Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 48 10
Στριπτιτζάδικα 95883
Γενική βαθμολογία

4.6
Εμφάνιση κοριτσιών

4.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

4.0
Χορός κοριτσιών (privé)

5.0
Χώρος

6.0
Μουσική

6.0
Ποιότητα ποτών

4.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Επισκέφτηκα το μαγαζί καθώς με την συνεύρεση μου με τη Σύλβια μου έδωσαν πρόσκληση για δωρεάν είσοδο.Τρίτη βράδυ λοιπόν και κατηφόρισα για την Νίκαια.Παρκάρισμα εύκολο καθώς καθημερινή και υπήρχαν πολλές θέσεις επί της Γρ.Λαμπράκη οπότε δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα.
Επί της υποδοχής ο νεαρός ευγενέστατος,μάλιστα πήρε την πρόσκληση και μου έδωσε κάρτα.Που σημαίνει ότι δεν πληρώνεις είσοδο που στοιχίζει 10 ευρώ αλλά σε περιορίζει στη κατανάλωση.Δηλαδή τα μόνα που μπορείς να πιεις με την πρόσκληση είναι votka,αναψυκτικό,χυμό και ice tea...!Πήρα μία votka με λεμόνι αλλά για να είμαι ειλικρινής δύο γουλιές τράβηξα καθώς τα ποτά σε τέτοια μαγαζιά τα φοβάμαι...
Κάθισα σε καλό τραπέζι μπροστά στη πίστα παρόλο που ήμουν μόνος μου.Κοπέλες αρκετές αλλά όλες μακριά απ'τα γούστα μου.Με πλησίασαν δύο τρεις αλλά δεν μου άρεσαν...Η μόνη που ψιλοξεχώρισα ήταν η Λωρένα μία ξανθιά αλλά και αυτή δεν θα την επέλεγα για χορό...Μαζί στο ροστερ και δύο μαυρούλες οι οποίες ούτε έκαναν τη κίνηση να σηκωθούν.Οι χοροί στη πίστα μέτριοι καθώς τα κορίτσια δεν ήταν στα φορτε τους...Μάλλον τη Παρασκευή και το Σάββατο να είναι πιο ανεβασμένη η διάθεσή τους...Χορός απλός στα 10 και πριβέ στα 40 αν και άκουσα πως διαθέτει και πριβε των 100...
Κάθισα κανά 20λεπτο και την έκανα καθώς βαρέθηκα πολύ και δεν μου άρεσαν οι κοπέλες...Προφανώς αξίζει την επίσκεψη Παρασκευή και Σάββατο...!Αυτά!

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 14, 2014
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, John.Greek και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού