Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 84 10
Στριπτιτζάδικα 126559
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοριτσιών
 
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
7.0
Χώρος
 
7.0
Μουσική
 
7.0
Ποιότητα ποτών
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Βραδύ Παρασκευής και αφού φάγαμε τα καβούρια μας, τα λοιπά θαλασσινά μας και ήπιαμε τις μπύρες μας με μεγάλη παρέα φίλων συναγωνιστών, και έχοντας ανεβασμένη διάθεση, κάποιοι από εμάς θελήσαμε να συνεχίσουμε την βραδιά τους με ποτάκι , βλέποντας και «κανά κώλο», όπως χαρακτηριστικά είπε ένας από εμάς.

Έτσι νωρίς σχετικά βρεθήκαμε στο EROTICA ένα στριπτηζάδικο το όποιο επισκεπτόμουν για πρώτη φορά. Εισιτήριο 15 ευρώ, με ποτό και είσοδος.
Μεγάλο σχετικά, άνετοι χώροι, αναπαυτικοί καναπέδες, καθαρές τουαλέτες, καλός εξαερισμός.
Ήμασταν οι πρώτοι επισκέπτες στο μαγαζί, έτσι η επιλογή του καναπέ που καθίσαμε πανεύκολη.
Ευγενικός ο σερβιτόρος πήρε παραγγελία, όμως μετά από λίγο μας ενημέρωσε ότι το Drambuie δεν είναι αρκετό για όλους, και είχε τελειώσει και ο χυμός ανανά, για το κοκτέιλ που ζήτησε κάποιoς απo εμάς, έτσι τροποποιήσαμε τις αρχικές επιλογές μας.
Τέτοιες ελλείψεις τις θεωρώ foul ειδικά για βραδύ Παρασκευής, πού η κίνηση θεωρητικά θα είναι αυξημένη.

Πολλά και για κάθε γούστο τα κορίτσια που μας περιτριγύριζαν. Ονόματα δεν συγκράτησα πάρα μόνο της Αλίνα, μιας ψηλής αδύνατης ξανθιάς, που ίππευσε επάνω μου αγκαλιάζοντας με προσπαθώντας να με δελεάσει για ποτό ή χορό. Κάποιες ανάλογες προσπάθειες και για την Μίκυ, μια τσιγκανοειδή μελαχρινή Ρουμάνα με ωραίο στήθος, το οποίο, προέταξε στο πρόσωπο μου. Και στις δυο περιπτώσεις αρνήθηκα ευγενικά το «κάτι παραπάνω», λέγοντας μεταξύ άλλων ότι είμαι πολύ στενοχωρημένος που χώρισα με την κοπέλα μου, και δεν έχω διάθεση….

Την διάθεση όλων μας όμως έφτιαξε η Συλβάνα μια ξανθιά, με ωραία πιασίματα, πρόστυχο πρόσωπο και με κώλο-ποίημα, που μας έκανε να παραμείνουμε σιωπηλοί όσο την χαζεύαμε στον πραγματικά εντυπωσιακό χορό της.
Κατά τα άλλα τα show και οι χοροί κυμάνθηκαν στον μέσο ορό ενός strip χωρίς καμία κοπέλα, όσο τουλάχιστον ήμασταν εκεί, να βγάλει το στριγκ της, περιορίζοντας μόνο το γυμνό μέρος του θεάματος, στην αποκάλυψη του στήθους.

Αφού τελειώσαμε το ποτό μας αποχωρήσαμε, αφήνοντας το μαγαζί και τα κορίτσια του, στις λίγες παρέες που είχαν προσέλθει εκεί, στην διάρκεια της παραμονής μας……

Αυτά για την εμπειρία μου στο EROTICA, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 04, 2013
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Ιανουαρίου, 2013
Καθαρές τουαλέτες? Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1