Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 83 10
Στριπτιτζάδικα 171288
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοριτσιών
 
7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
7.0
Χώρος
 
10.0
Μουσική
 
6.0
Ποιότητα ποτών
 
4.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από εσφαλμένη παρότρυνση μέσω ινστραγκραμ από κυρία του χώρου να επισκεφθώ 3 οίκους φυλής και 1 εξηκίου που ήταν εν τέλει κλειστοί, ήρθε το σωτήριο μήνυμα από συναγωνιστή και κατευθύνθηκα στην υπόγα του Golden Queens .

Πολύ ζεστός χώρος και προσωπικό, ανθρώπινες τιμές (5ε ο απλός χορός, 10ε το ποτάκι της κοπέλας και 10ε το πρωτο ανδρικό με πρόσκληση που μοιράζουν στην πλατεία + ενας δωρεάν χωρός, το επόμενο 5ε)

Τώρα σε ότι αφορά το ρόστερ, όντως χωρίζεται σε 40αρες ρωσσοουκρανοκαταστάσεις που κρατιούνται ωστόσο πάρα πολύ καλά και είναι ευγενέστατες, δεκτικές στη συζήτηση και στον χορό δίνουν πόνο τόσο όσο, πριβέ δεν πήρα οπότε αγνοείστε την βαθμολογία- δεν ξέρω τι παίζει. Παίζουν και πιτσιρίκες γεμάτες ταττού καυλίτσες - κάποιες και με ολίγον τι τουπέ απ ότι φαίνεται.

Κόσμος πολύς για Πέμπτη βράδυ, ίσα προλάβαιναν οι κοπέλες να φέρουνε γύρα στα τραπέζια. Τα δυνατά όπλα προφανώς κλειδωμένα σε τραπέζια με κάποιο κασέ, μόνο για χορό στην πίστα σηκώνονταν.

Πολύ χαβαλές από τον Dj όταν υπερόπλο με πλαστικούς προφυλακτήρες σήκωσε για live show τυχαίο πιτσιρικά και όλο το μαγαζί ξέσπασε σε χειροκροτήματα που γαμούσε το μωράκι με το δονητή αφότου του είχε βγάλει την μπλούζα και ο δισκοθέτης έλεγε να δουλεύει το σασμάν με ρέγουλο Χεχε!Χεχε!Χεχε!

Προσωπικά πήρα για χορό και ποτάκι ομογενή εξ Ουκρανίας ονόματι Λένα, πολύ συμπαθητική και παρά τα χρόνια της κρατιέται πάρα πολύ καλά. Μια δεύτερη Ρωσσίδα ονόματι Ξένια από την εξωτική ρωσική άπω Ανατολή μου έκανε πολύ ζεστή κουβέντα και μετάνιωσα που δεν την δοκίμασα έστω ένα χορό. Τον συναγωνιστή του είχε κάνει κεφαλοκλέιδωμα μια Ελληνίδα, η οποία πέταγε συνέχεια ατάκες για να δικαιολογήσει τα ποτάκια που την κερνούσε αφειδώς ο συνοδοιπόρος.

Μουσική έπαιζε σε κάτι φάσεις κάτι μεταλιές που προσωπικά δεν μου αρέσουν, προτιμώ αισθησιακά κομμάτια ρωσσόφωνα ή έστω αμερικάνικα. Σε μια φάση έβαλε τρανό - κόκο όπου εμφανώς γούσταραν οι πιτσιρικάδες αλλά προσωπικά στα 30+ μου ακούγεται λίγο καλτίλα.

Δεν έκατσα πολλή ώρα η αλήθεια είναι καθώς οι καύλες μου με οδήγησαν σε στούντιο για να εκτονώσω ότι μου δημιούργησε το ντεμι-πατριωτάκι μας από το Ντιεπροπετροφσκ!

Με χαμηλό μπάτζετ δεν μπορείς να κάτσεις και περισσότερο η αλήθεια είναι, καταντάει αμήχανο οπότε αποχωρήσαμε ησύχως.

Το αλκοόλ εννοείται ρουκέτα, ο φίλος έπινε μόνο μπύρα αλλά κατά τη γνώμη μου δείχνει άσχημα οπότε ρίσκαρα την δηλητηρίαση με ρούμι κόλα μάλλον παράνομου αποστακτηρίου του γειτονικού Ασπροπύργου.

Στην υγειά σας και καλές τσάρκες!

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 11, 2022
Stelios_el_Conquistador
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
3 Ιαν 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
580
Πόντοι:
310
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 3 review reaction 1 Arist@rxos, STAVROS6969, james034 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Φεβρουαρίου, 2022
θέλει όπλο ο μικρός,θέλει να γίνει άντρας.
Πολύ σωστή και ουσιώδη η περιγραφή σου.
Να έχεις πάντα όμορφες βόλτες.
review reaction 1 Stelios_el_Conquistador
21 Ιανουαρίου, 2023
Ωραία περιγραφή!
review reaction 1 Stelios_el_Conquistador
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2