Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.7 17 10
Στριπτιτζάδικα
40369
Γενική βαθμολογία
5.0
Εμφάνιση κοριτσιών
4.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
4.0
Χορός κοριτσιών (privé)
8.0
Χώρος
7.0
Μουσική
6.0
Ποιότητα ποτών
4.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Είπα να περάσω απ τη γνώριμη γειτονιά ύστερα από καιρό...Όντας χρόνια στο τουρνέ των κολωνακόριτσιων , βλέπω μια μεταστροφή των στριπτιζάδικων σε κατα συνθήκη στούντιο...Μπήκα μέσα λοιπόν , και το θέαμα που αντίκρυσα ήταν καταθλιπτικό..πριν προλάβω να κάτσω ,να μ ρθει το ποτό , με καβάλησε μια ύαινα με παράξενη μύτη..Λέω πλάκα μου κάνει ο Θεός..ζήτηγε κέρασμα πριν μου ρθει καν το δικό μου ποτό..στη πίστα μόνο μια αμαζόνα χόρευε (και η μία από τις 2 που άξιζε) εξ Γεωργίας καταγωγή (Νινι το όνομα κάπως έτσι)..πήρα για απλό χορό μια άλλη όμορφη ξανθούλα (δεν έκανε το ¨καλό¨πριβέ) και για μπριζόλα πήρα τη Γεωργιανή αμαζόνα..εν κατακλείδι , Παρασκεύη βράδυ που παλιά δεν έβρισκες καναπέ να κάτσεις, που κανα πασαρέλα 10+ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΕΣ κοπέλες , τώρα πάτος..
Υ.Γ.ο σκόπος του στριπτίζ είναι να σαγηνέψεις τον άλλον, να τον κάνεις να σε κεράσει , να τον αποπλανήσεις με τον χορό..Αυτό τοχουν χάσει..
Υ.Γ.ο σκόπος του στριπτίζ είναι να σαγηνέψεις τον άλλον, να τον κάνεις να σε κεράσει , να τον αποπλανήσεις με τον χορό..Αυτό τοχουν χάσει..
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 22, 2019
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού