Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 145 10
Στριπτιτζάδικα 197730
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση κοριτσιών

7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

4.0
Χορός κοριτσιών (privé)

6.0
Χώρος

6.0
Μουσική

10.0
Ποιότητα ποτών

9.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Επισκευθήκα εχθές το Λίντο παρέα με ένα φίλο ύστερα από πολλά χρόνια (τουλάχιστον 10) έχοντας γυρίσει όλα τα υπόλοιπα της Συγγρού προηγούμενες φορές. Τα σχόλια είναι τα εξής σε σύγκριση με τα περισσότερα άλλα:

1) Σε στριπτιζάδικο των 15 ευρώ δεν έχω ξανά δει γκόμενες να μη βγάζουν το στριγκάκι τους. Μουνάκι απολαύσαμε μόνο στο 1 και μοναδικό σόου που είδαμε μέσα σε 3 ώρες που περιελάμβανε live sex με μια μέτρια γκόμενα.
2) Οι κοπέλες σε γενικές γραμμές ήταν καλές και οι περισσότερες συλλικονάτες. Επίσης μου άρεσε η ποικιλία και ιδιαίτερα μια εξωτική Κινεζούλα που βγήκε κάποια στιγμή. Με χάλασε μια χοντρή και μια πενηντάρα έκτρωμα.
3) Με χάλασε το γεγονός ότι υπήρχαν πολλοί όρθιοι και το ότι όταν ρωτήσαμε τον σερβιτόρο αν μπορεί να μας βρει τραπέζι μόνο που δε μας είπε να πάμε να γαμηθούμε. Παρόλα αυτά τελικά βρήκαμε τραπέζι με τη βοήθεια ενός πιο ευγενικού νεαρού σερβιτόρου σε πολύ καλή θέση.
4) Με χάλασε ο μαλάκας ο εκφωνητής που κάθε 3 και λίγο μας έλεγε να πάρουμε πριβέ χορό - ούτε καν απλό. Νομίζετε ότι έτσι α πετάμε τα πενηντάρικα? (Κάπου τόσο έχει νομίζω)
5) Οι κοπέλες απλώς πέρναγαν και ζήταγαν χορό. Ούτε καν να μας μιλήσουν λίγο.
6) Όπως και να χει λόγω καύλας επέλεξα να πάρω έναν απλό χορό. Η γκόμενα πολύ ωραία με εξαιρετικό στήθος. Έπαιξε αρκετά με το πουλί μου και με άφησε να πιάσω και το μουνάκι της. Στα - βάζω το ότι η διάρκεια ήταν μικρή λιγότερο από 3 λεπτά , το γεγονός ότι για κάποιο λόγο δε με άφηνε να πιάσω το στήθος της (μάλλον γιατί ήταν πολύ φουσκωτό) και στο ότι επέμενε πολύ για vip και δεύτερο χορό στα οποία όταν της είπα όχι μόνο που δε με έβρισε.

Τέλος παραξενεύτηκα από το γεγονός ότι είχε πολλές γυναίκες πελάτισσες - Τώρα αυτό καλό κακό.. δεν ξέρψ....

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 08, 2014
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού