Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 144 10
Στριπτιτζάδικα 208696
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση κοριτσιών

6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

3.0
Χορός κοριτσιών (privé)

5.0
Χώρος

3.0
Μουσική

7.0
Ποιότητα ποτών

7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Οι κλασικές προσκλήσεις απ' το Γκάζι μας έφεραν εδώ, στη δυτική περίμετρο των στριπάδικων, πέρα απ' το ποτάμι.
Παρασκευή βράδι και το μαγαζί είχε αρκετό κόσμο (οι προσκλήσεις γαρ).
Το παρκάρισμα πολύ εύκολο. Αφήσαμε το αμάξι ακριβώς από κάτω, έξω απ' το σούπερ μάρκετ.

Το μαγαζί σα χώρος δε λέει πολλά. Αίσθηση από τα παλιά. Χωροταξικά τα πάντα είναι λάθος. Με κορυφαίο και τραγικό λάθος τη θέση του μπαρ... Αν την αράξεις εκεί, είναι πιο εύκολο να δεις τις κοπέλες που χορεύουν στα μαγαζιά της Συγγρού, παρά στο Χαϊδάρι...
Η ατμόσφαιρα ήταν έτσι κι έτσι. Σε καμιά περίπτωση δε θα την χαρακτήριζα αισθησιακή, αλλά ούτε και εντελώς ντεκαβλέ. Θα έλεγα ότι μάλλον πλησιάζει κοντά προς το δεύτερο...

Οι εργαζόμενες κοπέλες ήταν περισσότερες από είκοσι, αλλά η εμφάνιση τους κινείται σε μέτρια επίπεδα. Υπάρχουν τρεις εξαιρέσεις που ξεφεύγουν προς τα πάνω και 3-4 προς τα κάτω. Το παρόν έδωσαν και δύο μπαμπάτσικες "σοκολατίτσες".
Μερικές το πάλεψαν αρκετά στην προσπάθεια τους για να συμπληρώσουν το νυχτοκάματο τους. Κάποιες άλλες όχι. Την είχαν αράξει για τα καλά στους καναπέδες και δεν πλησίασαν σε κανένα τραπέζι.
Ο δεύτερος λόγος που το παρουσιολόγιο της κριτικής είναι τόσο μικρό, αφορά στο ότι δεν ανέβηκαν και πολλές κοπέλες πάνω στην σκηνή. Οπότε δεν μάθαμε και πολλά ονόματα.
Οι on stage χοροί ήταν σχετικά αδιάφοροι και όχι "full monty"...
Υπήρξαν και δυο (ατομικά) shows από κοπέλες. Στο πρώτο, μια ξανθιά έκανε κάτι κόλπα στον εαυτό της με μαστίγια και κεριά κλπ
Στο δεύτερο, η τρίτη "σοκολατίτσα" της βραδιάς, ανέβασε έναν πελάτη στην σκηνή και του έκανε κάτι ωραία κολπάκια του τυχερούλη. Αλλά και μετά που συνέχισε μόνη της επί σκηνής, ήταν άκρως αισθησιακή! Η τύπισα είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει.

Οι χοροί γίνονται σε κάτι καναπέδες σε μια άκρη του μαγαζιού και δυστυχώς είναι ορατοί σε κάποια από τα τραπέζια.
Οι πριβέ νομίζω ότι γίνονται ακριβώς εκεί δίπλα, σε χώρο που είναι καλυμμένος με κουρτίνα.
Οι κοπέλες που δοκιμάσαμε για χορό, τα πήγαν μια χαρά!
Η τιμή για τον απλό χορό είναι 10Ε και για τον πριβέ 40Ε.

Η ένταση της μουσικής ήταν σε κανονικό επίπεδο και η εξυπηρέτηση από το προσωπικό ήταν πολύ καλή.

Το ρόστερ:

1. Εμμανουέλα
2. Κορίνα
3. Εύα
4. Στέλλα
5. Ριάννα
6. Χριστίνα
7. Αλέξια
8. Μιλένα
9. Ίνα
10. Λουντμίλα
11. Γιουλία
12. και καμιά ντουζίνα ακόμη.

Υ.Γ. πριβέ δεν πήραμε, γι' αυτό και βαθμολόγησα στη μέση.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 08, 2013
Μάθιου
Μέλος
23
Πόντοι:
26
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Νοεμβρίου, 2013
Σε αυτήν την παπαριά...έχω φάει πολλά φράγκα στο παρελθόν,με Λάνα και Μισέλ..............Σμήναρχε μου.......Γερο-μύστης
10 Νοεμβρίου, 2013
Ελπίζω τουλάχιστον να τα άξιζαν οι κοπέλες Magic Billy. Παντως το γεγονός ότι θυμάσαι ακόμη τα ονόματα τους, αυτό σημαίνει πολλά γίγαντα μου.
10 Νοεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τα σέβη μου Σμήναρχε..........φυσικά τα άξιζαν,τα υπόλοιπα από κοντά.......Κουλ
11 Νοεμβρίου, 2013
ok mate! Τα σέβη μου Χαμόγελο
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4