Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 55 10
Στριπτιτζάδικα 103046
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοριτσιών
 
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
7.0
Χώρος
 
7.0
Μουσική
 
8.0
Ποιότητα ποτών
 
10.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επισκέφθηκα το μαγαζί στις 30 του Μάη καθώς ήθελα να δω ο ίδιος από κοντά αυτά που άκουσα από φίλους και οφείλω να πω ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Ο Άκης κάνει τη διαφορά στις σχέσεις με τους πελάτες καθώς ξέρει να τους ξεχωρίζει (ευχαριστώ για το μπουκάλι), εκεί βρήκα και άλλους παλιούς γνωστούς από το προσωπικό. Η δυνατότητα να πληρώνω με πιστωτική κάρτα (εντελώς άβολο να ψάχνεις ΑΤΜ τα ξημερώματα όπως και αδύνατο να κυκλοφορείς με τόσα μετρητά πάνω σου) σε αντίθεση με άλλα μαγαζιά που είμαι θαμώνας (Lido) είναι σημαντική για μένα, το προσωπικό είναι καλό και φιλικό ενώ τα ποτά καθαρά κάτι που δίνω μεγάλη σημασία.

Ο χώρος είναι ωραίος, φροντισμένος και καθαρός με προσοχή στη λεπτομέρεια, οι τουαλέτες είναι οι καλύτερες που έχω δει σε τέτοιο μαγαζί, η μόνη παραφωνία είναι στη διαρρύθμιση του χώρου με την κολώνα που ψιλοκρύβει την πίστα από ένα σημείο του μαγαζιού.

Οι κοπέλες όπως σε όλα τα μαγαζιά είναι πολύ καλές, καλές και μέτριες με τη διαφορά ότι δεν βρήκα ποια θα μπορούσα να βάλω σε χαμηλότερη κατηγορία, πολύ καλός ο μέσος όρος, σίγουρα θα περάσουν οι περισσότερες αν όχι όλες από το τραπέζι με ωραίο ύφος και θα καθίσουν χωρίς όμως να γίνονται πιεστικές για ποτό ή χορό.

Ο χορός στην πίστα καλός ενώ ο πριβέ είναι μεγάλος σε διάρκεια και καλός σε ποιότητα (τουλάχιστον αυτές που δοκίμασα).

Σε γενικές γραμμές μια από τις καλύτερες προτάσεις στο χώρο για ανθρώπους που έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν για να περάσουν καλά.

Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να συνεχίσω τη συζήτηση που είχα με την Ισαβέλλα η οποία με βοήθησε να περάσω ωραία.
Μέλος
Εγγραφή:
14 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
20
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού