Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 56 10
Στριπτιτζάδικα 108886
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοριτσιών

7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

4.0
Χορός κοριτσιών (privé)

8.0
Χώρος

7.0
Μουσική

9.0
Ποιότητα ποτών

10.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Επίσκεψη στο "Ανατολή" την Παρασκευή 20 Απριλίου γύρω στη 1:45 τη νύχτα. Parking εύκολα λίγο παρακάτω απ' το μαγαζί στον παράδρομο της Συγγρού και μπαίνουμε στα ενδότερα. Ο χώρος ίδιος από τότε που άνοιξε το μαγαζί, κλασσικός για στριπτιζάδικο, η μπάρα περίπου στη μέση και γύρω - γύρω τραπεζάκια με καρέκλες, πλαϊνοί καναπέδες και ένα μπαρ. Πατάρι για τα prive και φυσικά σκοτάδι. Γκαρσόνια και αφεντικά να στριφογυρίζουν όλη την ώρα στο μαγαζί εποπτεύοντας και η μουσική πολύ καλή με διαλείμματα με επιλεγμένα κομάτια ανάμεσα στα κομμάτια των κοριτσιών. Καθήσαμε σε τραπεζάκι, εξυπηρέτηση μια χαρά και τα ποτά καλά. Οι χοροί στην πίστα αδιάφοροι και σε πολύ αραιά διαστήματα, δε χορεύουν όλες οι κοπέλες παρά μόνο 7 - 10 το πολύ και αυτές που χορεύουν πετούν μόνο το από πάνω. Όσον αφορά τώρα την εμφάνιση των κοριτσιών που εν τέλει είναι και το σημαντικότερο. Απ' το μαγαζί λείπουν κοπέλες που να είναι πολύ μπάζα (ευτυχώς). Απ' την άλλη υπάρχουν 3-4 κοπέλες που είναι υπερβολικά high class για το συγκεκριμένο μαγαζί. Συμπερασματικά δηλαδή η εμφάνιση των κοριτσιών γενικότερα είναι μέτρια προς καλή με μερικές που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού οι οποίες είναι χιλιόμετρα μπροστά. Ξεχώρισα: Λίντα Τσέχα ξανθιά με απίστευτο καλλίγραμμο σώμα και βυζάρες - κωλάρα, για 'μένα το πιο ωραίο κομμάτι του μαγαζιού αν και το ελάττωμά της είναι ότι έχει σιλικονάτο σκληρό στήθος. Μόνικα πολύ κυριλάτη γκόμενα από Πολωνία αν δεν κάνω λάθος με μοναδικό της ελάττωμα το μικρό στήθος. Ίνκα μελαμψός άγγελος από Μολδαβία ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΜΟ ΣΩΜΑ, κωλάρα (η καλύτερη εκεί μέσα), ωραίο πρόσωπο και μόνο της μειονέκτημα το μικρό στήθος (ωραία ρόγα όμως). Τζωρτζιάνα τουμπανάτη γκόμενα από Ρουμανία με ξανθό μαλλί, χειλάρες, έκφυλο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, πιασίματα γενικώς και μόνο της μειονέκτημα σημαντικό για πολλούς κάποια παραπανίσια κιλά. Για τους λάτρεις του μεγάλου στήθους όπως εγώ Έμμα και Χριστίνα χωρίς όμως να συνοδεύεται και από κάποια ελκυστική εμφάνιση. Τέλος για τους λάτρεις του mature ξεχώρισα την Πάολα από Κολομβία η οποία απ' ό,τι μαθαίνω είναι και παλιά καραβάνα, τούμπανο η θεία, κάθησε πάνω μου για λίγα λεπτά και μου ανέβασε τη λίμπιντο κατακόρυφα. Προσωπικά πήρα για χορό Τζωρτζιάνα (αρκετά καλή, δεκτική και η ρόγα τούμπανο) και Λίντα (επιεικώς μέτρια και ξενέρωσα και με το σιλικονάτο στήθος). Στα συν των χορών ότι διαρκούν αρκετή ώρα. Prive δεν πήρα αλλά μάλλον από κάποιες θα παίζει το κάτι παραπάνω στο παταράκι (όχι πάντως από την Τζωρτζιάνα γιατί τη ρώτησα επί τούτου). Την επόμενη φορά (όποτε είναι αυτή) θα πάρω Πάολα για prive (η θεία είναι πολλά υποσχόμενη) και Ίνκα για χορό καθώς αυτήν τη φορά τα λεφτά δεν επαρκούσαν. Όσο για τις τιμές δεν είναι τσιμπημένες, 10 ευρώ το ποτό το αντρικό, 15 το σφηνάκι το γυναικείο, 10 ο χορός και 50 το prive. Συμπερασματικά δε θα βιαστώ κιόλας να ξαναπάω αλλά κάποια μέρα που θα θέλω κάτι πιο ήσυχο και "συνοικιακό" σε strip το "Ανατολή" θα είναι σίγουρα μια απ' τις επιλογές μου.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 20, 2012
Womanaholic
Ανώτερος
86
Πόντοι:
5.015
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 @.Dod0s, fouxter

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού