Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 144 10
Στριπτιτζάδικα 208705
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοριτσιών

8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

5.0
Χορός κοριτσιών (privé)

1.0
Χώρος

8.0
Μουσική

7.0
Ποιότητα ποτών

7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Βρισκομασταν με την παρεα μου σε γνωστο ξεφτυλαδικο του Περιστεριου, εκει που τα πιναμε ενας φιλος πεταξε την ιδεα να παμε σε στριπτιζαδικο, ομολογω οτι δεν ηθελα μιας κ δεν με τραβαει η φαση, προτεινα να παμε σε κανενα στουντιο, αλλα κ οι αλλοι ειχαν ψηθει για στριπ κ για να μην χαλασω την παρεα ακολουθησα..Παρκαρισμα ευκολο κ ανετο στον Βασιλοπουλο, οταν μπηκα στο μαγαζι ειδα οτι ο χωρος εχει μεινει ιδιος απο την τελευταια φορα που το ειχα επισκεφτει πριν χρονια, αν θυμαμαι καλα τελευταια φορα που πηγα ηταν το 2006..Το μαγαζι ειχε κοσμο αλλα μπορουσες να κινηθεις ανετα, ειχε αρκετες κοπελες για ολα τα γουστα, δυστηχως sex show δεν ειχε..Οι περισσοτερες κοπελες που χορεψαν στην πιστα δεν το ειχαν με τον χορο, λιγες ηξεραν να το κουνανε καλα..Η μουσικη δεν με χαλασε καθολου, εβαζε κυριως ξενα αλλα που κ που πετουσε κανενα ελληνικο..Για μενα η τοπ γκομενα ηταν η Ηλεκτρα ενα μελαχρινο με καρε μαλλι μεχρι τους ωμους, με γαματη κωλαρα κ βυζαρες, υπαρχαν κ αλλες που μετραγανε αλλα για μενα ηταν η καλυτερη..Πηρα 2 χορους μαζι της απο 5 ευροπουλα ο καθενας μου προτεινε να παρω κ πριβε, αλλα δεν παιζει να δωσω 40 χωρις να γαμησω, οποτε αρκεστηκα στους δυο χορους μαζι της..Ηταν κ ενα αλλο καυλακι με μπουκλα μαλλι που ηθελα να παρω για χορο αλλα δυστηχως την ειδα δυο φορες κ μετα την εχασα..Γενικα η φαση ηταν αδιαφορη μιας κ εγω προτιμω στουντιο κ μπουρδελα, οποτε δεν θα ξαναπηγαινα επισης το κλιμα μου φανηκε καπως υποτονικο παρολο που ηταν Σαββατο βραδυ..Να αναφερω επισης οτι τα κοριτσια δεν σου γινονται κολιτσιδες για να παρεις χωρο κ το προσωπικο του μαγαζιου το βρηκα κομπλε, αυτα απο εμενα.. Καλες πορνοπεριπλανησεις....Καπέλο
Σεβαστός
40
Πόντοι:
1.206
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mad_max, Invisible Man, Manager69

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού