Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 84 10
Στριπτιτζάδικα
126860
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση κοριτσιών
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
8.0
Χώρος
9.0
Μουσική
8.0
Ποιότητα ποτών
10.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Επίσκεψη στο ναό Δευτέρα 4 Ιουνίου ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, πρέπει όμως να τη θεωρήσουμε καθημερινή καθώς η επόμενη ήταν εργάσιμη. Παρ' ότι συνήθως παραπέμπω σε προηγούμενες κριτικές μου για το ναό οι οποίες είναι πολλές αυτήν τη φορά θα αναλύσω διεξοδικά τα πράγματα καθώς έχουν αλλάξει κάποια δεδομένα. Έφτασα στο μαγαζί γύρω στις 1:45 τη νύχτα. Parking πλέον πιστεύω ότι βρίσκεις ευκολότερα από παλιά, τουλάχιστον τις τελευταίες φορές που έχω πάει και ειδικά Παρασκευοσάββατα δεν είχα ποτέ πρόβλημα σ' αυτό, ίσως να οφείλεται και στο γεγονός ότι έχει αλλάξει δραματικά η σύνθεση του πληθυσμού στην περιοχή. Έτσι και χθες βρήκα αμέσως πάνω στην πλατεία 50 μέτρα απ' το μαγαζί. Ο Αντρέας κλασσική φιγούρα στην είσοδο, μπαίνω με χαρά στο ναό. Μία αναφορά στο χώρο: Παραμένει εντυπωσιακός με τους αμφιθεατρικούς καναπέδες και τη δεδομένη άνεσή του, πλην όμως κάποια πράγματα όπως τα ξεφτισμένα τριμμένα πετσιά στους καναπέδες καταμαρτυρούν ότι τα αφεντικά δεν προσέχουν πλέον το μαγαζί όπως παλιότερα ή για να το πούμε αλλιώς ίσως κάποιες περικοπές όσον αφορά τη συντήρησή του έχουν αρχίσει να γίνονται εμφανείς. Το ίδιο μπορεί να συμπεράνει κανείς απ' τις παρατημένες τουαλέτες οι οποίες πάντα δηλώνουν πολλά για ένα μαγαζί. Όσον αφορά τη μουσική αρκετά ικανοποιητική χωρίς να θυμίζει βέβαια τις εξαιρετικές επιλογές του παλιού dj. Τα ποτά παραμένουν καθαρά και η εξυπηρέτηση του προσωπικού πολύ καλή. Πρώτη ευχάριστη έκπληξη μόλις παραγγέλνω και ρωτάω το σερβιτόρο ενδεικτικά για τις τιμές για να δω αν άλλαξε κάτι: Το ποτό το αντρικό στα 10 ευρώ, δε θυμάμαι αν ήταν τόσο χαμηλά τις καθημερινές, τα σαββατοκύριακα πάντως ήταν στα 12 ή στα 15 αν θυμάμαι καλά. Το απλό γυναικείο στα 15, το διπλό γυναικείο στα 25 (μια απ' τα ίδια). Ο χορός παραμένει στα 10 (μια χαρά κατά τη γνώμη μου), ευτυχώς όμως το prive ΕΠΕΣΕ στα 40 ευρώ. Δεδομένης λοιπόν μιας στάνταρ ποιότητας που χαρακτηρίζει το EROTICA η σχέση ποιότητας - τιμής θεωρείται ικανοποιητική. Πάμε τώρα στο ζουμί καθώς σ' αυτούς τους χώρους πάμε κυρίως για τις γυναίκες. Λόγω καθημερινής και μετά από τριήμερο απαρτίας λόγω Αγίου Πνεύματος πολλές κοπέλες είχαν ρεπό. Παρούσες 8 κοπέλες, 6 Ρουμάνες, μία καινούρια Βουλγάρα ονόματι Μαρία και μία Ουγγαρέζα (η Καταλίνα). Προφανώς καμία απ' αυτές μπάζο (ΠΟΤΕ δεν υπήρχαν μπάζα στο συγκεκριμένο μαγαζί) πλην όμως πολλές απ' αυτές για να μην πω η πλειοψηφία όμορφες μεν, μινιόν δε, αδυνατούλες με ωραία κορμάκια αλλά χωρίς... θέμα. Η γυναικάρα Ρωξάνη (Αλβανίδα για όσους δεν ξέρουν) η οποία είναι και το κόλλημά μου είχε ρεπό. Ρεπό επίσης είχαν δύο μεγάλες επιστροφές που με χαροποίησαν ιδιαίτερα καθώς είχαν σταματήσει για ένα διάστημα: Η σούπερ Κατερίνα η Κεφαλλονίτισσα με την κωλάρα που ανασταίνει και νεκρούς και η Αμάντα η Ρωσίδα (αν δεν κάνω λάθος) η οποία είχε φύγει παλιότερα για το θυγατρικό Tutti Frutti (επίσης με κωλό που μπορεί να κάνει κόσμο να δακρύσει). Απ' τις παρούσες ξεχώρισα τη Συλβάνα (νταρντάνα Ρουμάνα με πιασίματα και φοβερό κώλο που είχε φύγει για κάποιο διάστημα και επέστρεψε πριν 3 μήνες απ' ό,τι έμαθα), φυσικά την Κορίνα αν και δεν είναι του απόλυτου γούστου μου (μελαχροινός άγγελος αν και με ύφος ντίβας), την καινούρια Βουλγάρα ονόματι Μαρία (πανύψηλη ξανθιά με κορμάρα) και την Ουγγαρέζα Καταλίνα η οποία μπορεί να υστερεί σημαντικά στο πρόσωπο αλλά έχει φοβερό σώμα και ιδιαίτερα κώλο. Εξ' αιτίας του ότι δεν είχα πολλά χρήματα μαζί μου κέρασα ποτό και έκανα χορό πολύ καλό σε διάρκεια και ποιότητα μόνο με τη Συλβάνα η οποία με θυμήθηκε αμέσως μόλις μπήκα στο μαγαζί παρ' ότι είχαμε να ιδωθούμε καιρό. Απ' τις υπόλοιπες κοπέλες οι οποίες πέρασαν όλες απ' το τραπέζι μου ξεχώρισα τη Μαρία η οποία μάλιστα ήταν ευγενέστατη και έκανε ό,τι μπορούσε για να με καβλώσει και την κινητή κάβλα την Καταλίνα η οποία ήρθε και μου συστήθηκε τουρλώνοντας τον κώλο της μες τη μούρη μου και συνέχισε να μου μιλάει με περίσσιο νάζι και μου υποσχέθηκε πολλά πικάντικα αν την έπαιρνα για prive τα οποία προφανώς δεν μπορώ να αναφέρω εδώ πέρα σε κοινή θέα. Επειδή το διασταύρωσα όμως η κοπέλα αξίζει πραγματικά να την πάρεις για prive και δεν είναι τυχαίο ότι κάνει τα περισσότερα απ' όλες εκεί μέσα. Όσον αφορά τέλος τους χορούς στην πίστα στους οποίους οφείλω να αναφερθώ για να είναι πλήρης η κριτική μου ήταν μία απ' τα ίδια όπως ήταν πάντα, όχι κάτι ιδιαίτερο δηλαδή και μάλλον λειτουργούν πιο πολύ υποστηρικτικά. Το μόνο καλό είναι πολλές κοπέλες (ίσως και όλες, δεν πρόσεξα) τα πετάνε όλα. Συμπερασματικά μερικά πράγματα παρά τα κάποια σημάδια παρακμής είναι ακόμα σε υψηλά στάνταρ στο μαγαζί (χώρος, εξυπηρέτηση προσωπικού, ποτά), ιδιαίτερα θετικό στοιχείο είναι η μείωση στην τιμή του prive, ό,τι καλύτερο η επιστροφή των Κατερίνας - Αμάντας και φυσικά μερικά πράγματα όπως η ευγενική και υπομονετική συμπεριφορά των κοριτσιών προς τους πελάτες και το γεγονός ότι όλες οι κοπέλες μιλούν με όλους και δεν κάθονται βαριεστημένες παραμένουν στα συν του μαγαζιού. Την επόμενη φορά θα κεράσω σίγουρα και θα πάρω για χορό τα κλασσικά αστέρια Ρωξάνη, Κατερίνα, Συλβάνα και Αμάντα και θα πάρω οπωσδήποτε την Καταλίνα για prive καθώς άκουσα τα καλύτερα από έγκυρη πηγή. Αυτά προς το παρόν και εις το επανιδείν...
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 04, 2012
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιουνίου, 2012
Η καμερούλα στο πριβέ καλά κρατεί?
gatoni9
06 Ιουνίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Δεν ξερω αν κραταει... αλλα πριν απο κανενα μηνα που πηγα και πηρα πριβε(με γλειφολουνι καργα) δεν μου ειπαν κατι τα κοριτσια....
P
proedros46
06 Ιουνίου, 2012
gatoni9 φυσικά και καλά κρατεί..αφού ορισμένοι φτιάχνονται με το θέαμα..τα κορίτσια τί να πουν proedre46? οι παντρεμένοι να προσέχετε γιατί δε ξέρετε πού μπορούν να καταλήξουν τα βίντεο..και μη δίνετε αληθινά στοιχεία (όνομα,τηλ κτλ) στα κορίτσια..οι καιροί είναι πονηροί,το χρήμα δυσεύρετο..
taurus1
06 Ιουνίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Ναι οι κάμερες υπάρχουν ακόμα στο prive.
Womanaholic
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4