Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 145 10
Στριπτιτζάδικα 197326
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοριτσιών
 
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
6.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
3.0
Χώρος
 
7.0
Μουσική
 
7.0
Ποιότητα ποτών
 
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Επισκεψη χτες στο μαγαζι με ενα φιλο, εχοντας παρει κουπονι για μπυρα απο το γκαζι.
Μολις μπηκαμε καναμε μια γυρα να δουμε που θα κατσουμε και αμεσως μας την "επεσαν" δυο κοπελες και μας οδηγησαν σε ενα τραπεζι κοντα στο μπαρ με περιορισμενη ορατοτητα στην πιστα. Ονοματα δεν θυμαμαι..Η μια ρουμανα αδυνατη, μελαχρινη με φουσκωμενο στηθος και σχετικα σπασμενη στο προσωπο, η αλλη ουκρανεζα ψηλη, μελαχρινη με κωλαρα και ωραιο προσωπο. Η ρουμανα αρχισε αμεσως τα χουφτωματα και τα τριψιματα και υστερα μαζι με την αλλη αρχισαν να καβλαντιζουν με τον φιλο μου και να τον ψηνουν για πριβε. Παραλληλα περασαν 4-5 κοπελες απο μενα αλλα ηταν ολες τυπικες και καποιες αγενεις οταν αρνηθηκα να κερασω ποτο η να παω για χορο. Εμφανισιακα το ροστερ του μαγαζιου ειναι σε καλα επιπεδα με κορυφαια την Βερα, μελαχρινη γυμνασμενη με κωλαρα τουρλωτη ονειρο, γυμνασμενα ποδια και εκφυλο προσωπο..μου ειπε μαλιστα οτι ειναι personal trainer..
Για να μην πλατιαζω, τελικα ψηνεται ο φιλος για πριβε παρτουζα με τις 2 κοπελες συν αλλη μια και παρασερνει και μενα να παω με συνολικο κοστος 150 ευρω. Μας πανε σε ενα δωματιακι στο οποιο ο φωτισμος ηταν σχεδον ανυπαρκτος..ωραια λεω καταλαβα...στριμωχτηκαμε εκει σε ενα καναπεδακι και ξεκιναει η λεγομενη παρτουζα..εμενα αρχισε να με πιπωνει η ρουμανα, η ουκρανεζα μας αφηνε μονο να στην χουφτωνουμε και η τριτη εκανε πιπα στον φιλο..φυσικα δεν βλεπαμε ουτε την μυτη μας εκει μεσα..αμεσως αρχισαν οι προτροπες να τις χυσουμε , ενω παραλληλα ο φιλος προσπαθουσε να γαμησει την αλλη η οποια ομως δεν ηταν κ ιδιαιετερα συνεργασιμη..φυσικα η παρουσια της ουκρανεζας στο χωρο ηταν εντελως τυπικη..μετα απο 10 λεπτα μας τελειωσαν και εξαφανιστηκαν (με την μια μαλιστα τσαντισμενη επειδη εφαγε κατι φλοκια στο σωμα) Κεφάλι σε τοίχο!
Φυγαμε απο το μαγαζι τρελα ξενερωμενοι που πιαστηκαμε τοσο μαλακες..Θυμός
Μέλος
Εγγραφή:
10 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιουλίου, 2014
επρεπε να διευκρινιζατε η παρτουζα πως θα παιζοταν.150 ηταν πολλα για εσας δια 3 απο ενα 50 η καθεμια,μια χαρα τους βγηκε
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1