Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 23 10
Στριπτιτζάδικα 56813
Γενική βαθμολογία
 
5.6
Εμφάνιση κοριτσιών
 
6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
5.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
5.0
Χώρος
 
5.0
Μουσική
 
6.0
Ποιότητα ποτών
 
6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ετεροχρονισμένη κριτική λόγω έλλειψης χρόνου . Ειναι η δεύτερη φορά στο μαγαζί . Είχα ανεβάσει κριτική και την πρώτη φορά που ήταν εμφανώς καλύτερη . Αφού πάρκαρα σε πάρκινγκ (καθώς δεν έχει ούτε γι αστείο) , μπήκα στο μαγαζί .

Κουρασμένα πράγματα αδέρφια . Αρκετές κοπέλες , αλλά με κουρασμένη διάθεση , και είμασταν και νωρίς στο μαγαζί. Κάτσαμε με τον φίλο , δίπλα σε δυο πιτσιρικάδες , και αρχίσαμε να κοζάρουμε. Έρχεται σε μένα μια από το Καζακστάν με έντονα ασιατικά χαρακτηριστικά . Ρε γαμωτο μου , γιατί μου έχει συμβεί αρκετές φορές , τι στον @ουτσο τρώνε πριν και βρομάνε σκορδιλα από 100 μέτρα ; Μιλάμε να μην μπορώ να αναπνεύσω . Και δεν έφευγε κιόλας η σαύρα . Βρε δε θέλω , όχι μου λέει θα κάτσω χωρίς ποτό για παρέα . Μην τα πολυλογώ , έφυγα για τουαλέτα μπάς και σηκωθεί.

Μετά μας ήρθε το γνωστό δίδυμο Γιαννα-Ντιάνα , που την προηγούμενη φορά είχαμε κάνει χαβαλέ , αλλά ήταν τόσο χλιαρές που ούτε διάθεση για κουβέντα . Κερασαμε ένα κανονικό ποτό , δώσαμε τα κουπόνια χορού στους πιτσιρικάδες δίπλα και την κάναμε .....

Συμπέρασμα , για τουρίστες που δεν έχουν δυνατότητα μετακίνησης . Αυτά και καλή χρονιά

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 18, 2019
Sicarios
Σεβαστός
Εγγραφή:
13 Απρ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
3.402
Πόντοι:
1.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Mistis2008, kaavlas, travestolagnos και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού