Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 48 10
Στριπτιτζάδικα 95880
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση κοριτσιών

6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

7.0
Χορός κοριτσιών (privé)

5.0
Χώρος

7.0
Μουσική

7.0
Ποιότητα ποτών

7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Το συγκεκριμένο ίδρυμα είχα καιρό να το επισκεφτώ καθώς είναι λίγο μακρυά...Παρκάρισμα εύκολο σχετικά απέναντι από το μαγαζί και είσοδος σε αυτό...Οι σερβιτόροι ευγενικοί και εξυπηρετικοί με τοποθέτησαν σε καναπέ παρόλο ότι ήμουν μόνος...
Το ποτό έχει 10 ευρώ σαν είσοδος,βέβαια επειδή την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφτηκα την Έλενα στο Θησέως σου δίνουν πρόσκληση για δωρεάν ποτάκι...Κόσμος αρκετός για καθημερινή βράδυ και κορίτσια αρκετά.Να σημειώσω πως έχει και αρκετά σόου για τους λάτρεις του είδους...

Μία προσπάθεια καταγραφής του ρόστερ...

Ρομίνα,ξανθιά αδύνατη με ωραίο σώμα και πρόσωπο.
Άννα Μαρία,μπαμπάτσικη κοπέλα με καστανόξανθα μαλλιά...Μακριά απ΄τα γούστα μου.
Νταίζυ η γνωστή μιλφ με τις ενισχυμένες βυζάρες και το ωραίο γυμνασμένο σώμα...Κάνει σόου με κάτι κεριά αργά το βράδυ...Τιμήθηκε με άριστες εντυπώσεις σε απλό χορό...Φοβερή όπως και στο κίνκυ...!!!
Νικόλ,η καστανόξανθη κάυλα με τις βυζάρες από το κίνκυ και αυτή!Κάνει σόου με έναν ο οποίος ήταν και αυτός κίνκυ...Μάλλον είναι ζευγάρι...Δεν την είδα σε τραπέζι παρά μονο στο μπαρ...
Τίμι κάπως έτσι η δεν άκουσα καλά!Μία μελαχρινή ρουμάνα με γλυκό πρόσωπο αλλά με σώμα με λίγα περιττά κιλάκια...
Άντα,αδύνατη μελαχρινή με κοντό μαλλία και χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο πάνω της.
Χριστίνα,ξανθιά με καρέ μαλλί,όμορφο σώμα και έμπειρο χορό...Αν θυμάμαι καλά έχει κάνει πέρασμα από κινκυ,άλκα και μούσες...
Ίνα -Τέο εμφανίζονται κατά τις 3 με 3 και μισή για σοόυ...Το αναφέρουμε και αυτό!
Εμανουέλλα,καστανόξανθη εντυπωσιακή κοπέλα με ωραία σέξυ εσώρουχα.Τιμήθηκε σε απλό χορό με καλές εντυπώσεις.
Μαργαρίτα,μελαχρινή με ωραίο σώμα και πρόσωπο,απ΄τις ωραίες παρουσίες του χώρου...
Αφροδίτη,χαρούμενη μελαχρινη με άψογα ελληνικά κάτι μου λέει πως είναι από εδώ...Μέτρια παρουσία,μακριά απ΄τα γούστα μου...

Χορός απλός στα 10 πριβέ απλό στα 40 και σπέσιαλ πριβέ στο δωμάτιο με 80...
Κάποιες από τις κοπέλες απέφυγαν να περιγράψουν τι γίνεται στο 80αρι...Δύο τρις μου είπαν πως θα περάσεις καλά αρκεί να έχεις όρεξη...Τώρα το ρίσκο δεν το πήρα...

Αυτά από εδώ,συνέχεια στο φόρουμ...!

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 11, 2015
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, John.Greek και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Δεκεμβρίου, 2015
Η μελαχρινή που λες ρουμάνα με το ωραίο πρόσωπο και το τατουάζ σκορπιό, είναι 19 χρονών Ρουμάνα με ωραία κωλάρα ... θα το έδινα το 80αρι για Κατσικογάμης
21 Δεκεμβρίου, 2015
Αν δε γαμεις με 80 τότε ειναι μεγάλη απάτη.
21 Δεκεμβρίου, 2015
Mύστη που τα θυμάσαι όλα τα ονόματα ΕμμμμΧμμμ;,όλες αυτές πέρασαν από το τραπέζι σου και τα σημείωσες Money MouthMoney Mouth. Πιστεύω μετά να χτύπησες μια σαντουιτσάρα από κοτοπουλάδες ΓλώσσαΝαι!
21 Δεκεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μέγιστε έχω εξασκηθεί πλέον με τη μνήμη μου....!Μπα everest πήγα μετά κοντά στη γειτονιά μου...!!!!Χαχαχα
21 Δεκεμβρίου, 2015

Να το δώσεις αλλά εάν δεν ΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμης τι κάνουμε;;;
21 Δεκεμβρίου, 2015

Αν δε πάρεις πριβέ δε μπορείς να βγάλεις γνώμη...Και εγώ δεν τα έδωσα...Οπότε δε μπορώ να σου πω σίγουρα τι γίνεται και με ποίες...!
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6