Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 27 10
Στριπτιτζάδικα 72820
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοριτσιών
 
6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
6.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
7.0
Χώρος
 
7.0
Μουσική
 
7.0
Ποιότητα ποτών
 
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Επίσκεψη στο καλοκαιρινό τους ‘υποκατάστημα’ Dreams στη περιοχή του αεροδρομίου. Ο χώρος αναβαθμισμένος με ωραία ατμόσφαιρα. Κοπέλες γύρω στις 15 με κάποιες πραγματικά να κλέβουν την παράσταση καθώς και δυο άντρες χορευτές.

Αντικειμενικά μια πανέμορφη και στιλάτη Τσέχα με κοντό μαλλί και φοβερό σώμα αλλά με πολύ στυλ και ύφος το οποίο ενισχύει το καταπληκτικά μεγάλο συλικονουχο στήθος της που είναι μια πραγματική απόλαυση. Μια πολύ εντυπωσιακή ψιλή Ανατολική με επίσης ενισχυμένο στήθος, καθώς και δυο εντυπωσιακές σκούρες πλαισιώνουν τη πρώτη πεντάδα αλλά σε γενικές γραμμές οι περισσότερες κοπέλες είναι αρκετά πάνω του μέσου όρου.

Οι χοροί στη πιστά διαδοχικοί στο μεγαλύτερο μέρος της βραδιάς, πήγαμε γύρω στις 2.30 και αρκετά απολαυστικοί. Ο φωτισμός δε βόηθα ιδιαίτερα, θα μπορούσε να είναι πλουσιότερος και πραγματικά δεν καταλαβαίνω το λόγο που δεν το αντιλαμβάνονται οι ‘αρκετοί’ υπεύθυνοι του καταστήματος. Τα τραπέζια τα οποία δεν εφάπτονται στη πίστα είναι αρκετά δύσκολο να ‘απολαύσουν’ με τον οριακό φωτισμό. Οι χοροί διαδοχικοί λόγω και του πλήθους των κοριτσιών αλλά και του ότι το μαγαζί είχε παρά πολύ κόσμο.

Το μεγάλο επίτευγμα της βραδιάς είναι ο δεύτερος χορευτής (!!), κάποια στοιχεία για το πρώτο κύριο, ένας αρκετά ψιλός και χαμογελαστός με ωραίο και γυμνασμένο χωρίς υπερβολές σώμα αλλά του οποίου ο χορός ήταν πολύ βιαστικός και καθόλου αποκαλυπτικός. Ο δεύτερος όμως μας αποζημίωσε πλήρως. Εμφανίστηκε γύρω στις 3.30 με ένα set άσπρης φόρμας και λικνιζόταν σε ένα περίεργο χορό στο πρώτο τραγούδι. Στη συνέχεια ξεκούμπωσε τη ζακέτα του και η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ένα απίστευτο γυμνασμένο και γραμωμενο σώμα σε επίπεδο Bodybuilding. Στη συνέχεια προχώρησε αφαιρώντας την υπόλοιπη φόρμα και για κάποιο χρόνο έμεινε με ένα λευκό string χωρίς όμως πολλά δικαιώματα. Μετά τυλίχθηκε με μια Αμερικάνικη σημαία και αφαίρεσε το string. Συνοπτικά ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ σώμα το οποίο δεν συναντάς συχνά και τα θερμά μας συγχαρητήρια στο Dreams για την επιλογή. Μια πρόταση, έχετε τον να χορεύει για περισσότερο χρόνο και επίσης ας χορεύει μαζί με μια κοπέλα, πραγματικά αξίζει το κόπο.
Μέλος
Εγγραφή:
11 Ιαν 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
110
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Σεπτεμβρίου, 2014
Καποιος τον βοσκαει τον κενταυρο μου φαινεται
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1