Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 142 10
Στριπτιτζάδικα 201686
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοριτσιών
 
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
8.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
5.0
Χώρος
 
8.0
Μουσική
 
8.0
Ποιότητα ποτών
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Όπως διαλαλούσε και ο μεγάλος άρνολντ στον terminator "I am back" και φυσικά δεν θα μπορούσα να συνδυάσω την επιστροφή μου στην δράση με άλλο μαγαζί από αυτό που μας μεγάλωσε. Θα παρακάμψω τα διαδικαστικά πέρι παρκινγκ, χώρου κλπ, μιας και θεωρώ αδύνατον να μην γνωρίζει και ο τελευταίος κάτοικος της Αθήνας πλέον για αυτόν τον ναό του στριπτίζ.

Τα ευχάριστα νέα που με περίμεναν όταν πέρασα την είσοδο και κάθισα να απολαύσω το ποτάκι μου ήταν ότι οι τιμές για τα πριβέ ματσάρισαν τις αντίστοιχες του Γκόλντεν, ΑΜΗΝ παναγία μου, πόσες φορές είχα ευχηθεί να γίνει κάτι τέτοιο η καρδούλα μου το ξέρει. Κατά τα άλλα τα σόου του μαγαζιού παραμένουν ίδια.

Στα του ρόστερ τώρα, βρήκα αρκετές παλιές γνωστές και κάποιες καινούριες παρουσίες που τις τίμησα και με τίμησαν. Έχουμε λοιπόν:

1)Εύα, η μεγάλη μου καψούρα η οποία επέστρεψε γιατί δεν βρήκε εταιρία να την υποστηρίξει να πάει Ισραήλ όπως μου πε, να πω και εγώ με την σειρά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες αυτές τις εταιρίες που την χίωσαν και γύρισε Ελλάδα. Μινιόν πιπινάκι, με ανύπαρκτο στήθος μεν αλλά μια ρώγα που ανταποκρίνεται σε χρόνο ρεκόρ και αργό αισθησιακό χορό που επιδιώκει την επαφή με το εργαλείο του πελάτη. Το κακό της είναι ότι οι χοροί της αρκετές φορές είναι γρήγοροι και σε αφήνουν με την καύλα στην μέση.

2)Σοφία, έτερο πιπινάκι, πανέμορφη, γλυκήτατη, με υπέροχο σώμα, αλλά όχι πολλά πολλά. Για όσους ερωτεύονται εύκολα και θέλουν να το παίζουν ιππότες καλύτερα να την αποφύγουν!!

3)Μαρι, μελαχρινο σκυλι του πολεμου, ο ορισμός της γυναίκας, φανταστική στον χορό, αλλά σπάνια θα την πετύχετε διαθέσιμη μιας και κατά 99,9% θα την έχουν αρπάξει και θα την κερνάνε ποτέ με το τσουβάλι

4)Εβίτα, άλλο γνωστό σκυλί, ψηλή, εντυπωσιακή και άκρως φιλική και προσιτή στον πελάτη. Δυστυχώς στην περίπτωσή της ισχύουν τα ίδια δεδομένα με την Μαρι, άμα πάτε για αυτήν στο μαγαζί κάντε καλού κακού ένα τάμα να την πετύχετε διαθέσιμη έστω και για 10 λεπτά

5)Πάολα, γνωστή από το γκόλντεν και το κινκυ, μου φάνηκε ότι πήρε κάποια κιλά, αλλά παραμένει εντυπωσιακή και φλογερή. Περιοριστείτε σε κάναν χορό μαζί της και θα είστε οκ.

6)Μάγια, πιπινάκι, φίλη της πάολα, με ζουμερό κωλαράκι και χαριτωμένο προσωπάκι. Δεν την δοκίμασα για χορό καθώς οι αναμνήσεις μου από όταν ήταν στο γκόλντεν δεν ήταν και οι καλύτερες.

7)Μάιρα, γλυκούλα και φιλική σαν άνθρωπος και με το πιο απαλό δέρμα που θα χαιδέψετε ποτέ στην ζωή σας, αλλά ουσιαστικά μόνο αυτό θα πληρώσετε για αυτήν, δέρμα βελούδο και χορό κομοδίνο!!

8)Νικόλ, πιπινάκι μινιον με όχι και τόσο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά αλλά τίμια στον χορό. Δεκτική σε φιλιά και χάδια τα οποία και ανταποδίδει

9)Λίζα, (αχ λίζα), μολδαβέζα νταρντάνα με εντυπωσιακά προσόντα και piercing στις ρώγες. Το "αχ" πάει γιατί μου θύμισε μία Λίζα μολδαβέζα που είχα ερωτευτεί πριν έναν χρόνο. Η αλήθεια είναι ότι αυτή δεν κατάφερε να με κάνει να την ερωτευτώ, αλλά είναι αρκετά καλή στον χορό.

10)Τζιοβανίνα, μιλφ με ψεύτικα βυζιά, αιώνια παρουσία στον χώρο. Δεν είναι του γούστου μου αλλά την αναφέρω.

11)Καρίνα/Κορίνα, ένα από τα δύο, τρελοκομείο που ρίχνεις ζάρια για το πως θα την πετύχεις κάθε βράδυ. Εγώ θα την απέφευγα μέχρι να πεθάνω!!

12)Ρωξάνα, ψηλή και εντυπωσιακή με αρκετά καλό χορό, το κακό της για μένα είναι ότι η φάτσα της φέρνει σε τραβέλι και με ξεκαυλώνει.

Γνώρισα και δύο νεαρούλες που ήταν καινούριες στο μαγαζί αλλά δεν θυμάμαι τα ονόματά τους, θυμάμαι όμως ότι ήταν αρκετά πρόσχαρες και γλυκούλες για τους λάτρεις των πιπινιών. Υπήρχαν προφανώς και άλλες κοπέλες αλλά για να τις γνωρίσεις όλες πρέπει να πας στο μαγαζί από τις 12 μέχρι τις 6 που θα κλείσει!!

Αυτά και καλή συνέχεια στον αγώνα μας!!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
6 Ιουν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
612
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 MindBlown, STAVROS6969, Farinos και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Μαρτίου, 2018
Δοκίμασες με καμία διπλό πριβέ ή άδικα μειωθήκανε οι τιμές ?
19 Μαρτίου, 2018
Την μαρι την έχω πάρει είναι πολύ λίγη στους χορούς
20 Μαρτίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εγώ καλά πέρασα μία φορά που την πέτυχα ελεύθερη Έρωτας
20 Μαρτίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σπάνια παίρνω πριβέ και με κοπέλες που γνωρίζομαι καιρό μόνο
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4