Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 163 10
Στριπτιτζάδικα
247685
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοριτσιών
6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
6.0
Χορός κοριτσιών (privé)
6.0
Χώρος
7.0
Μουσική
7.0
Ποιότητα ποτών
4.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Επίσκεψη τη Παρασκευή το βράδυ από περιέργεια καθώς είχα καιρό να περάσω απ'το συγκεκριμένο ίδρυμα.Κόσμος αρκετός για Παρασκευή το βράδυ,αλλά υπήρχε μία ατμόσφαιρα πολύ υποτονική.Οι καναπέδες που έχουν τους πιο "γεμάτους" πελάτες δηλαδή τους πιο λεφτάδες γεμάτοι και με τις χορεύτριες να προχωρούν σε χορό πάνω τους στο καναπέ...Όπως είπα και παραπάνω για την ατμόσφαιρα,θυμίζει περισσότερο μπαρ που γίνονται γνωριμίες παρά strip club.
Οι χοροί των κοριτσιών στη πίστα λιγοστοί και κάτι show τα οποία δεν έχουν ενδιαφέρον,τουλάχιστον αυτά που είδα εγώ.Η εμφάνιση των κοριτσιών μέτρια και κάτω του μετρίου δηλαδή δύο τρεις όμορφες και οι υπόλοιπες καταλαβαίνετε και από μόνοι σας...
Χορός κοριτσιών στα 10 και 50 το prive το οποίο έχει δύο χώρους ένα αυτό που ανέφερα με 50 και έναν πιο ιδιαίτερο χώρο στα 100 που λογικά θα προσφέρει πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες...
Η είσοδος παραμένει τη Παρασκευή και το Σάββατο στα 15 αδικαιολόγητα καθώς δεν νομίζω να τα αξίζει.Πιστεύω πως 10 euro όλες τις ημέρες θα ήταν αρκετά καλά.Για την ποιότητα των ποτών δεν θα το σχολιάσω καθώς μέχρι και το αναψυκτικό ήταν νερό...
Η εξυπηρέτηση του προσωπικού αλλού καλή αλλού ότι να'ναι.Βέβαια σε τοποθετούν σε τραπέζι φέρνουν ποτό αλλά κάπου με το λογαριασμό δημιουργούνται μπερδέματα...
Έκατσα περίπου δύο ώρες έκανα δύο χορούς και αποχώρησα ελπίζοντας πως θα υπάρξει βελτίωση στο μέλλον για πιο χειμωνιάτικες βραδιές...!
Οι χοροί των κοριτσιών στη πίστα λιγοστοί και κάτι show τα οποία δεν έχουν ενδιαφέρον,τουλάχιστον αυτά που είδα εγώ.Η εμφάνιση των κοριτσιών μέτρια και κάτω του μετρίου δηλαδή δύο τρεις όμορφες και οι υπόλοιπες καταλαβαίνετε και από μόνοι σας...
Χορός κοριτσιών στα 10 και 50 το prive το οποίο έχει δύο χώρους ένα αυτό που ανέφερα με 50 και έναν πιο ιδιαίτερο χώρο στα 100 που λογικά θα προσφέρει πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες...
Η είσοδος παραμένει τη Παρασκευή και το Σάββατο στα 15 αδικαιολόγητα καθώς δεν νομίζω να τα αξίζει.Πιστεύω πως 10 euro όλες τις ημέρες θα ήταν αρκετά καλά.Για την ποιότητα των ποτών δεν θα το σχολιάσω καθώς μέχρι και το αναψυκτικό ήταν νερό...
Η εξυπηρέτηση του προσωπικού αλλού καλή αλλού ότι να'ναι.Βέβαια σε τοποθετούν σε τραπέζι φέρνουν ποτό αλλά κάπου με το λογαριασμό δημιουργούνται μπερδέματα...
Έκατσα περίπου δύο ώρες έκανα δύο χορούς και αποχώρησα ελπίζοντας πως θα υπάρξει βελτίωση στο μέλλον για πιο χειμωνιάτικες βραδιές...!
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 26, 2013
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Μπερδέματα με τους λογαριασμούς,του τύπου:Είναι 10 euro ο χορός,χωρίς να έχεις χορέψει με την κοπέλα απλά περπατάς να πας τουαλέτα και ο σερβιτόρος σε μπερδεύει με άλλον...Και νομίζει ότι δεν θα πληρώσεις!