Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 40 10
Στριπτιτζάδικα 89651
Γενική βαθμολογία
 
5.6
Εμφάνιση κοριτσιών
 
6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
5.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
1.0
Χώρος
 
6.0
Μουσική
 
7.0
Ποιότητα ποτών
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Μόλις μπήκα σπίτι , και η ώρα είναι 6 το πρωί . Επειδή δε με πιάνει ύπνος και μετά θα βαρεθώ , είπα να γράψω τώρα τις εντυπώσεις μου και να την πέσω . Λοιπόν……

Έρμα μου νιάτα !!!!!! Είχα παρα πολύ καιρό να πάω σε στριπτιζάδικο στην Θεσσαλονίκη . Επειδή κατεβαίνω πολύ συχνά Αθήνα , κρατάω το budget μου για εκεί . Σήμερα όμως αφού πήγαμε με ένα φιλαράκι και είδαμε το Top Gun, λέμε δεν πάμε μια βόλτα να θυμηθούμε τα νιάτα μας. Οπότε ξεκινήσαμε για την τσάρκα . Αφού κάναμε τη βόλτα με τ αμάξι , ξεκινήσαμε με Caligula (θα ακολουθήσει κριτική και για εκεί ) και μετά περάσαμε στο Le Cabaret .

Κατ αρχας να πω ότι οι κολούδες μέσα ήταν πιο ντυμένες από τα ξεκωλα έξω , ειδικά στο μπουζουκτσιδικο δίπλα . Anyway . Οι άνθρωποι στο μαγαζί ευγενέστατοι , δεν μπορώ να πω κάτι , αλλά ρε γαμωτο πολύ χαμηλή ποιότητα . Ρε παιδιά , χωρίς να θέλω να γίνω κακός , από κορμιά , λίγες ήταν για στριπτιζάδικο . Τρεις ήταν θωρηκτά , μιλάμε όμως για θωρηκτά οχι αστεία , δυο με μπυροκοιλιες , και δυο θείες . Μια Ναομι που ήταν δυνατό , και δυο άλλες με σωστά κορμιά . Επίσης η σχέση τιμής - υπηρεσιών έχει ξεφύγει . Απλό ποτό και χωρός 2 λεπτών από 20 ευρώ .

Πάτε καλά ;;;;;;;; Χαλαρώστε λίγο . Τι είναι τα 20αρικα , μαρουλόφυλλα ; Που έλεγε και ο Βέγγος . Δε μιλάμε για πικολα και σαμπάνιες , άστο . Η αλλη λέει στο φιλαράκι 250€ για να βγάλουμε γούστα !!!!!!!!! Θα τρελαθούμε τελείως . Ή εγώ ειμαι εκτός χρόνου , ή εγώ ειμαι εκτός τόπου , ένα από τα τρία …..

Θυμάμαι εποχές Platinum στην 3ης Σεπτεμβρίου , που το χειρότερο κορμί σε έκανε να βαράς 10 μαλακίες. Δεν ξέρω, απογοήτευση η κατάσταση και παρακμή . Κρίμα γιατί παλιά βγάζαμε καλά γούστα . Τεσπα

Έρμα μου νιάτα , που λέει και ο τίτλος. Τραβάμε γραμμή και περιμένουμε κάθοδο να γουστάρουμε στο Μπουρνάζι σαν άνθρωποι

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 28, 2022
Sicarios
Σεβαστός
Εγγραφή:
13 Απρ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
3.400
Πόντοι:
1.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 GALLAS, ThE, Yatoputso και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Μαΐου, 2022
Με ποιο μοντέλο ήπιες σαμπάνια φίλε και τι γούστα σε έβγαλε ?
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1