Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 85 10
Στριπτιτζάδικα 100528
Γενική βαθμολογία

6.1
Εμφάνιση κοριτσιών

7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

6.0
Χορός κοριτσιών (privé)

1.0
Χώρος

7.0
Μουσική

7.0
Ποιότητα ποτών

7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η επίσκεψη έγινε τη Δευτέρα το βράδυ και όπως καταλαβαίνετε λόγω καθημερινής η κίνηση ήταν πεσμένη.Να σημειώσω πως προηγήθηκε επίσκεψη στο lido απέναντι, αλλά έκατσα 10' και μετά αποχώρησα καθώς εκεί είχε ερημιές και απουσιάζουν τα όμορφα κορίτσια...Πάρκαρα το αυτοκίνητο απ'έξω και μπήκα στο μαγαζί.Εδώ έχουμε έκπληξη καθώς η είσοδος μειώθηκε στα 10 euro ευτυχώς και μάλλον τα 15 ισχύουν το Σαββατοκύριακο.Με υποδέχτηκε ο κύριος(υπεύθυνος) και με τοποθέτησε στο μπαρ ενώ μου είπε αν θέλω να κάτσω και σε καναπέ καθώς δεν είχε πολύ κόσμο...Έκατσα στο μπαρ και πήρα το ποτό μου το οποίο ήταν καθαρό σε σχέση με άλλες φορές καθώς άνοιξε καινούργιο μπουκάλι μπροστά μου.

Για το χώρο έχω γράψει σε άλλη κριτική μου οπότε δεν θα σας κουράσω,το μόνο που θα ξαναγράψω είναι πως με το alcatraz είναι αδερφάκια...Ο χορός των κοριτσιών στη πίστα ήταν λίγο ξενέρωτος και βαρετός βέβαια ήταν και καθημερινή και σχεδόν χορεύανε για εμένα και άλλους τρείς που καθόντουσαν δεξιά οπότε που να βρεθεί διάθεση...

Κοπέλες λιγοστές γύρω στις 8 με τη Μόνα Λίζα να ξεχωρίζει...Να προσθέσω πως υπάρχει και μία καινούργια μεταγραφή η Χριστίνα πρώην Μελίσσα από το x-bar για όσους ενδιαφέρονται.Πήρα ένα απλό χορό τη Μόνα Λίζα και πέρασα αρκετά καλά.Να σημειώσω πως δεν παίζουν δυνατές καταστάσεις στο prive που μερικοί από εσάς γνωρίζουν καθώς έκανα την ερώτησή μου για το τι περιλαμβάνει...Απλό prive με full strip show,ούτε φραπέ ούτε μπριζόλα και η τιμή στα 50 ακατέβατα...!

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 26, 2013
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, John.Greek και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Οκτωβρίου, 2013
Συμφωνω μαζι σου μας πηρε ο υπνος και ο βοσκος που φωναζε δεν μας ξυπνησε ουτε αυτος tragic..
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1