Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 40 10
Στριπτιτζάδικα 89504
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοριτσιών
 
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
8.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
5.0
Χώρος
 
8.0
Μουσική
 
8.0
Ποιότητα ποτών
 
9.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Κυριακή βράδυ, αύριο Καθαρά Δευτέρα οπότε μας παίρνει να εκδράμουμε στο πορνοστέκι μας. Γύρω στις 1 τα ξημερώματα μπαίνω μέσα, πρώτη φάπα. Νέκρα το μαγαζί. Ένα ζευγάρι (μόνο που δεν γαμ*θηκαν) & 3... Πακιστανοί ήταν; Αφγανοί ήταν; Δεν ξέρω, αλλά μάλλον πήγαν μόνο για μάτι, αφού δεν είχαν καμιά κοπέλα & μετά από 15 λεπτά φύγανε. Οπότε οι 8 κοπέλες πήρανε σειρά και περνούσαν από εμένα (που δεν είχα πολλή όρεξη για ποτά, απλά για χορό).

Αφού "έστειλα" κάποιες που δεν ήξερα (2 ντεμέκ Ελληνίδες, η μία μελαχροινή - αν ήταν Ελληνίδα, σίγουρα ήταν από δενδροπόταμο - & μια καστανόξανθη, ούτε που θυμάμαι ονόματα), οι οποίες δεν με καύλωναν, πήραν σειρά οι γνωστές. Δυστυχώς η Βικτώρια έλειπε, πήγε διακοπές (αν κρίνω από το πόσο συχνά λείπει για "διακοπές" & τα μέρη που πάει, μάλλον κάνει διεθνείς βίζιτες). Πρώτη έρχεται η Ναόμι. Κερνάω ένα ποτό, χαβαλέ κάναμε. Ακολουθεί η Nicol (στο Platinum που δούλευε Αναστασία την είχα γνωρίσει). Ρωσίδα, γεματούλα, μελαχροινή με ωραίο βυζι. Την παίρνω για χορό (στο Platinum είχα κάνει τους καλύτερους χορούς μαζί της), αλλά ξενέρωσα άσχημα γιατί ούτε βυζί μ' άφησε να γλύψω, ούτε να κάνω καλά πιασίματα (στο Platinum τ' άφηνε όλα). Επιμένει για 2ο χορό ή ποτό, αλλά την στέλνω. Ξαναέρχεται η μελαχροινή, ντεμέκ Ελληνίδα & επιμένει για ποτό ή χορό (εν τω μεταξύ με θυμόταν από Platinum, της είχα κάνει γλυφομούνι & αυτή μου πήρε πίπα. Πρέπει να ήταν το χάλι της το μαύρο για να μην την θυμάμαι).

Πάνω που βαρέθηκα & πάω να φύγω, έρχεται η Λόρα. Μελαχροινό καυλάκι, με μέτριο στητό στήθος & προστυχόφατσα. Της ρίχνω άκυρο για ποτό & μετά από σκέψη & για χορό (επίσης δεν με είχε αφήσει παλιότερα να γλύψω βυζάκια). Τέλος πάντων η μουσική ήταν καλή, η εξυπηρέτηση ομοίως, αλλά κατά τα άλλα τίποτα. Δεν το καταδικάζω τελείως, γιατί και οι περιστάσεις ήταν για τον πο*τσο.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 10, 2019
Μέλος
Εγγραφή:
14 Απρ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
23
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Gianpaolo, travestolagnos, hook19 και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού