Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 63 10
Στριπτιτζάδικα 198453
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοριτσιών
 
9.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
2.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
9.0
Χώρος
 
9.0
Μουσική
 
6.0
Ποιότητα ποτών
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
1.0
Εχω παει σε αυτο το μαγαζι 5-6 φορες και καθε φορα ειναι και χειρότερα. Προσπερνώ το γεγονός ότι είναι 60ευρώ/20 λεπτα και 100 ευρώ/40 λεπτά + υποχρεωτικό κέρασμα και δικό σου ποτό στο μπαρ. Αφου τελικα επελεξα να παω σε δωματιο με καποια κοπελα πληρωνω για τα 20 λεπτα και ενημερωνω τσατσα και κοπελα οτι θα μπω για ενα ντουζ πρωτα και να ερθει σε λιγο. Μεσα στο ντουζ αφου εκανα κανα τριλεπτο να βρω τη θερμοκρασια τη σωστη αφου πηγαινε απο καυτο σε παγωμενο κανω ενα γρηγορο και βγαινω. Η κοπελα με ενημερωνει οτι εχει περασει ηδη ενα δεκαλεπτο και μας μενουν μονο 10 λεπτα. Αφου αρχιζω να διαμαρτυρομαι σε χαλαρο υφος τελοσπαντων αρχιζουμε την πιπα για να μη χασω ολο το χρονο μου. Με το που ειμαι ετοιμος να αρχισω σε ιεραποστολικο μου λεει οτι εχουμε 2-3 λεπτα. Τα εχω παρει ηδη οποτε την βαζω για ενα 69 μπας και χυσω γιατι και η ορεξη μου εχει φυγει και η στυση. Χυνω με τα πολλα και ντυνομαι να φυγω αμιλητος. Αυτη αρχιζει τη δικαιολογιες οτι δεν φταιει και ειναι ευθυνη της τσατσας ποτε θα μπει και οτι κραταει χρονο. Μπορει και να εχει δικιο δεν με απασχολει καθολου αλλα εγω πεταξα 60 ευρω. Και μου λεει το τρομερο. Σε συμφερει να πληρωσεις 100 για 40 λεπτα για να χουμε χρονο! Που με 100 σε οποιοδηποτε στουντιο κανεις τριο. Με το που βγαινω η τσατσα μου πεταει τη φοβερη ατακα πώς περασες και να βαλω βαθμολογια στην κοπελα!!! Εκει αρχισα να της τα λεω σε πιο εντονο υφος και αυτη ελεγε ενταξει σε ολα για να σηκωθω να φυγω!!
Και ειναι κριμα γιατι και πολυ ωραιες κοπελες εχουν και χώρο πολυ καλο. Με τις τιμες που παιζει η πιατσα θα ειχαν τρελη δουλεια. Πραγματικα λες και προσπαθουν να δοκιμασουν τις αντοχες των πελατων τους.
Μεχρι καποιος αλλος συναγωνιστης να ενημερωσει οτι αλλαξαν νοοτροπια εγώ του ρίχνω μαύρο.
υγ. Για την ημερομηνια δεν ειμαι σιγουρος μονο γιατι εγινε πριν καμια δεκαρια μερες και δεν θυμαμαι ποτε πηγα ακριβως

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 31, 2017
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
25 Φεβ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
113
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter, kostas8000, sotirakis69 και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Απριλίου, 2017
δεν εχω παει και ουτε προκιτε με αυτά που διαβαζω . Αρε amnezia εκει τα ακουμπάγαμε και δεν το μετανιώναμε
10 Απριλίου, 2017
Για το xbar τα'χουμε πει..Δεν αξίζει ούτε ως κωλόμπαρο, ούτε ως στούντιο.
Ακόμα και οι κοπέλες δεν είναι τόσο όμορφες που να δικαιολογούνται τέτοιες τιμές.
Αν σ'αρέσει κάποια υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να την δεις.Ή νομίζεις ότι σκοτώνονται στη δουλειά?
11 Απριλίου, 2017
Θα μας βοηθούσε φιλέ μου αν μας έλεγες και με ποια κοπέλα πέρασες.μΚαπέλο Καπέλο
11 Απριλίου, 2017
πέρασα με την Εβελιν απο Βουλγαρια. Ξανθια με συμπαθητικους βυζους. Καθαρη και μιλαγε καλα Ελληνικα με προφορα...
11 Απριλίου, 2017
Ειναι γνωστο οτι το μαγαζι δεν αξιζει κ αντε πες οτι δεν το ηξερες κ την πατας την πρωτη, τις υπολοιπες γιατι πηγες;
11 Απριλίου, 2017
Με τέτοιες μαλακίες που κάνουν, τους έχασαν τους πελάτεςΜαλακία
12 Απριλίου, 2017
Στην αρχη ηταν ψιλοκαλα. Μετα που φαγανε τον ιδιοκτητη και αλλαξε διευθυνση αρχισαν ελπιδοφορα αλλα σιγα σιγα χαλανε. Ανεβαινουν οι τιμες ... Πηγαινα γιατι αν και κωλομπαρο ειναι δυο-τρια επιπεδα πανω απο τα υπολοιπα στη Συγγρου και στη Μιχαλοκοπουλου. Αλλα ειναι πλεον μακραν ακρυβοτερο απο στουντιο..
13 Απριλίου, 2017
Το χειροτερο μαγαζι στην Συγγρου με τιμες Ελβετιας και οπιον πιασουμε κοροιδο.Την τελευτεα φορα ειδα κατι κινεζους και αρκετους ξενους.
02 Μαΐου, 2017
Το μαγαζί το συγκεκριμένο έχει δυο ομολογουμένως απαγορευμένες έννοιες για έναν που αγορεύει στις πιάτσες, είναι κωλόμπαρο και στούντιο, συνδυασμός φωτιά και απαγορευτικός για έναν κοινό νου, που έχει σωφροσύνη για το που θα δώσει τα λεφτά του, και που θα πάρει το καλύτερο και οικονομικότερο αποτέλεσμα που επιθυμεί ο ίδιος.

Ως κωλόμπαρο ξεκούραστα χρήματα και πολλά για την κοπέλα και βέβαια πεταμένα λεφτά για τον πελάτη, όποια οικονομική δυνατότητα κι αν έχει ο πελάτης. Δεν αξίζουν αυτού του είδους τα glamour κωλόμπαρα - studio.
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9