Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 43 10
Στριπτιτζάδικα 88141
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοριτσιών
 
9.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
9.0
Χώρος
 
8.0
Μουσική
 
10.0
Ποιότητα ποτών
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Το τέλος μιας επίπονης εργασιακά ημέρας με έφερε με ένα συνάδελφο από τη δουλειά και ένα Ολλανδό επισκέπτη στο εστιατόριο Αι Νικόλας στη Συγγρού να απολαμβάνω εξαίσιους ψαρομεζέδες με τη συνοδία ενός καταπληκτικού viognier από το κτήμα Μερκούρη. Coma Berenices το όνομα του κρασιού, συνίσταται ανεπιφύλακτα.

Η κούραση της μέρας σε συνδυασμό με το εξαίσιο κρασί που όμοιό του ο Ολλανδός δεν είχε βέβαια ξαναδοκιμάσει κατέληξε ο ξένος συνεργάτης γύρω στις 12 να ‘’’κόβει οχτάρια’’ όταν σηκώθηκε για την τουαλέτα, εχοντας κατεβάσει 1,5 μποτίλια. Επρεπε να φύγουμε.

‘’Φορτώσαμε’’ υποστηρίζοντας τον Ολλανδό στο αμάξι και ξεκίνησα για το ξενοδοχείο του το Φοίνιξ στη Βουλιαγμένη μαζί με τον Ελληνα Συνάδελφο. Το ανοιχτό πίσω παράθυρο ως έμπνευση λειτούργησε προς μεγάλη μου ανακούφιση αποτελεσματικά ώς προς την αποφυγή ‘’ εκτόξευσης ρουκέτας’’ από τον ξένο επισκέπτη μου.

Εχοντας εκτελέσει τη ‘’φορτωτική’’ γυρίζαμε από Ποσειδώνος με κατεύθυνση προς Αθήνα προκειμένου να αφήσω τον Ελληνα συνάδελφο και φίλο στο σπίτι του στην Ηλιούπολη.

Ο παντρεμένος νωρίς και πλέον με τρία παιδιά συνάδελφος και φίλος ξέροντας μέρος των επιδόσεων μου στο ‘’άθλημα’’ που το site υπαινίσσεται μου την έριξε. ‘’Εχω μια ωρίτσα ‘’άδεια’’ ακόμα, δεν πάμε σε κανένα στριπτιζάδικο ??’’

Εχοντας υπάρξει και εγώ παλιά παντρεμένος, ξέρω τι τραβάνε αυτοί οι άντρες, οπότε την κατηγορία αυτή των αντρών έχω μάθει να την συμπονώ.

Δεν ήθελα όμως να βγώ και από τον δρόμο μου προς Ηλιούπολη. Με γρήγορο λοιπόν υπολογισμό σκέφτηκα ότι το ποιο κοντινό ήταν το Princess στη Χρυσάφη μόλις 50 μέτρα από την Ποσειδώνος όπου εκείνη τη στιγμή οδηγούσα.

Σε πέντε λεπτά είμασταν εκεί !!

Είχα πολύ καιρό να πάω στο συγκεκριμένο μαγαζί. Πέντε έξι χρόνια πριν το τιμούσα τακτικά λόγω εκλεκτών παρουσιών εκεί. Διαπίστωσα λοιπόν ότι το ύφος του μαγαζιού είχε ριζικά αλλάξει.

Δεν πρόκειται πλέον για κλασσικό στριπτιζάδικο. Αλλα για κάτι διαφορετικό. Κάτι ανάμεσα σε Μπαρ Κονσομασιόν, Στριπτιζάδικο, και Μπιλιαρδάδικο. Στην είσοδο υπάρχει αριστερά ένα μικρό μπαρ και δεξιά ένας χώρος με μπιλιάρδο όπου συναγωνιστές έπαιζαν με τις στέκες τους. Πιο μέσα ο χώρος έχει μεγάλους καναπέδες και μικρά τραπεζάκια τοποθετημένα όλα αμφιθεατρικά γύρω από ένα κεντρικό στύλο όπου διεξάγονται αραιά και που pole dances από τα κορίτσια του μαγαζιού,

Στο τέρμα πίσω μέρος του μαγαζιού γίνονται οι προσωπικοί χοροί, και στην τέρμα πίσω δεξιά γωνία οι πριβέ χοροί. Στα συν του μαγαζιού το γεγονός ότι οι καναπέδες που γίνονται οι προσωπικοι χοροί είναι σε σχετικά διακριτικό σημείο μια και ‘’κρύβονται από άλλους υπερυψωμένους καναπέδες που βρίσκονται πιο μπροστά. Ετσι οι χοροί δεν γίνονται σε κοινή θέα όπως σε άλλα σχετικά μαγαζιά. Μόνο από το ένα πλάι μπορεί κανείς να πάρει μάτι τη ‘’δράση’’. Οσο και αν φαίνεται περίεργο αυτό κάποιους πελάτες όπως τον συνάδελφό μου για παράδειγμα τους ενοχλεί.

Επίσης στα θετικά του καταστήματος το γεγονός ότι το αρχικό δικό σου ποτό και ο πρώτος χορός, κοστίζει ως προσφορά 15 ευρώ. Κατά τα υπόλοιπα 10 ευρώ ο απλός χορός. Και 35 ευρώ ο πριβέ χορός.

Τελος η μουσική κατά πολύ καλύτερη απο άλλα αντίστοιχα μαγαζιά του χώρου μια και αντικατοπτρίζει την χαλαρή ιδιαίτερη αίσθηση του χώρου !!

Πάμε στο ρόστερ.

1) Κρυστάλ. Γνωστό ‘’Σκυλί του πολέμου’’ εξ Ουκρανίας. Γνωστή στους μύστες του χώρου για την ποιότητα των υπηρεσιών της από παλιά , στην ‘’ώριμη’’ πλέον φάση της.
2) Κλαούντια. Το Ρωσικό ‘’Αντίπαλον δεος’’ της Κρυστάλ. Επίσης ‘’ώριμο’’ όμορφο κορμί που ξέρει όμως τι ζητάει ο Αντρας.
3) Κίρα. Καστανό πιπινάκι Μινιόν εξ ουκρανίας. Ομορφο λεπτό μεν αλλά σχετικά καμπυλάτο νεανικό κορμί όλο φρεσκάδα. Επίσης πολύ θελκτική στους χορούς. Νεα στην Ελλάδα μόνο στα Αγγλικά συνεννόηση. Αλλά τα Αγγλικά τα έχει.
4) Κλεοπάτρα. Ξανθό γαλανομάτικο Ουκρανάκι 20 ετών. Το ομορφότερο κατά την άποψή μου κορμί στο μαγαζί. Στην τέχνη του χορού όμως έχει μεγάλο περιθώρια βελτίωσης και χρειάζεται δουλειά. Είναι όμως νέα στο χώρο και έχει περιθώριο να βελτιωθεί. Επίσης μόνο λίγα η συγκεκριμένη Αγγλικά.
5) Τζένη και Εμανουέλα. Δυο μαύρες κοπέλες που δεν ετιμήθηκαν και ως εκ τούτου δεν έχω άποψη

Πληροφορήθηκα ότι μεγάλο μέρος του ρόστερ βρισκόταν σε διακοπές και αναμένεται η επιστροφή του. Τα ποτά των κοριτσιών αν σου κάνουν παρέα στα 10 ευρώ. Στα συν του μαγαζιού το γεγονός ότι όταν κερνάς ποτό τα κορίτσια κάθονται αρκετή ώρα μαζί σου σε σχέση με άλλα μαγαζιά του χώρου.

Η ώρα πέρασε ευχάριστα και σε κάποια φάση έντρομος ο συνάδελφος συνειδητοποίησε ότι είχε μπεί επικίνδυνα στη ‘’ζώνη της παντόφλας’’ οπότε πετάχτηκε όρθιος. Εγώ όμως μόλις έπινα ποτό με την Κίρα εκείνη τη στιγμή βελτιώνοντας τα ήδη πολύ καλά Αγγλικά της και τις γνώσεις της περί Ελλάδας σε δραματικό βαθμό. Εν ολίγοις παρότι προσφέρθηκα να φύγουμε προτίμησε – προς τιμήν του- να πάρει ταξί και να φύγει. Του έδωσα εμπειρικές οδηγίες του τύπου ‘’Πέτα το πουκάμισο στα άπλυτα μόλις μπείς σπίτι και πλύσου με σαπούνι στα χέρια και στο λαιμό γιατί τα αρώματα των κοριτσιών οι σύζυγοι τα μυρίζουν ώς λαγωνικά. Χαιρέτησε και απεχώρησε ησύχως.

Εκανα άλλο ένα χορό με την Κίρα και σηκώθηκα να φύγω περνώντας από το ταμείο για να πληρώσω τα ‘’υπόλοιπα’’. Εκεί δίπλα στην είσοδο με πέτυχε έτερο εκλεκτό μέλος του site οπότε κάθησα και ήπια άλλο ένα ποτό μαζί του παρόλη τη κούραση μου μια και πιστεύω ότι οι συμπτωματικές συναντήσεις έχουν τη δική τους ιδιαίτερη σημειολογία. Γύρισα σπίτι κατά τις 4¨30 και ξεράθηκα στον υπνο.

Συμπερασματικώς. Το μαγαζί έχει ένα ιδιαίτερο δικό του χαρακτήρα και δεν κατατάσσεται πλέον στα καθαρά ‘’στριπτιζαδικα’’. Πρόκειται για χώρο πολλαπλών δραστηριοτήτων όπου κάποιος μπορεί να παίξει μπιλιάρδο, να δεί πιο νωρίς κάποιο μάτς στις μεγάλες οθόνες που είδα ότι διαθέτει και να απολαύσει και κάποια γυναικεία παρέα αργότερα. Αν το κατέτασσα σε μια κατηγορία θα έλεγα αυτή του ‘’καψουράδικου’’ !! Σε κάποιους θα αρέσει πολύ σε κάποιους άλλους πάλι όχι.

Προσωπικά οι προσπάθειες πέραν της πεπατημένης μου αρέσουν και τις επικροτώ.ΚαπέλοΚαπέλο
Mindreader
Τιμημένος
Εγγραφή:
24 Φεβ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
110
Likes:
20.314
Πόντοι:
28.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 HEY_YOU!, gagas, iuakoya και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Ιανουαρίου, 2017
αρτια η κριτικη σου οπως παντα
Προσκύνημα
23 Ιανουαρίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ευχαριστώ φίλε !! ΝΑ είσαι Καλά !!
23 Ιανουαρίου, 2017
Παραστατικὴ παρουσίαση ἀπὸ ἕναν maitre τοῦ εἴδους.
Ναι!
23 Ιανουαρίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Merci monsieur !!!Καπέλο
23 Ιανουαρίου, 2017
"...Ο συνάδελφος είχε μπει επικίνδυνα στη ζώνη της παντοφλας..."Κλαιω!Μεγάλο χαμόγελοΠροσκύνημαMind εγραψες!
23 Ιανουαρίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

C est la vue που λενε και οι Γαλλοι φιλε !!ΜατάκιΜατάκιΚαπέλοΚαπέλο
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6