Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 27 10
Στριπτιτζάδικα 72809
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοριτσιών
 
7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
8.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
6.0
Χώρος
 
9.0
Μουσική
 
5.0
Ποιότητα ποτών
 
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Παλαιότερη επίσκεψη προ ολίγων ημερών, αλλά είπαμε αφού έγινε η αρχή θα μοιραστώ τις (γνώσεις μου Γερο-μύστης)

Γενικά η εμφάνιση των κοριτσιών σε ικανοποιητικά επίπεδα. Προσωπικά από εμφάνιση μετράει η Μιχαέλα(ή μικαελα πιστεύω έγινα αντιληπτός) ψηλή, βοηθάνε και τα κατάλληλα υποδήματα, σιλικονάτο στήθος αρκετά όμως, ωραίο make up χωρίς υπερβολές,μαλλί καρε sexy κτλ. κτλ.. Δυστυχώς όμως στα του prive κάτι με χάλασε. Κάπως μηχανικές κινήσεις, βιαστικές ίσως,σαν να μην ήθελε παρόλο που είναι αρκετά δεκτική και επέμεινε και πολύ για χορό αφού με πέτυχε απρόθυμο αρχικά. Τέλος πάντων στο μαγαζί αξιόλογες παρουσίες και καινούργιες παρουσίες (είχα καιρό να πάω) μια Ελληνίδα Ιωάννα, αν δεν κάνω λάθος, ήταν στις προτιμήσεις μου αλλά απουσίαζε αυτή την φορά.

Μια ακόμα στα "κυβικά" μιχαέλας αλλα λιγο πιο αγύμναστη ισως και φθσικά λιγο μικροότερο στήθος φυσικό όμως (εκτιμιση Προσωπική)
Στα του μαγαζιού όλα καλά και γνωστά. Έχει υψηλότερες τιμές από τα άλλα της πόλης, το service μια χαρά, αν και μερικές φορές τα παλικάρια μόνο που δεν κάθονται μαζί με την κοπέλα στο τραπέζι μέχρι να κεράσεις πότο, και άντε όταν έχει κόσμο το καταλαβαίνω αλλά όταν είναι 3 πελάτες και 8 κοπέλες δεν έγινε και τίποτα. Το show στην πίστα από τις περισσότερες μέτριο με ελάχιστη χρήση pole (παίζει και live sex, δεν έχω πετύχει ποτέ, πληροφορίες μαγαζιού). Ο χώρος για prive δεν λέει παίδες με τίποτα, δυο πελάτες το πολύ, μετά μπορεί να μπερδέψουμε κανένα μπούτι είναι και σκοτάδια, αλλά μάλλον πέφτει τροχονόμος για ρύθμιση κυκλοφορίας.

Κλείνοντας να πω και εδώ όπως εχω γράψει και αλλού δεν μετράει μόνο η εμφάνιση αλλά και παρεχόμενες υπηρεσίες. Κατανοητό πως και αυτές την δουλεία τους κοιτάνε και όχι την δική μας καλοπέραση. Από το συγκεκριμένο μαγαζί δεν έχω παράπονο κανένα αλλά αν υπάρχει κάποιο που έχει δυνατότητες πολλά περισσότερα είναι αυτό. Τέλος να ξεκαθαρίσω πως δεν μιλάω για extra υπηρεσίες. Έκαστος στο είδος του.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 11, 2013
Μέλος
Εγγραφή:
23 Οκτ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού