Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 182 10
Στριπτιτζάδικα 315022
Γενική βαθμολογία
 
5.4
Εμφάνιση κοριτσιών
 
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
5.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
7.0
Χώρος
 
5.0
Μουσική
 
5.0
Ποιότητα ποτών
 
3.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Παρά πολύ κόσμος, ασφυχτικά γεμάτο το μαγαζί ακόμα και στο bar. Ο μετρ με την ευγενική φυσιογνωμία προσπαθούσε να εξυπηρετήσει. Οι μισές παρέες γυναίκες που είχαν καταλάβει από νωρίς τα καλύτερα τραπέζια. Οι κοπέλες στο bar αδιάφορες, μάλλον αγενής χωρίς διάθεση να εξυπηρετούν παρόλο το tip που αφήσαμε. Η μια barwoman πολύ εντυπωσιακή.

Τα show συνεχόμενα και καθαρού strip-club τύπου. Επιτέλους κατάλαβαν ότι οι φτηνές σκηνοθετημένες κιτς παραστάσεις ήταν κουραστικές, βαρετές και όχι για το συγκεκριμένο κοινό. Συνεχόμενα τα αντρικά-γυναικεία show με πολλές εκπλήξεις από το κοινό, ξεχώρισε όταν ο body-builder Ηρακλής σήκωσε από το μπροστινό τραπέζι μια εντυπωσιακή πελάτισσα με καλή διάθεση η οποία αποκάλυψε τα εντυπωσιακά προσόντα του Ηρακλή. Μια άλλη πελάτισσα με ένα άσπρο σορτσάκι έκλεψε τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια του show με τον άλλο stripper ο οποίος αρνήθηκε να αποκαλύψει τα προσόντα του παρόλο τις φιλότιμες προσπάθειες της κυρίας. Η καταπληκτική μελαχρινή με το φοβερό σιλικονε στήθος ζητούσε για το show της συμμετοχή από κοινό και εμφανίστηκε ένας ημιμεθισμενος Βρετανός με ιδιαίτερο στυλ ο οποίος κατά τη διάρκεια της κοπής του εσωρούχου του αποκοιμήθηκε. Ένα live sex show γύρω στις 4 με την ίδια stripper η οποία ίσως είναι η πιο εντυπωσιακή του Alca και το γραμωμενο συμπαθή αλλά ιδιαίτερα κοντό σκουρόχρωμο stripper. Show με πολύ μεγάλη διάρκεια και πάθος σε όλες τις στάσεις χωρίς μηχανικές κινήσεις, με το φιλότιμο Κουβανό να δίνει πλήρη ευχαρίστηση έως τελικής πτώσης και των δυο και να απαντά στο ρητό ότι οι σκούροι είναι ιδιαίτερα προικισμένοι αποκαλύπτοντας το προς επιβεβαίωση και κάνοντας όλη τη παρέα μας να χειροκροτήσει ζωηρά και εξοντώνοντας τη κατά μισού μέτρου ψηλότερη θεά partener του.

Το ράστερ περιλαμβάνει τουλάχιστον πέντε οι οποίες πραγματικά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τη καλύτερη, οι τρεις ψηλές και όμορφες μελαχρινές, όλες με σιλικονατο στήθος και καταπληκτικά σώματα και δικαιολογημένα τον αέρα της ντίβας, η Μαρία ανοιχτόχρωμη με ένα εντυπωσιακό πορτοκαλί μαγιό και τεράστιο στήθος. Αρκετές και οι υπόλοιπες κοπέλες οι οποίες δεν μπορούν να συναγωνιστούν σε προσόντα τη πρώτη πεντάδα-εξάδα και οι οποίες είναι πιεστικές για χορό. Αρκετοί ακριβοί prive χοροί μεγάλοι σε διάρκεια σε ένα πολύ στριμωγμένο και άβολο χώρο ο οποίος δεν δίνει δυνατότητα συγκάλυψης.

Φεύγοντας γύρω στις 6 μετά από κατανάλωση αρκετών νερωμένων και κακής ποιότητας ποτών είχε ήδη ξημερώσει παρόλα αυτά μια παρέα από 10 κοπέλες ετοιμαζόταν για δυναμική είσοδο. Πολλά συναισθήματα και σίγουρα θα ξαναεπισκεφτώ σύντομα.
Μέλος
Εγγραφή:
11 Ιαν 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
110
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter, Mindreader, olotyxeros

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Μαΐου, 2016
Για πες την πεντάδα να δούμε αν συμφωνούμε...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1