Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 9 10
Στριπτιτζάδικα 35413
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοριτσιών
 
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
8.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
8.0
Χώρος
 
7.0
Μουσική
 
7.0
Ποιότητα ποτών
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Eπισκεψη στο εν λογω καταστημα με φιλο γυρω στις 1.30am. To παρκιγκ ηταν φουλ οποτε επρεπε να παρκαρω στο δρομο. Οταν μπηκαμε στο μαγαζι υπηρχαν μονο δυο παρεες ενω το παρκιγκ ηταν φουλ.Χμμμ;

Ημουν η μονη γυναικα και με κοιτουσαν ολοι σαν εξωγηινη. Κατσαμε και αμεσως ηρθαν να παρουν παραγγελια. Ρωτησα αν εχει καποιο σοου και ο τυπος ειπε οτι καθε 4-5 τραγουδια μια κοπελα θα χορευει στο στυλο.

Πηραμε ουισκι κολα και ηταν καλο. 10 ευρω το ποτο. Δυο κοπελες ηρθαν στο τραπεζι μας κ μας ρωτησαν πως μας λενε και καναμε χειραψια. Η μια ηταν μια κοντη μελαχρινη ρουμανα που μιλουσε ελληνικα και η αλλη απο μολδαβια ονοματι Λαρίσα που μιλαει μονο αγγλικα.

Τις κερασαμε δυο απλα ποτα 15 ευρω το ενα που απο οτι μου ειπαν δε περιεχει αλκοολ Κεφάλι σε τοίχο!

Μας προτειναν να μπουμε σε χορο τετραδα αλλα τους ειπα οτι ειμαι μονο στρειτ και δεν ενδιαφερομαι. Ο φιλος μου πηγε πριβε με τη Λαρισα, 25 ευρω ο χορος και απο οτι μ ειπε του εβγαλε τη μπλουζα κι αυτη εβγαλε το σουτιεν της αλλα τιποτα αλλο. Σεξ με περισσοτερα χρηματα δε προσφερουν.

Αργοτερα βγηκε στο στυλο μια ψηλη ρουμανα κουκλα μελαχρινη με πολυ ωραιο προσωπο αλλα εφηβικο βυζι. Χορεψε πολυ ωραια με πολυ ενταση και παθος.

Μετα η κοντη ρουμανα ηρθε κ τριβοταν στο φιλο μ οποτε πηγε για δευτερο χορο. Απο οτι μ ειπε αυτη ηταν πιο καυλα και του επιανε το πουτσο πανω απτο παντελονι. Του ειπε οτι αν δωσει κι αλλα 25 θα του παιξει μαλακια.

Οση ωρα ημουν μονη κοπελες με προσεγγισαν, ηρθε μια απο Ουγγαρια που μιλουσε μονο αγγλικα. Γενικα ωραιες κοπελες αλλα τσιμπουρια για να τους στα σκασεις.

Μετα η Λαρισα εκανε στυλο αλλα φαινοταν οτι η κοπελα βιαζοταν να τελειωσει.
Γυρω στις 3 ειχαν φυγει ολοι και ειχαμε μεινει μονοι.

Γενικα για επαρχια οκ μου φανηκε αλλα σαν το αλκατραζ τιποτα!

Επισης καλυτερα να κανει καποιος 2 χορους με την ιδια κοπελα για να το απολαυσει περισσοτερο παρα να κερασει "χυμους" των 15 ευρω και να πεταξει 25 ευρω για να δει λιγο βυζι.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 13, 2017
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
17 Ιαν 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
216
Πόντοι:
346
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Marcus77, Dirty69, shaGuar και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Οκτωβρίου, 2017
Τα στριπ της κρητης οπως και τα κωλόμπαρα ειναι σκετη απάτη.Πιο πολλα χαμουρεματα και ματι παιζει σε απλη μπουρδελότσαρκα...και τζαμπα
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1