Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 50 10
Εκκρεμεί έγκριση
Στριπτιτζάδικα 52386
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοριτσιών

5.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

3.0
Χορός κοριτσιών (privé)

7.0
Χώρος

5.0
Μουσική

8.0
Ποιότητα ποτών

10.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ένα συμπαθητικό μαγαζάκι αλλά μέχρι εκεί... Υπάρχουν πολύ καλύτερα για να σπαταλήσει κανείς το χρόνο του. Επίσκεψη 3:00 η ώρα. Χώρος περίεργος & αντιπαθής, χαμηλοτάβανο μαγαζί εξ' αιτίας βέβαια του παταριού στο οποίο γίνεται το prive & πρόκειται πράγματι για πολύ διακριτικό χώρο. Τραπεζάκια υπερβολικά χαμηλά σε στυλ καφενείου κυριολεκτικά! Βέβαια πολύ καλή θέα για την πίστα. Εξυπηρέτηση προσωπικού ΑΨΟΓΗ. Όσον αφορά τις κοπέλες τώρα είναι ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολλές, ίσως & περισσότερες απ' τους πελάτες! Πραγματικά περισσεύουν υπερκαλύπτοντας τη ζήτηση, δεν το έχω ξαναδεί αυτό σε μαγαζί. Βέβαια από εμφάνιση μέτρια πράγματα, τα κλασσικά ρωσιδάκια, πολλές άβυζες & άκωλες καμία όμως που να μη βλέπεται. Μερικές οργώνουν κανονικά πάνω-κάτω το μαγαζί, υπάρχουν όμως & κάποιες άλλες που πραγματικά κάθονται όλη την ώρα βαριεστημένες στους καναπέδες. Ξεχώρισα Νατάσσα-Σαμάνθα. Χοροί αρκετά καλοί αλλά προβλέψιμοι, prive δεν πήρα αλλά από ένα παιδί απ' την παρέα άκουσα ότι ήταν Ο.Κ. Πήρα τη Σαμάνθα για χορό & όλη την ώρα μου έριχνε γλωσσόφιλα, δεν ξέρω αν το συνηθίζει... Χοροί πάνω στην πίστα εντελώς αδιάφοροι έως τραγικοί. Μουσική πολύ καλή ιδίως τις πρωινές ώρες όπου μπαίνουν & μερικά ψαγμένα κομμάτια, όσο για τον dj εκνευριστικός. Προσωπικά είχα & δύο ΤΥΧΕΡΑ τη βραδιά που πήγα, όσοι ξέρουν καταλαβαίνουν τί εννοώ... Γενικά νορμάλ σχέση απόδοσης-τιμής. Αν το ξαναεπισκεφτώ θα το κάνω για να τιμήσω τα ΤΥΧΕΡΑ, ειδάλλως δε νομίζω να ξαναπήγαινα. Συμπέρασμα: Ένα προβλέψιμο μαγαζί της Συγγρού της οποίας τα μαγαζιά έχουν πέσει πολύ ποιοτικά σε σχέση με το παρελθόν, δεν ξέρω τί μπορεί να φταίει γι' αυτό...
Womanaholic
Ανώτερος
86
Πόντοι:
5.015
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 @.Dod0s

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού