Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 145 10
Στριπτιτζάδικα
197730
Γενική βαθμολογία
7.6
Εμφάνιση κοριτσιών
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
8.0
Χορός κοριτσιών (privé)
8.0
Χώρος
8.0
Μουσική
6.0
Ποιότητα ποτών
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Λοιπόν σκεφτόμουνα αν θα γράψω κριτική καθώς για το συγκεκριμένο μαγαζί έχω γράψει αρκετές...Τέλος πάντων μίας και γίνονται αρκετές συζητήσεις για το prive του μαγαζιού είπα να σας αναφέρω μερικά πράγματα...
Πρώτα απ'όλα να σας αναφέρω ότι έχει τις πιο πολλές κοπέλες απ'όλα τα μαγαζιά.Πριν ήμουνα στο kinky και όπως ανέφερα στην κριτική μου είχε καμιά εικοσαριά κοπέλες.Το lido αν το kinky είχε 20 αυτό είχε τουλάχιστον πάνω από 30 κορίτσια,και για όλα τα γούστα...
Κλασικά σόου με Κένζο και Κέλυ ντυμένους αποκριάτικα...
Στο ρόστερ τώρα,
Λάουρα,η Πολωνέζα ξανθιά επέστρεψε με ποπό ποίημα,
Ίνα,η μελαχρινούλα αδύνατη από το baby gold,
Μοντέστα,ξανθιά μοντελέ,τιμήθηκε στο πριβέ με καλές εντυπώσεις.
Ντάνα,ξανθιά Ρουμάνα με αδύνατο,όμορφο σώμα και ωραία μάτια,τιμήθηκε σε απλό χορό.
Τρέυσυ,μαυρούλα νταρντάνα...
Κρύσταλ,η γνωστή Μάρθα πάντα σέξυ με ροζ εσώρουχα που της πήγαιναν αρκετά...
Τζένιφερ,κλασικά εδώ,ντυμένη αποκριάτικα και βγάζοντας κάποιες φωτογραφίες στην άκρη του μαγαζιού!
Πολλές ακόμα που δεν συγκράτησα ονόματα,και κάποιες απουσίες όπως πχ η Μισελ η ψηλή την οποία δεν πετυχαίνω για τρίτη συνεχόμενη φορά.Επίσης η Σιμόνα η ξανθιά που ήταν παλιά στο grand ritorno...
Τώρα όσο αναφορά το prive πριν επιλέξω τη Μοντέστα ρώτησα και κάποιες άλλες,οι οποίες η κάθε μία έλεγε τα δικά της...Άλλη για σεξ και άλλη ότι θα βγάλει όλα τα ρούχα της όπως γίνεται συνήθως σε αρκετά μαγαζιά.Πάντως δεν νομίζω από τις εντυπωσιακές κοπέλες όπως η Κρυστάλ να κάνει κάτι παραπάνω από τα συνηθισμένα.Σε ερώτησή μου για το τι κάνει στο πριβε χαμογέλασε και μου είπε πως ότι έκανε πάντα...Τέλος επέλεξα τη Μοντέστα μίας και είναι από τις εντυπωσιακές και κάναμε ένα πριβέ αρκετά καλό σε διάρκεια και χωρίς επικίνδυνα εξτραδάκια...Να προσθέσω πως γίνεται σε χώρο καινούργιο το prive όπως είχαμε αναφέρει αλλά χωρίς δωματιάκια.Αυτά περισσότερα νέα στην επόμενη επίσκεψη...
Πρώτα απ'όλα να σας αναφέρω ότι έχει τις πιο πολλές κοπέλες απ'όλα τα μαγαζιά.Πριν ήμουνα στο kinky και όπως ανέφερα στην κριτική μου είχε καμιά εικοσαριά κοπέλες.Το lido αν το kinky είχε 20 αυτό είχε τουλάχιστον πάνω από 30 κορίτσια,και για όλα τα γούστα...
Κλασικά σόου με Κένζο και Κέλυ ντυμένους αποκριάτικα...
Στο ρόστερ τώρα,
Λάουρα,η Πολωνέζα ξανθιά επέστρεψε με ποπό ποίημα,
Ίνα,η μελαχρινούλα αδύνατη από το baby gold,
Μοντέστα,ξανθιά μοντελέ,τιμήθηκε στο πριβέ με καλές εντυπώσεις.
Ντάνα,ξανθιά Ρουμάνα με αδύνατο,όμορφο σώμα και ωραία μάτια,τιμήθηκε σε απλό χορό.
Τρέυσυ,μαυρούλα νταρντάνα...
Κρύσταλ,η γνωστή Μάρθα πάντα σέξυ με ροζ εσώρουχα που της πήγαιναν αρκετά...
Τζένιφερ,κλασικά εδώ,ντυμένη αποκριάτικα και βγάζοντας κάποιες φωτογραφίες στην άκρη του μαγαζιού!
Πολλές ακόμα που δεν συγκράτησα ονόματα,και κάποιες απουσίες όπως πχ η Μισελ η ψηλή την οποία δεν πετυχαίνω για τρίτη συνεχόμενη φορά.Επίσης η Σιμόνα η ξανθιά που ήταν παλιά στο grand ritorno...
Τώρα όσο αναφορά το prive πριν επιλέξω τη Μοντέστα ρώτησα και κάποιες άλλες,οι οποίες η κάθε μία έλεγε τα δικά της...Άλλη για σεξ και άλλη ότι θα βγάλει όλα τα ρούχα της όπως γίνεται συνήθως σε αρκετά μαγαζιά.Πάντως δεν νομίζω από τις εντυπωσιακές κοπέλες όπως η Κρυστάλ να κάνει κάτι παραπάνω από τα συνηθισμένα.Σε ερώτησή μου για το τι κάνει στο πριβε χαμογέλασε και μου είπε πως ότι έκανε πάντα...Τέλος επέλεξα τη Μοντέστα μίας και είναι από τις εντυπωσιακές και κάναμε ένα πριβέ αρκετά καλό σε διάρκεια και χωρίς επικίνδυνα εξτραδάκια...Να προσθέσω πως γίνεται σε χώρο καινούργιο το prive όπως είχαμε αναφέρει αλλά χωρίς δωματιάκια.Αυτά περισσότερα νέα στην επόμενη επίσκεψη...
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 17, 2013
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Μαρτίου, 2013
Η Μισέλ έχει φύγει από το μαγαζί εδώ και ενάμιση μήνα περίπου...
P
puteen69
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1