Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 183 10
Στριπτιτζάδικα 317345
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοριτσιών
 
10.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
8.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
8.0
Χώρος
 
9.0
Μουσική
 
8.0
Ποιότητα ποτών
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0

Θυμίζει έντονα club ή μεγάλη πίστα. Έντονα φώτα στην είσοδο, πολύ κρύσταλλο, φέρνει σε Premium reception ακριβού ξενοδοχείου όταν μπαίνεις, όχι φτηνιαρικο στριπ όπως άλλα.

Έπαιξε τραπεζάκι κοντά στην πίστα, μου έκανε εντύπωση πόσες γυναίκες πελάτισσες ήταν γύρω από την πίστα.
Ενδεικτικά στις 12 ήταν ήδη ψιλογεματο, κάτι που δικαιολογείται επειδή άνοιξε πρόσφατα και έτρεξαν όλοι να το δουν. Ίσως σε κανένα μήνα πέσει λίγο η κίνηση από τόσο νωρίς.

Τώρα στο θέμα γυναικών.
Όχι, δεν είναι σίγουρα 50 όπως λένε διάφοροι. Ζήτημα είναι αν είναι 30-35.
Απλά υπάρχουν 2 τύποι γυναικών όπως διαπίστωσα χτες. Οι κλασικές για χορό κλπ και αυτές που είναι μόνο για ποτό, το οποίο δεν το καταλαβαίνω, αλλά προφανώς υπάρχουν πολλά τέτοια θύματα. Υπήρχαν γύρω στο 40% γνωστές φάτσες και πολλές νέες γκόμενες που ήρθαν τις τελευταίες βδομάδες στην Ελλάδα από ότι έμαθα.
Επίσης για πρώτη φορά πρόσεξα πολύ μικρές ηλικίες εργαζομένων κοριτσιών. Μιλάμε για κοριτσάκια 22-25 χρονών το πολύ, με απίστευτα φυσικά κορμιά, φυσικά η πλειοψηφία Ρωσίδες με λίγες Ουκρανες, Λευκωρωσιδες κλπ.

Τιμές αναφέρθηκαν πιο πάνω, τα σόου ήταν με μεγάλο κενό ανάμεσα τους, αλλά ανακοίνωσαν ότι θα προσθέτουν νέα προγράμματα κάθε βδομάδα.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το special show με άντρες πελάτες πάνω στην σκηνή. Είχε μια βυζαρου χορεύτρια και ο εκφωνητής προσκαλεί πελάτες να ανέβουν πάνω στη σκηνή. Ανέβηκαν 2 παιδιά. Ξαπλώνουν και η γκόμενά κάθεται γυμνή πάνω τους. Αρχίζει να τους βγάζει μπλούζες και μετά τους κατεβάζει τα παντελόνια και στους 2. Με ψαλίδι τους κόβει τα βρακιά και εκεί τους ανακοινώνουν ότι πρέπει να βαρεσουν μαλακια μπροστά σε όλους και όποιος κερδίσει θα πάρει 100€..
Ο ένας τύπος κατεβαίνει αμέσως, ο άλλος, μάλλον Αλβανός, ξξεκινάει να τον παίζει σαν τρελός! Για να καταλάβετε τι πείνα υπάρχει.
Στο μεταξύ η βυζαρου δίπλα του κρατουσε έναν δονητή και δεν έκανε τίποτα να τον καβλωσει. Απλά τον κοιτούσε. Μετά από 10 λεπτά βαρέθηκε το μαγαζί να περιμένει και ανακοινώνει ο εκφωνητής ότι ο τύπος κέρδισε 3 κάρτες/χορούς για να τον διώξουν και να συνεχίσουν με το πρόγραμμα... Αηδία πρόγραμμα αυτό. Τα άλλα με τις γκόμενες πολύ καλύτερα.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 05, 2022
xenitemenos
Μέγας
Εγγραφή:
14 Οκτ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
11.716
Πόντοι:
3.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 3 igbt9999, Manologr, ALEX5555 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Μαρτίου, 2022
Ρεεέεεεε τον Αλβανό! ????
08 Μαρτίου, 2022
Money MouthMoney MouthMoney MouthMoney MouthMoney MouthMoney MouthMoney MouthMoney MouthMoney Mouth
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2