Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 35 10
Γενική βαθμολογία
 
5.4
Εμφάνιση κοριτσιών
 
4.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
4.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
5.0
Χώρος
 
10.0
Μουσική
 
2.0
Ποιότητα ποτών
 
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
τιμη εισοδου 10 ευρω με ποτο.
ο χωρος εχει μέγεθος στριπτιτζαδικου καθως είναι πρωην κλαμπ αλλα κοπελες επιπεδου κωλομπαρου.
ειχα να παω 3 χρονια που ειχα παει με την κοπελα μου τοτε.
ο λογος που πηγα είναι γιατι γραφτηκε ότι δουλευει πλεον εδώ η μαρια με τα γυαλακια από την γιαννιτσων που εμενα δεν μου αρεσει να την λενε κατσαριδα αλλα ετσι την περιγραφουν οκ.
η μαρια ΔΕΝ δουλευει εδώ. σημερα σαββατοβραδο δεν θα επαιρνε ρεπω θα ηταν εδώ και θα την εβλεπα. ότι εμοιαζε περισσοτερο σε μαρια τζανκι από γιαννιτσων ηταν μια συνομιλικη της με μακρια καστανα μαλλια σε αντιθεση με τα καρε μαυρα της μαριας, που το μονο κοινο με την κατσαριδα είναι ότι ειχε και αυτή γυαλακια, η συγκεκριμενη λοιπον του μαγαζιου είναι ότι καλυτερο εχει το μαγαζι εμφανισιακά καθως εχει μικρο νεανικο κωλαρακι και τεραστια πλαστικα βυζια, λεπτουλα, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΡΙΑ, δεν είναι μονο τα πιρσινγκ που λειπουν που γραψανε στο φορουμ δεν εχει καν τα τατουάζ της μαριας, πχ το τατουάζ στην μεση πανω από το κωλαρακι.
οι κοπελες του μαγαζιου ηταν 2 πισω από το μπαρ και άλλες 7 μπροστα. οι 3 κοπελες τις λες χοντρες κανονικα και με το νομο, οι υπολοιπες ειχαν και αυτές την κυτταριτιδα τους και τα σημαδια σε μπούτια γλουτους παροτι σκοτεινο το μαγαζι, φανταστείτε με φως τι θα φαινοταν. 1 ηταν μαυρη αδιαφορη λογω ασχημης μαυρης φατσας, οι άλλες σπασμένες από το αλκοολ και τα ξενυχτια μπορει να ηταν 35 χρονων αλλα εδειχναν πανω από 40, εξαιρεση η βυζαρου πιτσιρικα που περιεγραψα με τα γυαλακια η οποια και αυτή από φατσα δεν ηταν τιποτα το σπουδαιο, σαν μετρια φοιτητρια διπλανης πορτας, την καβλα που βγαζει η μαρια της γιαννιτσων σαν ρεηβερ γκομενα των 90ς δεν την βγαζει.
η μουσικη στην αρχη που ειχε κατι ξενα για τους χορους ηταν καλουτσικη μετα το γυριζει σε γυφτοσκυλαδικα γ διαλογης που δεν είναι του τυπου μου. την άλλη φορα θα παω προς λαδάδικα σε κανενα λεκαμπαρε, το μπλου ιγκουανα με 5 μολις κοπελες ειχε 2 εντυπωσιακες, το πλατινουμ ειχε 4 εντυπωσιακες, εδώ 0, φανταστείτε ότι ενώ δεν ειχα γκομενα μαζι μου εδώ , δεν πηρα ουτε ένα χορο, δεν αξιζε.
η κατερινα πρεπει να κανει σκαουτινγκ σε 5 γυμναστήρια της πολης να βρει 5 κοπελίτσες, δεν λεω να είναι οπωσδήποτε κατω των 25 αλλα τουλάχιστον να είναι γυμνασμένες να μην εχουν κυτταριτιδα ελεος. καλυτερα να τις βλέπαμε σε σκυλαδικο ή κλαμπ ντυμενες περισσοτερο θα μας καυλωναν με την φαντασια.
ΔΜ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas, iuakoya, STAVROS6969 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού