Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 142 10
Στριπτιτζάδικα 202012
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοριτσιών
 
7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
1.0
Χώρος
 
7.0
Μουσική
 
8.0
Ποιότητα ποτών
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Παρόλο που ήταν Τετάρτη βράδυ και παρόλο που είχε αρκετό κρύο αποφασίσαμε με δύο φίλους να επισκευτούμε το συγκεκριμένο μαγαζί, στο Χαϊδάρι.Όταν μπήκαμε μέσα αντικρίσαμε το μαγαζί σχεδόν άδειο, αφού υπήρχαν μόνο 7-8 παρέες και περίπου 15 εργαζόμενες, κάτι που έκανε το ήδη μεγάλο χώρο, να μοιάζει αχανής.Στα μείον, ότι η θέρμανση δεν ήταν επαρκής κι η θερμοκρασία ήταν χαμηλή, επηρεάζοντας και τα κορίτσια.Αφού κρύωναν, οι περισσότερες φορούσαν κολλητά φορέματα.Οπότε, δε μου φάνηκε καθόλου παράξενο, που το κλίμα ήταν υποτονικό.
Τα περισσότερα κορίτσια ήταν καθισμένα ή μπαινοέβγαιναν στα καμαρίνια και λίγες γύριζαν στους πελάτες για κουβέντα, χορό ή ποτό.Το ρόστερ είχε μεγάλη ποικιλία, από καλλίγραμμες, μινιόν, εύσωμες, νταρντάνες.Προσωπικά πιστεύω, ότι κινείται σε ικανοποιητικά επίπεδα, αφού είχε αρκετές όμορφες κοπέλες με ωραία κι όμορφα κορμιά.Παρακολουθήσαμε ένα σεξ σόου με τις Μπιζού και Μπριγκίτε να περιφέρουν τα γυμνά κορμιά τους στα περισσότερα τραπέζια και να παίζουν η καθεμιά με το δονητή της.Οι χοροί είναι : ο απλός των 5 ευρώ, το πριβέ των 40 και το διπλό πριβέ στα 80 ευρώ, αν δεν κάνω λάθος.Η κάθε κοπέλα έχει το δικό της πρόγραμμα και όποιος ενδιαφέρεται, πρέπει να μιλήσει με την κοπέλα.Η Αντρέα π.χ. που πήρα για απλό χορό, δεν κάνει διπλό πριβέ, αλλά μόνο απλό, στον οποίο βγάζει όλα τα εσώρουχα, χωρίς κάτι περισσότερο.Την Καταλίνα, τη 2η που πήρα σε απλό χορό, δεν την ρώτησα περισσότερα, επειδή δε μου άρεσε ο χορός της κι υπέθεσα, ότι και στα υπόλοιπα θα είναι το ίδιο βαρετή.
Το ρόστερ λοιπόν, το αποτελούσαν :
- η Αντρέα, όμορφη ξανθιά Ρουμάνα, που εργαζόταν πριν καιρό στο Κίνκυ Όπερα.Πολύ ωραίο σώμα, με 2,5άρι φυσικότατο βυζί και σφιχτό και στητό κωλαράκι.Την πήρα σε απλό χορό κι ήταν πάρα πολύ καλή.
- η Καταλίνα κι αυτή απ΄τη Ρουμανία.Εκπληκτικό, αδύνατο κορμί, με τατουάζ στη μέση, μακρυά μαύρα μαλλιά, σιλικονάτο στήθος, αλλά πολύ καλό και μαλακό στην αφή και φοβερό κώλο.Έχει όμως αρκετό τουπέ, πιθανόν λόγω της εμφάνισης, κάτι που γίνεται αντιληπτό και στο χορό της, ο οποίος είναι σύντομος και μονότονος.
- η Κλαούντια, μελαχρινή με μακρυά μαλλιά, μικρό, αλλά στητό στήθος και πολύ ωραίο και τουρλωτό κώλο.
- η Τζοβανίνα, μια καστανή με καμπύλες, ιταλίδα σύμφωνα με τα λεγόμενά της.
- η Μπιζού, μία μινιόν μελαχρινή κοπέλα, με γλυκό πρόσωπο, σφιχτό κορμί και κωλαράκι, μικρό στήθος κι ωραίο και ζουμερό μουνάκι, όπως είδα στο σεξ σόου, που έκανε μπροστά μας.Full nude χορός.
- η Μάγια, καστανή με μακρυά μαλλιά, όμορφο πρόσωπο, ωραίο σώμα 1,5άρι στητό στήθος, πρόσφερε ένα σύντομο απλό χορό στον ένα φίλο μου.
- η Λόρι, ένα μελαχρινό στυλιάρι, με μακρυά μαλλιά και μικρό στήθος με μεγάλες θηλές.
- η Ντανιέλα με όμορφο πρόσωπο κι αυτή, αδύνατη, με μικρό στητό στήθος και κωλαράκι.
- η Μπριγκίτε, ψηλή ξανθιά, με 2,5άρι στήθος και περιφέρεια με καμπύλες.
- η Τίνα, ψηλή με καρέ μαύρο μαλλί, νταρντάνα προς γεμάτη.
Η Άσλευ Γουντ δυστυχώς απουσίαζε και δεν την είδαμε.Και αρκετές ακόμη, τις οποίες δεν μπορώ να αναφέρω είτε επειδή δε χόρεψαν, για να ακούσω τα ονόματά τους, είτε δεν ήρθαν απ΄το τραπέζι μας.Οπότε, κι εμείς αναχωρήσαμε σχετικά νωρίς.
Υ.Γ. Πριβέ χορό δεν πήρα.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 11, 2015
Manager69
Σεβαστός
Εγγραφή:
5 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
906
Πόντοι:
1.760
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Φεβρουαρίου, 2015
Κανα φραπε παιζει αραγε στο πριβε ή μονο fullstrip μπαλαμουτι?Χμμμ;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1