Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 16 10
Στριπτιτζάδικα 64305
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοριτσιών
 
6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
2.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
10.0
Χώρος
 
8.0
Μουσική
 
10.0
Ποιότητα ποτών
 
4.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Παρατηρώ ότι σχεδόν κανένας δε γράφει για τα στριπτιτζάδικα και αναρωτιέμαι γιατί....; Τέσπα στα αρχίδια μου, αυτά που έχω να πω θα τα πω!

Παρασκευή βράδυ βρεθήκαμε με τον κολλητό μου στα μπουρδέλα της περιοχής για να πάρουμε λίγο μάτι και μετά να καταλήγαμε σε κάνα στριπτιτζάδικο, έτσι για το κέφι μας. Λεφτά είχαμε μόνο για την είσοδο, αλλά λέμε δε γαμιέται... Στην είσοδο του Caligula να ξέρετε ότι θα σας περιμένουν 3 γορίλες που το 'σκασαν απ' το ζωολογικό κήπο της Ουκρανίας!!! 10 ευρώ η είσοδος και από 20 το ποτό της κάθε κοπέλας και το πριβέ. Όσοι είστε μάγκες, μπορείτε το ποτό και το πριβέ να το ψιλοπαζαρέψετε. Προσωπικά, μια περασμένη φορά είχα καταφέρει να κάνω πριβέ με κοπέλα για 10 ευρώ...!Ναι!

Στα του μαγαζιού, ο χώρος μεγάλος (τόσο η πίστα - όσο και το μπαρ), η εξυπηρέτηση άμεση, όλοι και όλες ευγενικοί, χωρίς οι κοπέλες να σας πρήζουν τα αρχίδια. Μουσική πολύ ταιριαστή με την ατμόσφαιρα του μαγαζιού. 2 μείον: α)τα ποτά που σερβίρουν. Δεν ξέρω για το φιλαράκι μου, πάντως η βότκα που ήπια ήταν πιο πολύ νερό. Να υποθέσω ότι αν έπαιρνα βότκα με πορτοκάλι ή λεμόνι, το πιο πολύ θα ήταν χυμός; β)Ο φωτισμός. Ναι το ξέρω, πρέπει να είναι λίγο σκοτεινά γιατί είναι πιο ρομαντικά...αλλά ρε παιδιά, ακόμα και η πίστα φωτίζεται ελάχιστα! Να υποθέσω ότι είναι σκόπιμα έτσι, για να κρύβονται τυχόν ατέλειες των κοριτσιών; Όπως και να 'χει, άλλα μαγαζιά του είδους παίρνουν περισσότερους πόντους στο ποτό και το φωτισμό.

Στα των κοριτσιών. Σύνολο 8-9 κοπέλες. Κάποιες ομορφούλες, άλλες πιο μέτριες. Κάποιες αδύνατες, άλλες πιο μπαμπάτσικες. Γούστα είναι αυτά, διαλέγετε και παίρνετε...Τους παραδέχομαι όμως για την ποικιλία τους. Πολλά "γλυκά" μαζεμένα σε ένα μπαρ. Μπράβο στο "ζαχαροπλαστείο" !!!
Έχουμε και λέμε: 1) Η κατερίνα. Ψηλή, ξανθιά, γλυκιά, αδύνατη με απαλό δέρμα που κολλάζει!!! Έχει 8 χρόνια εκεί μέσα, οπότε υποθέτω πως είναι μεταξύ 26 και 30. Το καλό είναι ότι φαίνεται αρκετά μικρότερη. Το σημαντικότερο ίσως...είναι Ελληνίδα!!! Την αποκαλώ: "η γατούλα".
2)Η Σουζάνα. Η πιο μπαμπάτσικη απ' όλες εκεί μέσα! Από Ρωσσία αν δεν κάνω λάθος...Μαυρομάλλα με μακριά ίσια μαλλιά, καστανά μάτια και βυζιά - βυζούβιος! Μέτρια σε ύψος, την έκοβα μεταξύ 75-85 κιλά. Μιλάει καλά τα ελληνικά και έχει ωραίο χαμόγελο. Γκόμενα για συγκεκριμένα γούστα. Έχει τουλάχιστον 2,5 χρόνια εκεί μέσα, γιατί την θυμάμαι και από παλιά...Την αποκαλώ: "η αγελάδα".
3)Η Shakira. Η μαύρη του μαγαζιού. Το σκέφτηκε πολύ για το ψευδώνυμό της;;;Μαλακία Γύρω στο 1.65, αρκετά αδύνατη, χωρίς βυζί, γλυκό πρόσωπο....μέχρι να ανοίξει το στόμα της!!! Κι αυτό γιατί, έχει ένα κενό στα μπροστινά επάνω 2 δόντια...λες και είναι η διώρυγα του Σουέζ !!! Κεφάλι σε τοίχο! Σε άλλους μπορεί να αρέσει. Σε εμένα όχι. Είπαμε, γούστα είναι αυτά...Την αποκαλώ: "το μαύρο κενό"
4)Μια ξένη, ψηλή, αδύνατη, ξανθιά που μιλάει τέλεια ελληνικά, ντυμένη ως μικρή Ολλανδέζα (δεν κάνω καθόλου πλάκα - νόμιζα για λίγο, ότι είχαμε απόκριες). Δούλευε πέρσυ το φθινόπωρο σε άλλο μικρότερο μαγαζί του είδους και από εκεί τη θυμάμαι, αλλά μου διαφεύγει το όνομά της. Πολύ φιλική και ειλικρινής κοπέλα. Για 1,5 ώρα καθόταν στο μπαρ και ασχολιόταν με το κινητό της. Όπως και τις προηγούμενες 3 φορές που την είδα (και στο ίδιο μαγαζί, αλλά και στο άλλο). Την αποκαλώ: "η κινητού"
5)Μια Ρωσσίδα (σίγουρα), σχετικά ψηλή, αδύνατη, μακριά μαύρα μαλλιά και μάτια. Τίποτα ιδιαίτερο σωματικά. Έκατσε δίπλα στο φίλο μου, οπότε και την παρατήρησα. Κάνει μπαμ ότι είναι ξένη (με τόσες γωνίες στο πρόσωπό της) και όσοι γουστάρετε προστυχόφατσες, θα την εκτιμήσετε...Την αποκαλώ: "το πρόστυχο άλογο".
6)Μια ψηλή ξανθιά 30 κάτι που καθόταν καθ' όλη τη διάρκεια που μείναμε στο μαγαζί, πίσω μας, και μιλούσε με ένα φαλακρό χιμπατζή. Την αποκαλώ: "η ξεχασμένη φιλόζωη".
7)Μια Ουκρανή. Δε θυμάμαι όνομα. Μία απ' τις 2 κοπέλες που χόρεψαν στην πίστα, στη 1,5 ώρα που κάτσαμε στο μαγαζί!!!Κεφάλι σε τοίχο! Ξενερώσαμε τη ζωή μας. Μόνο 2 χοροί σε 1,5 ώρα; Που το είδατε;Χμμμ; Τέσπα, το κορίτσι φορούσε κάτι μαύρες μπότες μέχρι τα μπούτια, και ΜΠΑΜ - ΜΠΟΥΜ βαρούσε την πίστα με τα τακούνια που είχαν οι μπότες!!! Φοβόμασταν ότι θα σπάσει η πίστα!Money Mouth Μόλις τελείωσε ο χορός της... μέσα σε 2(!!!) λεπτά έβαλε άλλα μαύρα εσώρουχα, δίχτυα και μπότες και ήρθε σε 'μας. Πότε πρόλαβε;;;Χμμμ; Ψηλή, με πιασίματα (όχι και τόσο μπαμπάτσικη), κώλο μάπα, μακριά σγουρά μαύρα μαλλιά και μάτια, φυσικό στήθος (το οποίο με άφησε να το ζουλήξω, για να το επιβεβαιώσω) Γαμήσου Γαμήσου Γαμήσου καθόταν στα πόδια μου... και μου έδειχνε και έτριβε το μουνί της!!!Ναι! Η κοπέλα είναι φευγάτη!!!Προσκύνημα Και ταυτόχρονα φιλική, ομιλιτική, ευγενέστατη χωρίς να στα πρήζει...Μιλάει πολύ καλά τα ελληνικά αν και μια ιδέα σπαστά. Μου λέει ότι μπορούμε να ανταλλαξουμε τηλέφωνα για να βρεθούμε έξω... Αλλά εγώ, επειδή δεν είμαι κάνας καινούργιος δεν τσίπησα! Ποιος θα πάει να δώσει ρε καμιά 100 - 150 ευρώ για να την πάρει σε ξενοδοχείο, όταν ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ στο μαγαζί μπορείς να κάνεις τα ίδια πράγματα με 30 ευρώ;Κατσικογάμης Φεύγει στο μπαρ, πίνει ένα ποτό, γυρίζει σε 'μένα μετά από κάνα τέταρτο...θέλοντας μασάζ!!!Ναι! Πιάνω και τι να δω; Σφιχτή παντού! Τι διάολο; Γυμναστική κάνει; "Όχι" μου λέει...Ανέφερα ότι μου 'πιανε τον πούτσο; Μιλάμε η γκόμενα είναι από άλλη διάσταση!!!Προσκύνημα Είναι καινούργια εκεί μέσα (μόλις λίγες 'μέρες), δουλεύει κάθε 'μέρα, γουστάρει πούτσο, έχει τρέλα όσο λίγες σε αυτή τη δουλειά, αλλά ψιλοψάχνει για μαλάκες. Να προσέχετε...Την αποκαλώ: "η εύκολη μαλάκω".
8)Τελευταία η Ζέτα. Η 2η και τελευταία που χόρεψε πριν φύγουμε. Επίσης Ελληνίδα!!!ΠροσκύνημαΠροσκύνημα Από Αθήνα. Μέτρια σε ύψος, ξανθιά με μακριά ίσια μαλλιά, καστανά μάτια, πρόσωπο που φαίνεται ότι είναι της νύχτας (έχει δηλαδή μια προστυχιά...), απλώς καλό βυζί, αλλά θεϊκό κώλο!!!Κατσικογάμης Γενικώς έχει πράμα να ζουλήξεις!!! Ένα μείον της είναι ότι δεν έβγαλε το string επάνω στην πίστα...Αλλά, μιλάμε αυτή η γκόμενα θα μπορούσε να δουλεύει, σε μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρικών ειδών. Έχει φοβερό λόγο και έντονη πειθώ στην επικοινωνία!!! Μακράν η πιο ομιλιτική απ' όλες στο μαγαζί, ξέρει πως να βρίσκει τα κουμπιά του καθενός -και- πως και πόσο να τα γυρίσει...!Έρωτας Όταν είπε για τον εαυτό της, κατάλαβα το γιατί...Ξεκίνησε να δουλεύει στην Αθήνα, στα 20 της σε μπαρ. Αργότερα, το γύρισε σε απλή χορεύτρια στα Χανιά. Και τώρα κάπου στα 26 - 28 της την είδε στριπτηζού στη Θεσσαλονίκη. Κάνει τρομερό μπαμ ότι αυτή η γυναίκα κυνηγάει το χρήμα... Δεν ξέρω πόσες πούτσες μπορεί να 'χει φάει μέχρι σήμερα στη ζωή της...!!! Με αυτό το ρυθμό, θα καταλήξει πουτάνα σε κάνα studio. Μακάρι δηλαδή, αφού η κοπέλα γουστάρει τρελά τους άντρες - όπως μου είπε - τότε γιατί όχι; Κατσικογάμης Όσοι προλάβετε όμως, γιατί τη Δευτέρα 10 Αυγούστου την κάνει για Κύπρο, σε άλλο Strip Club. Πέρα απ' αυτό, πρέπει να κάθισε στην παρέα μας κάνα 20λεπτό, πράμα που μου 'κανε εντύπωση, αφού όλες έχουν μια διορία του 5λεπτου για να ψήσουν τον πελάτη για κέρασμα ή χορό...Χμμμ; Στα αρχίδια μου βασικά, αφού όλο το 20λεπτο ήταν πάνω μου και είχα χώσει τις παλάμες μου μέσα στην κωλάρα της!!! Έρωτας Γλώσσα Έρωτας Από υπηρεσίες, ήταν πρόθυμη -αν την κερνούσα- να καθόταν και παραπάνω από μισή ώρα επάνω μου, και στο χορό θα έμενε για 15 λεπτά!!!Προσκύνημα ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΖΕΤΑ !!! Αυτά δεν τα κάνει καμία άλλη !!! Καταριόμουν την ώρα που είπα στον εαυτό μου, να μην πάρω κάνα φράγκο μαζί μου για να μην ξεφύγω...Γαμώ το κέρατό μου ! Θυμός Θυμός Θυμός

Εν κατακλείδι, περάσαμε γαμάτα (αν εξαιρέσω το νερό που ήπια, και τους ελάχιστους χορούς). Έκανα και άκουσα ότι γίνονται πράγματα που δε γίνονται σε άλλα τέτοια μαγαζιά. Τουλάχιστον όχι με τα ίδια λεφτά. Το Caligula επιτέλους ανέβηκε! Το 2013 ήταν πολύ πεσμένο, και το '14 απλά δεν ξέφευγε απ' τη μετριότητα. Αν 'βάζαν και χέρι μέσα απ' το παντελόνι ( Ναι! ), όπως μου 'καναν σε άλλο μαγαζί, τότε θα του 'βαζα άριστα!!!

Υ.Γ (1): Πληροφορήθηκα από άτομο εκεί μέσα, ότι δεν γίνονται χοροί στην πίστα κάποια συγκεκριμένη ώρα (π.χ κάθε 15 λεπτά). Χορεύουν όποτε θέλει η κάθε μία... Τι είναι αυτό πάλι; Καινούργιο; Χμμμ;
Υ.Γ (2): Κρατήστε τη Ζέτα και βάλτε την να τα βγάζει όλα!!! Χορός ήταν εκείνος; Χμμμ;
Υ.Γ (3): Φροντίστε κατά προτίμηση, να 'χετε ένα 20ρικο περίσσιο επάνω σας για ένα πριβέ χορό ή κέρασμα, γιατί αλλιώς θα χτυπάτε το κεφάλι σας. Έχει κοπέλες για (σχεδόν) όλα τα γούστα...Καπέλο
Υ.Γ (4): Ισχύει ότι υπάρχουν κουπόνια, που σου δίνουν δωρεάν χορό μαζί με την είσοδο; Κάπου μεσ' το μαγαζί το πήρε το αυτί μου...
Υ.Γ (5): Με τέτοια ονόματα που τους έδωσα, δεν είμαι Έλληνας....Ινδιάνος πρέπει να είμαι !!! Προσκύνημα

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 08, 2015
Drake89
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
21 Ιουν 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
44
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Αυγούστου, 2015
Μπραβο τυπε,ωραια αναφορα Ματάκι
10 Αυγούστου, 2015
Γαμάτη κριτική Ινδιάνε Νονέ!
10 Αυγούστου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ευχαριστώ φίλος...
10 Αυγούστου, 2015
Αδερφέ για ρεπορτάζ είσαι καλός !
K
kkaramich2015
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4