Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 85 10
Στριπτιτζάδικα 100377
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοριτσιών
 
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
9.0
Χώρος
 
6.0
Μουσική
 
8.0
Ποιότητα ποτών
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επιστροφή στο Baby Gold μετά από περίπου 2 μήνες για πιο καλή εξερεύνηση. Στο θέμα μας. Ώρα επίσκεψης περίπου 2 το πρωί ξημερώματα Σαββάτου. Παρκάρω του ακριβώς απ' εξω και εισέρχομαι στα ενδότερα μαζί με τον κολλητό μου. Παραγγέλνουμε μπυρίτσες και αράζουμε δίπλα στο διάδρομο και κοντά στην πίστα για να τσεκάρουμε κίνηση. Το μαγαζί είχε αρκετό κόσμο αλλά με δυσκολία πετύχαινες αυτήν που ήθελες γιατί οι καλύτερες ήταν πάντα καβατζομένες. Μόλις αποφάσισα ποιά θα πάρω σκάει ένας τυπάς παππούς και την καυατζόνει για πάνω από μια ωρα και λεω χάσαμε την Εβελίνα... Δεύτερη επιλογή Σέυλα που την κοζάρω από καιρό αλλά δεν την πετυχένω. Και μαζί με τ'αλλα μας γράφει και ο σερβιτόρος που προσπαθούσα να παραγγείλω για κανα τέταρτο. Τελικά με την επέμβαση ενος υπευθύνου που αρπάζει για πλάκα την Εβελίνα από τον παππού την απίρνω για απλό χορό και με απογείωσε. Πιασίματα, γλυψήματα, χουφτώματα στον πούτσο και ασε τι να σου λεω. Γυρνώντας από εκει πετυχένω και την Σέυλα και την παίρνω πριβέ. Μ'εστειλε αδιάβαστο και με το που γύρισα στη θέση μου εκανα κανα 20λεπτο να συνέλθω.

Το μαγαζί είναι απο τα καλύτερα στην πόλη και έχει κορμάρες κορίτσια που σε φτιάχνουν για πλάκα. Στα μείων το οτι δεν κάνουν full stripteaze και το γκαρσόνι που μου την έσπασε αλλά ποιος τον κοιτάει αυτόν!

Από τα κορίτσια που ξεχώρησα ήταν οι Τρίξι, Μόνικα, Χαρά, Ήρα, Σευλα, Εβελίνα, Μαρία. Και από ελέιψεις η Κλεοπάτρα, εκτος κ αν διέφυγε της προσοχής μου. Ανυπομονώ να το ξαναεπισκεφτώ.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 30, 2012
kourisanastasios
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
23 Οκτ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Απριλίου, 2012
Οταν λες πριβε με Σευλα τι εννοεις?Χμμμ;
πριβε ή φραπεΝτροπήΕμμμμ
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1