Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 55 10
Στριπτιτζάδικα 103037
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοριτσιών
 
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
6.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
7.0
Χώρος
 
7.0
Μουσική
 
6.0
Ποιότητα ποτών
 
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Βόλτα χθες βράδυ απ'το κατάστημα, γύρω στη 1. Το δεκαπεντάευρω είσοδος είναι λίγο τσουχτερό για να πιείς ξέρω 'γώ μια μπύρα, κι ειδικά για καθημερινή, γι'αυτό κι είπα να το ρισκάρω κ να πάρω ένα ουίσκι, το οποίο ευτυχώς δεν με έστειλε αδιάβαστο.

Στο μαγαζί καμιά 5άρα πελάτες σκόρπιοι κ μια ντουζίνα κορασίδες να περιφέρονται κ να αράζουν στη μπάρα. Τα κορίτσια σε πολύ καλό επίπεδο γενικά, αν εξαιρέσεις κάνα-δυο σαύρες, κι όπως ήταν λογικό, δεδομένης της αναδουλειάς, με το που πήρα το ποτό μου, πέσαν πάνω μου σα τα στούκας, αλλά με ωραίο τρόπο κ χωρίς να γίνονται ενοχλητικές. Καθε δεύτερο τραγούδι περίπου, ανέβαινε κι από μία να χαϊδέψει το σωλήνα, αλλά όχι τίποτα φοβερό από σόου, κ πεντέξι που πέρασαν μου δήλωσαν Ρωσίδες, λες κ έχει μονοκαλλιέργεια το μαγαζί!

Μερικές απ' τις κοπέλες που θυμάμαι: μια Καρολίνα ανάσταινε νεκρούς με
έναν κώλο-ποίημα στην πίστα και οι Γκρέης (φοβερό κορμί, βυζάρες, πολύ γρήγορο κ άγριο lap dance για τα γούστα μου), Ολγα (ωραίο κορμί, λίγο σπασμέμο πρόσωπο, πολύ αισθησιακός, αργός χορός) κ άλλη μια ξανθιά με καβλιάρικο πρόσωπο κ διαδικαστικό lap, αλλά δεν συγκράτησα όνομα γιατί ήμουν απασχολημένος να συγκρατώ τα μαστάρια της.

Το απλό lap στα δέκα ευρώ, το πριβέ δεν ρώτησα γιατί δεν με ενδιέφερε.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 18, 2013
DocHollywood
Μέλος
Εγγραφή:
13 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
18
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού