Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 142 10
Στριπτιτζάδικα 201679
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοριτσιών
 
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
9.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
5.0
Χώρος
 
9.0
Μουσική
 
9.0
Ποιότητα ποτών
 
9.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μιας και οι διακοπές φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος τους και παράλληλα η ποδοσφαιρική δράση ξεκινά, είπαμε και εμείς να μπούμε σε ρυθμούς pre season για να προετοιμαστούμε για τον βαρύ χειμώνα που θα έρθει Κουλ

Το μαγαζί κλασικά παραμένει από τα καλύτερα και πιο φιλικά στον μέσο καταναλωτή. Εύκολη πρόσβαση και πολύ εύκολο να βρεις parking, το προσωπικό ευγενέστατο και οι κοπέλες αρκετές για να ματσάρουν και τον αρκετό κόσμο για την εποχή. Να αναφέρω για όσους ενδιαφέρονται ότι δεν υπήρχε σόου από Τεο-Ινα, πιθανότατα να απουσιάζουν σε διακοπές.

Στα του ρόστερ τώρα, όπως ανέφερα κοπέλες πολλές και για όλα τα γούστα. Θα κάνω μια απόπειρα καταγραφής με κίνδυνο φυσικά να μου ξεφύγει κάποια:

1)Σοφία: Καστανόξανθο πιπινάκι από ουκρανία με τα πιο ωραία μάτια που έχω δει σε στρίπερ, σώμα καλογυμνασμένο και μες το ναζι. Προσοχή μεγαλή οι αγαπούληδες γιατί πολύ εύκολα μπορεί να πάθετε ζημιά και να χάσετε περιουσίες.

2)Μαρή: H κολλητή της Σοφίας, έτερο Ουκρανάκι, μεγαλύτερης ηλικίας βέβαια, αλλά το ίδιο εντυπωσιακή και φλογερή. Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει ποτέ να την πάρω για χορό Λύπη

3)Μαργαρίτα: Ψηλό μελαχρινό άλογο, άγνωστης προέλευσης άλλα άκρως εντυπωσιακή επίσης. Ωραία βυζιά αλλά λίγο πεσμένος κώλος για τα γούστα μου, αλλά ντάξει δεν μπορούμε να τα θέλουμε όλα Σπασίκλας

4)Άννα: Ένα ακόμα ουκρανάκι, ξανθό με πολύ δυνατό πίσω σύστημα αλλά μικρά βυζάκια. Ευγενέστατη κοπέλα και με δύο μάτια να σε κοιτούν σαν κουτάβι που θέλει να βγει την απογευματινή βολτίτσα του Έρωτας

5)Βαλέρια: Για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι 100% σίγουρος ότι την είδα, ήταν όλο το βράδυ σε ένα τραπέζι μια κοπέλα και την κερνούσαν ποτά και τις έμοιαζε αρκετά. Anyway, ξανθό ουκρανάκι επίσης με τρομερό κώλο και μικρά σφιχτά βυζάκια επίσης και μία bitch καυλο φατσα.

6)Σάρα: Νταρντανογκόμενα από Ρωσία νομίζω με ράστα κόκκινο μαλλί και σκυλόφατσα, ο ορισμός της τσόντας. Ανέβηκε στην σκηνή για χορό με ένα γλειφιτζούρι και αφού τα έβγαλε όλα, άρχισε να παίζει με πάθος το καημένο γλειφιτζουράκι στο μουνάκι της στέλνοντας την θερμοκρασία στα ύψη. Δυστυχώς για την ηδονή μου και ευτυχώς για την τσέπη μου δεν ήρθε ποτέ στο τραπέζι μου να μάθω παραπάνω και για το πριβέ.

7)Μάιρα: Ξανθιά ρουμάνα που δούλευε στο golden και πήρε μεταγραφή στο athens. Ωραίο μωρό με τρομερά πόδια, δυνατό κώλο, σμιλεμένο κορμί αλλά μικρά βυζάκια και εδώ (έχουν την τιμητική τους τα μικρά σφιχτά βυζάκια φαίνεται). Ευχαρίστη παρουσία με όρεξη για χαβαλέ.

8)Ρωξάνα: Ψηλό μελαχρινό άλογο με τούμπανο σώμα αλλά λίγο τραβελε φάτσα και από διάθεση ανάλογα τα φεγγάρια της

9)Εβίτα: Μελαχρινή ψηλή εντυπωσιακή μιλφ με τρομερή διάθεση και ενέργεια. Χρόνια στο κουρμπέτι καθώς φαίνεται ξέρει πολύ καλά το επικοινωνιακό.

10)Αλέξια: Η κολλητή της εβίτας, δυνατό σώμα αλλά άσχημο πρόσωπο και ψυχρή διάθεση.

11)Τζούλια: Καινούριο φρούτο, μελαχρινό πιπινάκι με μοντελέ σώμα, σίγουρα όταν θα ξανα πάω θα προσπαθήσω να παίξω περισσότερη μπάλα μαζί του Έρωτας

12)Νταιάνα (νομίζω): Νταρντανο γκομενα αδιάφορη τελείως για τα γούστα μου και την αναφέρω απλά για το τυπικό

13)Καρίνα: Μελαχρινό κοντοπούτανο από Ρουμανία, γεματούλικο και έκφυλο

14)Τζιοβανίνα: Ξανθό μιλφ με ενισχυμένα βυζιά, δηλώνει ιταλίδα και οι ιταλίδες γελάνε γιατί οι ιταλίδες ξέρουν

15)Κωνσταντίνα: Ελληνίδα κοκκινομάλλα γεματούλα, κλασική μορφή στον χώρο

16)Τατιάνα: Χαριτωμένο γεματούλικο πιπινάκι για τους λάτρεις

17)Θεία Όλγα: Μελαχρινό cougar που όμως έχει τον τρόπο του να σε ανάβει. Ζωντανός θρύλος στον χώρο του στριπ με μεγάλη εμπειρία στην πλάτη της.

Ήταν και άλλες 3 αδιάφορες τύπισσες που δεν θυμάμαι ονόματα ή βασικά κάνω πως δεν θυμάμαι Ματάκι

Ο χορός είναι στα 5 ευρώ, το πριβέ στα 40 και το σπεσιαλ στα 80. Με τα κουπονάκια από το γκάζι το ποτό είναι 5 ευρώ τα σάββατα, τις υπόλοιπες μέρες από ότι μου είπαν με 10 ευρώ και το κουπόνι παίρνεις ποτό και δύο χορούς δώρο.

Υ.Γ. Η βαθμολογία στο πριβέ είναι τυχαία, δεν πήρα, δεν είδα, δεν ξέρω τίποτα, είμαι ελεύθερος Καπέλο
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
6 Ιουν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
612
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kotobiftekos, TZOYLI, fouxter και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Αυγούστου, 2017
ωραια κριτικη,λεπτομερης..την σαρα βεβαια νταρντανα δεν την λες ..1,55 με το ζορι αν ειναι,αλβανιδα , ενιοτε παιζει κ στα στουντιο 318,θησεως κτλ
(Updated: 22 Αυγούστου, 2017) 22 Αυγούστου, 2017
Σοφία, Μαρί, Εβίτα το βαρύ πυροβολικό του μαγαζιόυΠροσκύνημα
Ποια μέρα πήγες;
22 Αυγούστου, 2017
Έβαλε βυζιά η Τζιοβανίνα Χμμμ; Χμμμ; καλό και αυτό.
Πάντως την Κωνστατντίνα δεν την λες και γεματούλα, χοντρούλα και βάλε....
22 Αυγούστου, 2017
Η αλήθεια είναι ότι το νταρντάνα χρησιμοποιείται όπως τον βολεύει τον καθέναν, για να είμαστε όμως 100% τίμιοι με την κοπέλα χοντρή δεν είναι σε καμία περίπτωση και δεν εννοούσα αυτό όταν χρησιμοποίησα τον όρο. Μου φάνηκε προσωπικά ότι πήρε μερικά κιλάκια, όχι υπερβολικά, αλλά προσωπικά ως λάτρης του μοντελέ σώματος έπρεπε κάπως να την ξεχωρίσω από τις υπόλοιπες. Όπως και να έχει είναι μία παρουσία που σίγουρα θα προσπαθήσω να τιμήσω σύντομα γιατί μιλάμε για τρελή τσόντα!!
22 Αυγούστου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σάββατο φίλε μου, παρασκευή επέστρεψε από διακοπές και την επόμενη βουρ στον αγώνα Ναι!
22 Αυγούστου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

πολλά μπορώ να την πω αλλά δεν το επιτρέπει η αγωγή μου Σπασίκλας
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6