Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 116 10
Στριπτιτζάδικα 166678
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοριτσιών
 
7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
6.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
6.0
Χώρος
 
7.0
Μουσική
 
8.0
Ποιότητα ποτών
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αρκετά βελτιωμένο σε σχέση με την τελευταία μου επίσκεψη τον Αύγουστο απο πλευράς χώρου, καθώς έχει περιοριστεί αυτό το υπερβολικό σκοτάδι και γενικά η όλη ατμόσφαιρα ήταν πιο φιλόξενη.

Βέβαια κάτι πρέπει να γίνει με τον χώρο του πριβέ που είναι πολύ περιορισμένος ακόμη κι αν βρίσκονται μόλις δυο πελάτες ταυτόχρονα.

Αν και γεμάτο το μαγαζί, Παρασκευή 24/10 που πήγα, οι περισσότερες κοπέλες μετά τις 03.30 είχαν αράξει στους καναπέδες και βαριόταν τη ζωή τους.

Εξαιρέσεις η Ειρήνη, οι μαυρούλες, μια Ρωσίδα με κοντό ξανθό μαλλί(πολύ καλή στο χορό) και η, παραδόξως υπερκινητικότατη, Ευγενία που είναι η αγαπημένη μου επιλογή στο συγκεκριμένο μαγαζί και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους.

Ένα άλλο αρνητικό είναι οι,αραιά και που, εμφανίσεις των κοριτσιών στην πίστα, ειδικά αν τις συγκρίνουμε με το Αλκατράζ ή το Ντάιαμοντ Ντολς που υπερέχουν αισθητά σε αυτό το θέμα απο τα άλλα μαγαζιά.

Γενικά ο "ναός" αυτός λόγω διαμόρφωσης έχει πολλές δυνατότητες αν:

αυξηθούν οι επισκέψεις των κοριτσιών στην πίστα, σταματήσουν να φέρνουν σφηνάκι για ποτό και σταματήσουν βέβαια να βαριούνται να ξεκολλήσουν απο τους καναπέδες.
Μέλος
Εγγραφή:
28 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού