Ακόμα και σίγουρο σεξάκι να υπάρξει και πάλι νομίζω είναι πολλά... Άραγε γνωρίζουμε εαν είναι δεδομένο το σεξάκι στα πάνω? Ώρα κτλ ?
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3