Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 142 10
Στριπτιτζάδικα 201380
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοριτσιών
 
7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
5.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
7.0
Χώρος
 
7.0
Μουσική
 
6.0
Ποιότητα ποτών
 
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Όπως αναφέρω και στον τίτλο, η επίσκεψη ήταν σύντομη(1,5 ωρίτσα περίπου) καθώς αποφασίστηκε τελευταία στιγμή και ο βασικός σκοπός ήταν να δούμε τι παίζει εν όψη εορτών...Ματάκι

Η βαθμολογία θετική λόγω ευχάριστης ψυχολογίας. Το parking τα γνωστά να μην τα ξαναγράφω! Τα ποτά επίσης, όπως λέει και ο φίλος από κάτω δεν είναι για υπερκατανάλωση, πάντα πιστοί στην μπυρίτσα ή το Johnnie Coca!
Τα γκαρσόνια είναι πολύ καλά, απλά με τόσο κόσμο θέλει κάνα 2 άτομα γιατί καμιά φορά χάνονται λίγο!
Η μουσική μέτρια, αλλά προσωπικά ποτέ δε δίνω μεγάλη σημασία, το μόνο που με χαλάει είναι κάτι κομμάτια rap hip-hop ή ότι τέλος πάντων είναι. Ο λόγος είναι ότι αφού σοβαρός χορός(με ελάχιστες εξαιρέσεις) στην πίστα δεν υπάρχει, γιατί δεν βάζουν κάτι πιο αισθησιακό?

Πολλά κορίτσια, και καλά..ψηλά κοντά, αδύνατα παχουλά, ξανθά μελαχροινά .. για όλα τα γούστα. Ο απλός χορός καλός αλλά άμα έχει κεράσει ποτάκι πρώτα..γίνεται καλύτερος. Στο prive όπως έχω πει και παλαιότερα..παίζει ρόλο τι έχεις συνεννοηθεί νωρίτερα, αν έχει κεράσει ποτάκι (σφηνάκι καλύτερα..), το πόσο καθαρός είσαι και σε ποια το προτείνεις..με ντίβα καλός prive δεν παίζει...υπάρχουν κάτι κοριτσάκια θαύμα..ένα κοκκινομάλικο ειδικά..με φοβερό κώλο..δεν συγκρατ΄names..άπαιχτη...Έρωτας

Γενικά ψηφίζω θετικά..θα ξαναπάω σίγουρα..και απλά προτείνω σε όλους τους φίλους να μην βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα..το μαγαζί κρατάει ψηλά τη σημαία της Δυτική Αθήνας!

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 13, 2014
pedroragnelli
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
29 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
318
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού