Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 101 10
Στριπτιτζάδικα 204112
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση κοριτσιών

8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

8.0
Χορός κοριτσιών (privé)

8.0
Χώρος

8.0
Μουσική

9.0
Ποιότητα ποτών

9.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Εφερε στην Αθηνα παρεα του ο topscorer το φιλο μου τον μυρωδια Sex volcano και επρεπε να τους παω καπου, η επιθυμια του topscorer ηταν το Golden Queens και σαν καλος οικοδεσποτης η επιθυμια τους εγινε διαταγη
Συναντηση κατα τις μια παρα και εισοδος στο μαγαζι οπου μου ειχαν φυλαξει τραπεζι
παραγγειλαμε τα ποτακια μας και καθησαμε να απολαυσουμε το μαγαζι
Μου τα επρηξε λιγο ο φιλος βολκανος να μην καπνιζω πολυ
Ειχα τρολαρει και πιο πριν τον topscorer που λεει οτι ειμαι παντα σε φορμα και πηγα με τζιν Ναι!
Ερχετε η πρωτη γκομενα την βαζω διπλα στον ηφαιστειο το σεξ, την ρωταει απο που ειναι του λεει ρωσσια απο νοβοσιμπιρσκ
γυρναει με υφος και μου λεει
ειδες οι ρωσσιδες; αυτοκρατορικα μουνια, την ρωταω εγω ποσο καιρο ειναι εδω και ποτε θα φυγει πισω (συνιθιζω να ρωταω μαλακιες) μου λεει 3 μηνες αλλα δεν παταω το ποδι μου πισω Ρωσσια οσο ειναι προεδρος ο Πουστιν
Κοκκινησαν και τα αυτια του αφου δεν περιμενε τετοια απαντηση οποτε τη πηρε για χορο
Μετα απο λιγο ερχετε σε μενα μια απο Οδησσο, λεω στην γκομενα αυτος ειναι ρωσσοφιλος, του την λεει με τροπο, κι εγω εχω σκασει στα γελια την ποτισα κι ενα νερακι των 5 ευρω
Μετα απο λιγο ερχετε με μια φιλη της της λεει να απο εδω ο ουκρανοφιλος και μου σκαγανε φιλακια
και δειχνει τον volcano και του κανουν χειρονομιες αθ=το με την παλαμη και την γροθια
ο topscorer κι εγω κατουρηθηκαμε στα γελια ειδικα ο topscorer
Η υπολοιπη βραδια συνεχιστηκε με χορους απο τα παιδια και χαζεμα των σοου
καλη ανδρικη παρεα με γελιο
Να την επαναλαβουμε
G
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Helena - Nayomi, TOMCRUISE και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Μαΐου, 2022
Είμαι σε γιαγιά ουκρανική εκεί τυπε κ μτεφιρνε λόγω πολυωρου ταξιδιου
16 Μαΐου, 2022
Χμμμ; κατι θελει να πει η πυθεια
αν καποιος μπορει να μου πει τι εννοει ο βολκανο με αυτον τον χρησμο θα ειμαι ευγνωμων
G
geroksouras
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2