Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 51 10
Στριπτιτζάδικα 100941
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοριτσιών
 
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
9.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
5.0
Χώρος
 
9.0
Μουσική
 
10.0
Ποιότητα ποτών
 
9.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Στο Caissa είχα να πάω ένα χρόνο και..
Βράδυ Πέμπτης και μετά από επαγγελματικό δείπνο στα νότια βλέπω το γνωστό ανθρωπάκι με τα φωτάκια και αποφασίζω να πιω ένα ποτό πριν συνεχίσω στα στέκια των ελλεεινίδων..
Εύκολο πάρκινγκ μπροστά ακριβώς, η κοπέλα στα εισιτήρια παλιά γνώριμη (νεαρά /όμορφη ,εργαζόταν παλαιότερα στο FBI, golden) και νέος υπεύθυνος.
Για τον χώρο τα έχω πει στην παλαιότερη κριτική. Σχετικά μικρός , αλλά ιδιαίτερα προσεγμένος, με ωραίο μπαρ τραπέζια και καναπέδες και προσθήκη πίσω από την πίστα ενός video wall.
To προσωπικό εξαιρετικό, χοροί στην πίστα συνεχόμενοι με λίγα breaks. Πέτυχα ένα σόου "Ποκαχόντας", ενώ ανακοινώθηκαν επίσης λεσβιακό/ντίλντο και σεξ
Ιδιαίτερη μνεία στον Dj! Απλά εξαιρετικός
Ποτό οκ
Από κορίτσια θυμάμαι τα εξης : Χριστίνα, Λούντα (ξανθιά, ουκρανή, αν κάνει και ρινοπλαστική θ'ανέβει επίπεδο),Τζάσμιν, ΌΛγα
Λίλη, Καρίνα, Κατρίν, Αλεξάνδρα
Ραίσσα, Εύα (δηλώνει Ελληνίδα από το Βόλο, πολύ καλά ελληνικά)
Ντορις, Τεκίλα και Αλιόνα και 2-3 ακόμη.
Όλες οι κοπέλες είναι αρκετά εως πολύ εμφανίσιμες, δεν υπήρχαν απωθητικές και η συμπεριφορά τους ήταν πολιτισμένη (συστήνονταν, 2-3 κουβέντες, δε γίνονταν φορτικές)
Οι απλοί χοροί γίνονται σε καναπέδες που καλύπτονται από κουρτίνα, και μάλιστα μεταξύ τoυ καναπέ του κάθε πελάτη υπάρχει και άλλη κουρτίνα (ακούτε εκεί στο Toys?? ).
Ποτό 10 ευρώ, απλός χορός 10 ευρώ
Όσον αφορά στο πριβέ/έξτρα υπηρεσίες κτλ δεν έχω άποψη. Δεν αναφέρθηκε κάτι (δεν κάθησα πολύ), γενικά πάντως το μαγαζί βγάζει μια κυριλέ ατμόσφαιρα και αν κατάλαβα καλά ανήκει στην οικογένεια του Αλκατράζ .
Σίγουρα αξίζει μιας επίσκεψης!

Παρατηρήσεις : 5 στο πριβέ γιατί δεν έχω άποψη και δεν δοκίμασε και κάποιος άλλος από την παρέα
Σε σχέση με την παλαιότερη βαθμολογία , η σχέση ποιότητας-τιμής είναι ελαφρώς μικρότερη καθώς πλέον οι χοροί κοστίζουν 10 και όχι 5 ευρώ .
taurus1
Ανώτερος
Εγγραφή:
8 Μαρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
1.326
Πόντοι:
6.305
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού