Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 50 10
Εκκρεμεί έγκριση
Στριπτιτζάδικα 52386
Γενική βαθμολογία

3.0
Εμφάνιση κοριτσιών

3.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

3.0
Χορός κοριτσιών (privé)

3.0
Χώρος

3.0
Μουσική

3.0
Ποιότητα ποτών

3.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Είχα πει πως θα έκανα αρκετό καιρό να πατήσω στο κωλομάγαζο κι όντως έτσι έγινε!

Πριν λίγες μέρες πέρασα από εκεί με ένα επίτημο μέλος να δούμε αν κουνιούνται.. οι κάρ$%ες!

Πελάτες μετρημένοι στα δάχτυλα.. μπορει και στου ενός χεριού!!Κοπέλες σίγουρα περισσότερες από εμάς!

Είχαν καταλάβει όλους τους καναπέδες και κοιμούνταν!Ω ναι πολλές είχαν οριζοντιωθεί και έριχναν κάτι ξεγυρισμένους ύπνους!Η ώρα ήταν 2:30 κι όχι πριν να κλείσει το μαγαζί!Κοπέλες πετύχαμε να σηκώνονται να φεύγουν...μάλλον για συνεχίσουν τον ύπνο τους καλύτερα στο σπίτι Χεχε! Aπίστευτη βαρεμάρα λέμε!Χωρός στην πίστα απλά σέρνανε τα πόδια τους και με το δίκιο τους λες και τις έβλεπε κανείς!

Μου έρχεται ένα μπάζο να κάτσει δίπλα μου και με ρωτά αν μπορεί να κάτσει(λάθος μου που δέχτηκα) Στρογγυλοκάθεται και κατευθείαν θέλει ποτό!Φυσικά της αρνούμαι!Αρχίζει τις άκυρες ερωτήσεις και με έχει τσαντίσει!Ώσπου φτάνει η κατάλληλη ερώτηση!

-Σ'αρέσει το μαγαζί?

-Φυσικά κι όχι της λέω!

-Γιατί?

-Κοίτα πόσο βαρετά είναι εδώ μέσα και έχει και τον πιο άκυρο Dj που υπάρχει σε μαγαζί!(Έχω αναφερθεί σε παλιό μου post σ'αυτόν)

-Μα τι λες είναι πολύ καλό μαγαζί κι ο Dj εξαιρετικός(Η μοναδική που μου έχει πει κάτι τέτοιο γι'αυτόν-όλες οι άλλες τον θάβουν)!Κι άρχιζε να κατηγορεί όλα τ'άλλα μαγαζιά που είχε δουλέψει για πολύ λίγες μέρες!(Σίγουρα την είχαν σουτάρει στη δεύτερη μέρα όλα κι απλά αυτοί την ανέχονταν!)

Αφού είχε αρχίσει άλλες αερολογίες ρωτά:

-Χωρό θες?

-Όχι ευχαριστώ (Σε πόσα nanosec είχε εκτιναχθεί δεν λέγεται)

Έφυγε και μετά από μερικά βήματα κάνει μεταβολή και γυρίζει πίσω για άλλη μια ερώτηση:

-Πόσα βγάζεις την ημέρα?

-Σιγά μην σου δώσω λογαριασμό!

-Είμαι σίγουρη πως ο Dj βγάζει περισσότερα από εσένα έτσι επειδή τον κατηγορείς και να δεις αν είναι μ@@κας ή όχι (Προφανώς κάτι παίζει με αυτήν και τον άλλο)

Τρομερός επαγγελματισμός...

Και μετά σου λένε γιατί δεν πάνε καλά ορισμένα μαγαζιά!
Τιμημένος
1
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού