Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 85 10
Στριπτιτζάδικα 100528
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοριτσιών

8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

7.0
Χορός κοριτσιών (privé)

7.0
Χώρος

7.0
Μουσική

9.0
Ποιότητα ποτών

8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι το εν λόγω ίδρυμα...και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία....

Αν και πήγα Κυριακή βράδυ κατά τις 1.00, το κλίμα ήταν πολύ καλο.

Λόγω ημέρας έκατσα σε ένα άνετο τραπεζάκι και άρχισαν να με πλησιάζουν οι κοπέλες. Το έχω παρατηρήσει και άλλες φορές, ότι πρώτα σε πλησιάζουν οι σχετικά μέτριες σε εμφάνιση και όσο περνά η ώρα έρχονται τα πιο ωραία μωρά....το ξέρουν ότι είναι οι καλύτερες και δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν πολύ....

Αφού ήπια ποτάκι με 2 πολύ καλά μωρά (δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να πολύ απλώσω χεράκι) αλλά γελάσαμε πολύ, ήρθε η σειρά της Μάρθας...

Αυτό το κορίτσι έχει εξαιρετική ζωντάνια μέσα της..πολύ ενέργεια και είναι πολύ χαμογελαστή....μου κάνει έναν καταπληκτικό χορό, κατακαυλώνοντάς με από την αρχή....το στήθος σιλικονάτο (παλιό και λίγο αδρό στην υφή) αλλά αυτό που σε ανταμοίβει είναι το ατελείωτο τρίψιμο....

Μετά ήθρε η σειρά ενός σχετικά όμορφου μοντέλου, αλλά όχι υπερμοντέλου, με ένα κορμάκι ολόσωμο....που με έκανε να ξεχάσω το όνομά της...

εξαιρετικός χορός, με έβαλε αρχικά να πιάσω τα μη σιλικονάτα στητά βυζάκια της και εγώ τα χάιδευα απαλα και όχι έντονα....

τότε με ανάγκασε να πιάσω τη μουνάρα της....δεν είμαι χτεσινός σε αυτά τα μαγαζιά και ξέρω ότι δεν αφήνουν γενικά το χάδι στο μουνί...

ε λοιπόν το μωρό έδειχνε να το απολαμβάνει για τα καλά...μου το σέρβιρε κανονικά και όταν έβγαζα το χέρι μου από εκεί, το έπαιρνε και μου το ξαναέβαζε εκεί....τι να πω....είχε υγρανθεί και τις άρεσε να παίζω με την κλειτορίδα...δάκτυλο δεν έβαλα μέσα...ίσως τότε να τσίναγε...αλλά της το έπαιξα για τα καλά....

Σε αντάλλαγμα μου τρίφτηκε τόσο πολύ που έχυσα πάνω μου....

μισή ντροπή δική μου....μισή δική της???

για 10euro που έχει κάθε χορός είναι πολύ καλά....

Συμπολεμιστές σπεύσατε να καταθέσετε....
Νέο Μέλος
5
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού