Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 40 10
Στριπτιτζάδικα 89502
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοριτσιών
 
9.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
10.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
4.0
Χώρος
 
7.0
Μουσική
 
10.0
Ποιότητα ποτών
 
6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Παρασκευή βράδυ λοιπόν και κατά τη 1 με 1:30 είπα να περάσω ξανά από Le Cabaret, μιας και με είχε τρελάνει η Βίκυ που 'χει μέσα στο μαγαζί, από την προηγούμενη φορά που πήγα και την είδα...χωρίς να την "εξετάσω". Ματάκι Φυσικά ως Παρασκευή βράδυ, πίτα μέσα το μαγαζί με ελεύθερους μόνο 2 καναπέδες. Εγώ πέρασα με 20ευρη είσοδο μαζί με κάρτα χορού, και με 'βάλαν να κάτσω στο μπαρ μαζί με τα κορίτσια!!!Έρωτας Και δούλευαν εκείνο το βράδυ, ΟΛΕΣ!!! Σύνολο 9-10 κοπέλες.

Δε θα μπω σε αναλυτικές λεπτομέρειες για την κάθε μία (άλλωστε υπάρχει αναλυτική περιγραφή για 4 κοπέλες σε άλλη κριτική μου για το μαγαζί), θα πω μόνο 2 κουβέντες για αυτές που είδα (και θυμάμαι) από εκείνο το βράδυ της Παρασκευής, και δεν ήταν μια προηγούμενη φορά που πήγα Κυριακάτικα. Λοιπόν...1) Μια κοπέλα ονόματι Angel. Ξένη, μετρίου αναστήματος, με καστανά μάτια και κατάμαυρα ίσια καρέ μαλλιά μέχρι τους ώμους. Όχι κάτι τρομερό σωματικά... Μου είχε έρθει στο καναπέ μερικές εβδομάδες πριν, και ακόμα τη θυμόμουν. Είχε piercing στη γλώσσα (και λογικά θα το 'χει ακόμα) και μιλήσαμε μόνο στα Αγγλικά. Ελπίζω να 'χει μάθει ελληνικά από τότε...Την αποκαλώ: "η γατούλα".
2)Η Νίκκη. Κοντούλα, καστανά μάτια, καστανά μακριά, ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους, λίγο προστυχόφατσα, με πεσμένο κώλο, αλλά πλούσιο ανορθωμένο στήθος (σίγουρα συλικόνη). Μιλάει πολύ καλά ελληνικά, αλλά η θεόστραβη οδοντοστοιχία της κάτω γνάθου της, είναι κάτι που με ξενέρωσε πολύ...οπότε και την έστειλα ευγενικά στον πούλο!Γαμήσου Την αποκαλώ: "ο καρυοθραύστης".
3)Η Νικήττα. Άλλο η Νίκη και άλλο η Νικήττα. Όπως λέμε η Σάρα και η Μάρα...;Χμμμ; Ψηλή, Ρώσσικη προστυχομούρη, ανοιχτά μάτια, ανοιχτά καστανά μακριά ίσια μαλλιά μέχρι την ωμοπλάτη, με normal βυζιά και κώλο, και κάποια τατουάζ πάνω της. Δε μου 'κανε κάποιο κλικ, οπότε και δε θυμάμαι περαιτέρω λεπτομέρειες...Την αποκαλώ: "κωδικό όνομα Nikita".
4)Η Μόνικα. Η MILFάρα του μαγαζιού. Αρκετά ψηλή, νταρντανογυναίκα, με καστανά μάτια και μακριά ίσια ξανθά μαλλιά μέχρι την πλάτη, πρόσωπο που μοιάζει ότι ανήκει στη νύχτα, φυσικό normal όμορφο στήθος, και κάτι ποδάρες που ξεκινούν απ' τις μασχάλες της!!!ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα Το κακό μ' αυτήν είναι ότι όταν χορεύει, δε βγάζει το string της, και δεν την είδα ποτέ να πηγαίνει σε πελάτη. What the fuck? Tην αποκαλώ: "η milfάρα". Τι άλλο;Μεγάλο χαμόγελο
5)Η Ναούμι. Απ' τις πιο παλιές εκεί μέσα, και φίλη με την Τζούλια. Ψηλή, με καστανά μάτια, μακριά ίσια ξανθά μαλλιά μέχρι την πλάτη, μικρό στήθος, και κώλο εε...ας πούμε ότι βλέπεται. Θα την αναγνωρίσετε αμέσως απ' το χαρακτηριστικό στενό και μακρύ πρόσωπό της. Επίσης, η μύτη της λίγο τη χαλάει...Όχι και κάτι τόσο ιδιαίτερο σα γυναίκα. Τη βρήκα τυχαία στο fb και αμακιγιάριστη είναι πολύ χάλια!!!Money MouthMoney Mouth Το μόνο δυνατό σημείο της, ας πούμε ότι είναι ο κώλος της (αν και δε συγκρίνεται σε καμία περίπτωση, με αυτόν της Τζούλιας και της Βίκυς). Μάλιστα... για να πάρει πελάτες τον κούνησε, κάνοντας twerk - ένα "θεσμό" που ξεκίνησε η Βίκυ (Έρωτας) και αργότερα ακολούθησαν απ' ότι φαίνεται, κι άλλες π.χ Νίκκη, Ναούμι κ.α. Την αποκαλώ: "το άλογο".

Ο απώτερος σκοπός της επίσκεψής μου, ήταν βεβαίως να πάρω την Βίκυ για χορό, αφού δε μπορούσα να αντισταθώ στην τρέλα που κουβαλάει αυτή η Κρητηκιά (βλέπε προηγούμενη κριτική...). Την κουβαλάω πάνω για 3 χορούς ελπίζοντας στον 3ο να μου κάνει κάνα φραπεδάκι, αλλά δε χάρηκα για πολύ...Λύπη Επάνω βλέπω άλλες 3 κοπέλες να κάνουν prive, και τον νεαρό (ο οποίος είναι ο γιος του πατέρα που έχει την επιχείρηση) που επιβλέπει να είναι αναγκασμένος να μείνει, λόγω πολλών πελατών στα prive. Γαμώτο...!Θυμός Αυτή η βραδυά θα πάει πολύ χάλια ακόμα; Τουλάχιστον, είπα στον εαυτό μου αφού δεν έχει "καφεδάκι", ας της κατεβάσω εγώ το εσώρουχο και να μου χώσει στο πρόσωπο την κωλάρα της. Αμ δε... ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται!!!Μαλακία Απ' τον πρώτο χορό, βγάζει μόνο το σουτιέν της, μου βγάζει τη μπλούζα, μου δένει τα παπούτσια μεταξύ τους και........ αυτό ήταν όλο επί 3 χορούς!!! Κεφάλι σε τοίχο! Το stringάκι της δεν κουνήθηκε απ' τη θέση του, ούτε για πλάκα!!! -"Βγάλ'το" της έλεγα. -"Δε βγαίνει", απαντά κατηγορηματικά! Αργότερα πληροφορήθηκα απ' τη Νίκκη, ότι είναι κανόνας του μαγαζιού να μη βγάζουν το κάτω στα prive τους τα κορίτσια!!! Τι πανηλίθιος κανόνας είναι πάλι αυτός;;;Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! Έτσι θα μαζέψει πελάτες το Le Cabaret;;; Σε άλλα μαγαζιά του είδους τα βγάζουν όλα απ' τον πρώτο χορό, και στη χειρότερη περίπτωση απ' τον δεύτερο...!!! Και φυσικά φραπεδάκι στον τρίτο, και για κάποιες απ' τον δεύτερο μάλιστα!!! Δε "προχωράει" έτσι η επιχείρηση μάγκες... Εν τέλει έφυγα μετά από ένα 4ωρο, αφού φυσικά ξενέρωσα τη ζωή μου ΚΑΙ απ' αυτό το μαγαζί...

Συνοπτικά το Le Cabaret είναι ένα μαγαζί κορυφαίο στην κατηγορία του...αλλά μόνο με την προϋπόθεση ότι πας για να δεις! Απ' τις 10 κοπέλες που έχει, οι 6 είναι αρκετά όμορφες, και 2 είναι κούκλες!!! Αν και όπως έχω ξαναπεί, αυτό σχετικό είναι, αφού ο καθένας έχει τα δικά του γούστα... Πάτε με την παρέα σας να διασκεδάσετε, και να περάσετε καλά και όμορφα, αλλά αν θέλετε χορό φροντίστε να μην έχετε καθόλου απαιτήσεις...Λύπη

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 02, 2015
Drake89
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
21 Ιουν 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
44
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού