Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 57 10
Στριπτιτζάδικα 137495
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοριτσιών
 
6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
5.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
7.0
Χώρος
 
6.0
Μουσική
 
6.0
Ποιότητα ποτών
 
6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ημερομηνία τυχαία. Τελευταία επίσκεψη πέρυσι ,νομίζω, μετά την καραντίνα. Δεν έχω ημερολογιακή μνήμη. Χρωστούμενες κριτικές λόγω μη λειτουργίας του λογαριασμού. Επισκέπτης στην Αθήνα για δουλειές. Στο εν λόγω κατάστημα μία φορά το μήνα ή δύο ανάλογα με τις υποχρεώσεις. Βασική επιλογή την τελευταία τριετία λόγω γειτονικής διαμονής. Παλαίμαχος grand ritornατζής ως φοιτητής. Συμφωνώ με προγενέστερες κριτικές.
Καταθέτω προσωπικές εμπειρίες σε επίδοξους επισκέπτες. Δεν παίρνω απλό χορό. Πάω να απολαύσω ποτάκι , ταιριαστή παρέα και στο τέλος μόνο πριβέ.
Αναφορικά με τις κοπέλες. Πελάτης κάποτε της Κλαούντια πριν μπαταλέψει. Ο Βασίλης είναι ακριβής! Στην αρχή ποτό, κουβέντα, πριβέ, αισθησιασμός και ηδονές. Στη πορεία άλλαξε το παραμύθι, είχε τα δικά της, τα ανταγωνιστικά της με τις άλλες, έκανε αποταμίευση ( ; ) και έγινε αρκετά εκνευριστική και πιεστική για ποτό... Μας έβλεπε απροκάλυπτα για atm… Το ξέρουμε....αλλα όταν το κάνεις προκλητικά απροκάλυπτα χαλάει τη φάση....Χάλασε το κόλπο. Νομίζω δεν το ‘χει εδώ και πολύ καιρό…. Αρπακολατζίδικα πράγματα. Παραλίγο να μας κόψει και το μαγαζί.
Στη συνέχεια και κατόπιν απόρριψης της Κλάου, αρκετές ευχάριστες και πετυχημένες βραδιές, συνήθως καθημερινές. Δεν συγκράτησα ονόματα αλλά συγκράτησα την Βλάντα, μετά το φούσκωμα των βύζων και των ρουφοειδών χείλεων. Καλές ξήγες, ποτάκι, συζήτηση, τα βρίσκεις ωραία μαζί της. Δεν πιέζει. Απόλαυση το πριβε. Δυο τρεις φορές τα ‘χε πιει και του ‘δωσε. Για μένα ήταν λόγος επίσκεψης. Ομοίως, αν θυμάμαι το όνομα, νομίζω Αλίνα -με κάθε επιφύλαξη- ψηλή , μελαχρινή, βυζάρες φυσικές, απολαυστικό πριβέ.
Ανήκω στην κατηγορία επισκεπτών που γουστάρουν την καλτίλα του στριπ, αναζητούν και απολαμβάνουν συζήτηση με τα κορίτσια και δεν θα σκεφτούν πολύ τα χρήματα. Πάω για να περάσω καλά. Δώρο στον εαυτό μου. Άμα μου τη χαλάσει το κλίμα ,χαιρετώ. Αν όχι, φεύγουμε χαρούμενοι, καπνισμένοι και ατσίγαροι.
Στο μαγαζί πέραν του ονόματος δεν έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία χρόνια.
Στο προσωπικό δεν παρατήρησα αλλαγές. Άλλες φορές ευγενείς άλλες πεσμένοι και αυτοί. Αλλά έχω τύχει και σε κανά δυο φάσεις με μυστήριους γκρινιάρηδες μεγαλύτερης ηλικίας πελάτες και το παιδί στο σέρβις το είχε χειριστεί σένια. Μουσική οκ. Χορός στη πίστα ανάλογα με την ημέρα και την πελατεία. Κάποια φεγγάρια είχε και σόου με μία ξανθιά βυζαρού και κάποιον λεβέντη.
Ερωτευμένος όλες τις φορές με την εκάστοτε υποδοχή… Χαρακτηριστική φυσιογνωμία ο φίλος στην είσοδο, ξεχασμένος από μία άλλη νυχτερινή εποχή.
Δεν μπορώ να κάνω συγκρίσεις με ομοειδή καταστήματα γιατί είναι πολύ μετρημένες οι επισκέψεις. Εξαιρώ ένα χριστουγεννιάτικο casa, όπου αποθεωθήκαμε στα πάνω με μία Σέρβα (τα επίθετα όμορφη ή πανέμορφη ως επιθετικοί προσδιορισμοί προ της λέξεως Σέρβα είναι πλεονασμοί…)
Κάποια στιγμή πέρασε από FBI ένα εργαλείο, συστήθηκε Γκρεις, αλλά μην αδικήσω την σωστή Γκρεις σε περίπτωση συνωνυμίας ή λάθους δικού μου. Κορμί αθλητικό, μελαχρινή, στήθος δυνατό, πρόσωπο όμορφο.. Από κει και πέρα το χάος. Ό,τι πιο χυδαίο και προσβλητικό έχω συναντήσει ως πελάτης σε στριπ… Με φίλο , φορτωμένοι και με κέφια, είχαμε κεράσει ποτά διάφορα κορίτσια μέχρι να κατασταλάξουμε για το πριβέ μας…Πιθανόν, επειδή δεν την είχαμε κεράσει ,κοζάρισε τη φάση και σκάει με ατάκα σε βλαχορουμάνικη προφορά-διάλεκτο ‘πάμε να το παίξω μέσα να χύσεις;;΄… Άκυρο…επιστρέφει μετά από δεκάλεπτο και πιάνει τον φίλο… Τα ίδια…
Αντιτουριστική....γάμησε τις ποτάρες μας … καριολοειδες αρπακτικό...
Το απόλυτο ξενερωμα και ξεφτιλίκι…πανηγυρικό άκυρο… οι πιο πιτσιρικάδες παρακειθε πρέπει να την χρύσωσαν…50αρικο και τρικέφαλα η δικιά σου…
Νομίζω πέρυσι κάποιος συναγωνιστής είχε γράψει ότι αποχώρησε ή εδιώχθη. Δε νομίζω ότι την γουστάρανε και οι υπόλοιπες. Έσωσε το κέφι μια ξανθή αγαπημένη Παναγιά, που έλεγε ο πρίγκηπας, 22 μαιων, από Ουκρανία.
Έχω περάσει καλύτερα καθημερινές από Σάββατα. Περισσότερες φορές μόνος. Αν δε ξέρεις γιατί πας, μην πας. Για μένα είναι διασκέδαση ,απόλαυση ,φευγαλέα ηδονή. Ποτάρες, ωραίες γυναίκες, διαθέσιμες χωρίς κόμπλεξ να τα π(ι)είτε και στο τέλος ένα ωραίο ερωτικό σέξι πριβε. Έτσι το βλέπω, έτσι το γουστάρω. Όχι μιζέρια. Δε θέλει σκοτάδια η νύχτα.
Η ενέργεια βγαίνει και στις κοπέλες. Άμα έχεις σκοτάδια, πίσσα μαύρη, γαμησε το. Μη πας. Γνώμη μου.
Από κει και πέρα προτιμώ αυτό το έργο γιατί σιχάθηκα τα κλαμπ, τον δηθενισμό και τις γλάστρες με το ίνστα.. φόρεμα ,λούσα .εικόνα και πέντε ευρώ στη τσάντα.…που πας ρε φαντασμένη ελεεινίδα…
Τέλοσπαντων, στηρίζω τον ναό και λόγω εξοικείωσης με το χώρο θα τον επισκέπτομαι. Θεωρώ ότι θέλει κάνα μερεμέτι στη διαρρύθμιση.. Αναφορικά με τα κορίτσια, θα βρεις ό,τι θες. Παράπονο δεν υπάρχει. Έχω συναντήσει ταγάρια, μέτριες, μανεκέν και αστέρια.. Άπειρες αλλά και πεπειραμένες.
Συνεννόηση πριβε για πριβε.
Καλή συνέχεια μάγκες.

Πολλά μπράβο σε όσους θυμούνται ονόματα και μας καθοδηγούν. Δεν το ‘χω αλλά τώρα που έχω λογαριασμό θα ενημερώνω λεπτομερέστερα.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 26, 2020
Jimmy the Kid
Μέλος
Εγγραφή:
28 Απρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
815
Πόντοι:
81
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 koutavoulias, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, riderfantomas και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Μαΐου, 2021
Όλα τα λεφτά η περιγραφή. Πήγαινα συχνά σε στριπ μετά το γύρισα σε στούντιο και CG. Ωστόσο η καλτίλα των στριπ δεν υπάρχει και αξίζουν για μια φορά στο τόσο. Η απόλυτη ατάκα που είπες δεν θέλει σκοτάδια η νύχτα
06 Μαΐου, 2021
Συναγωνιστά δεν έχω άποψη για τα στούντιο. CG κάποιες φορές. Επέμεινα λόγω της πρώτης φόλας που έφαγα, την οποία αναζητάω για να γράψω κ να προστατεύσω μη έμπειρους ερωτικούς αγωνιστές σα και μένα.
Τα στριπ είναι όσα θα ήθελε και φαντάζεται το μυαλό ενός άντρα να του συμβαίνουν σε ένα κανονικό κλαμπ με κόσμο (μουνάρες κλπ) και ακόμα περισσότερα...
Η ατάκα είναι δάνειο από τον μπαρμπα θόδωρο στο καφενείο, ναυάγιο της ζωής.
07 Μαΐου, 2021
Άρχισα τα στριπ επειδή σιχάθηκα τα κλάμπ που πληρωνες ειτε εισοδο ειτε ποτα σε καριολες και δεν εκανες τιποτα. Στο στριπ δεν θα πανε χαμενα τα λεφτα καλυτερα εκει παρα στις μαλακιες στο γκαζι
07 Μαΐου, 2021
είναι μεγάλη η κουβέντα αυτή αδελφέ αλλά σε γενικές γραμμές
-στα κλαμπ δε θα δεις την ίδια μουναρα στυλατη απέναντι να σ κοζάρει λάγνα και να έρχεται κατά πάνω σου με τα εσώρουχα της να σου πει κέρασε με ένα ποτό. κι αν γίνει θα είναι σαν να έχεις πιάσει 2 ανατροπές και τρια σκορ χωρίς σύστημα, ξερά, με το τελευταίο σου δεκάρικο...(καλά άμα τα πιάσεις αυτά θα έρχονται έτσι κι αλλιως...)
-στο κλαμπ, θα φας την νύχτα μέχρι να παρεις σήμα από κάποια και μετα θα ξεκινήσεις την κούρσα από τα δεξιά σαν τον Χαρη τον Κοπιτσή και άντε να δουμε αμα θα βγάλεις φάση....
-ουτε θα χορεψεις μαζι της σε κόκκινο καναπέ δερματίνης χωμένος μέσα σε δύο επιθετικά βυζιά ενώ παλεύεις με την ασφυξία.....θα την αρχίσεις στις θεωρητικές παπαρολογίες και από μέσα σου θα λες ''τι αλλη μαλακία θα πω για να γαμησω σήμερα...''...και σιγά μη σε ρώτησει για τα προβλήματά σου...(ενα συν στα κορίτσια των στριπ που ρώτησαν για προβληματα μας)... θα έχεις φαει το βραδυ με πιθανότητες να γαμήσεις γαμησετα.
-Δεν θα εισαι ο εαυτος σου αλλα αυτο π θέλεις στη γκομενα να πουλησεις.
-Κι άμα φορτώσεις, δε θα φορτώσεις , θα φορτωθεις. σχεση, φιλες , καθημερινα τηλ,μνμ κλπ... προτιμώ να πιω καφε με τα παντρεμένα και μη φιλαράκια μου την επομένη και να τους λέω περήφανα τί έκανα με τη βλάντα, παρα να πινω καφε με τις φιλες της δικιας μου, να ακούω για νύχια, ρούχα κλπ και να ψάχνω να βρω τις ορμόνες μου , μηπως εχασα καμία... οι καργιες θα ξέρουν ηδη πως πηδάει το πουλί μου και θα με κουβεντιάζουν κανα δυο μερες...
μαγαρα...μάτι κακό...ουστ...

*****στριπ ρε...ελευθερία,γυναικάρες, ποτα, ερωτες, αγαπη, πριβε, ασπασμοί, next... και πάλι ελευθερία...
review reaction 1 Paliotsarkadoros
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4