Λεπτομέρειες αξιολόγησης

2.2 1 10
Γενική βαθμολογία
 
2.2
Εμφάνιση κοριτσιών
 
7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
3.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
1.0
Χώρος
 
1.0
Μουσική
 
1.0
Ποιότητα ποτών
 
1.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Χρονια συχναζω σε μαγαζια του ειδους,απο απλα κωλομπαρα μεχρι στριπτιτζαδικα,τετοια φολα δεν ξαναεφαγα απλα!!!Κεφάλι σε τοίχο!
Κατ αρχην ολα τα μαγαζια σε τουριστικες περιοχες χωριζονται σε δυο κατηγοριες,στα τουριστικα και σε αυτα που απευθυνονται (ολο το χρονο)στους ντοπιους.
Ειναι αυτονοητο οτι τα δευτερα συνηθως ειναι πιο σωστα και τιμια,ενω τα πρωτα κοιτανε συνηθως να κανουνε μια αρπαχτη ενα τριμηνο και μετα του χρονου παλι...!
Αλλα παλι και σ αυτη την κατηγορια υπαρχουν διαβαθμισεις:αυτα που σεβονται στοιχειωδως τον τουριστα-περιστασιακο καταναλωτη και αυτα που τον ξεπουπουλιαζουν στυγνα....
Ε,λοιπον για να μην το κουραζω το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι αντιπροσωπευει την τελευταια κατηγορια,στη χειροτερη μορφη της....!!!!
Κατ αρχην χωρος:υπογειο ,μετριο μεγεθος ,κακη διαρυθμιση(δεν βλεπουν πολλα τραπεζια καλα την πιστα) αλλα το χειροτερο αναδυοταν μια μποχα αποχευτεσηςΚεφάλι σε τοίχο!
Οκ μικρο και υπογειο,σαφως εχω παει σε χειροτερους χωρους,αλλα η μποχα δε νομιζω να συμβαλει σε ερωτικο κλιμα....anyway,πριβε με κουρτινες θεοσκοτεινο για να μη βλεπεις τις ατελειες....
Στα κοριτσια τωρα 2-3 καλα κοματια και γενικα καλουτσικος μεσος ορος με 2 ρωσιδια σχετικα δυνατα κοματια,που πηρα πριβε εγω και το φιλαρακι μου...
Τα τραγικα στοιχεια τωρα:πριβε(υποτιθεται 2πλο-full strip) 50eΚεφάλι σε τοίχο! Διαρκεια:7-8 λεπταΚεφάλι σε τοίχο! μεσα στο πριβε μη και οχι συνεχεια μην πιανεις βυζι μην πιανεις κωλο μην πιανεις μουνι...!!Γαμω τη μαλακια σας ,αν ηθελα σινεμα(και μαλιστα σκοτεινο) ειχε και με 5ε!!!Απλα η τυπισα ηταν για πολυ ξυλο,τρελη φολα και ξεπετα!!Και αγενης,πηγε να μου πουλησει και πνευμα....!!!Και δυστυχως δεν ηταν μονο η δικια μου ,παρομοια ηταν και του φιλου μου,οποτε δεν μπορει να ειναι συμπτωση αλλα μαλλον πολιτικη του μαγαζιου...!
Ποτα επισης για τον πουτσο...(θα μου πεις περιμενες κατι περισσοτερο?)
Συνοψιζοντας, ενα μαγαζι της αρπαχτης που δε σεβεται τον πελατη που απλα αποτελει μαυρο παρελθον της μακροχρονιας πορνοκαριερας μου...Γερο-μύστης
Οσο γυριζεις γνωριζεις....!Καπέλο

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 23, 2015
Μέλος
Εγγραφή:
25 Απρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
81
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Αυγούστου, 2015
Τι περιμενες παιχτη σε νησι και σε τουριστική περίοδο ? Αυτα ειναι για να κανουν αρπαχτες σε μεθυσμένους τουρίστες .
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1