Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 72 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοριτσιών
 
6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
5.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
5.0
Χώρος
 
6.0
Μουσική
 
5.0
Ποιότητα ποτών
 
6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα , και αφου ξεμείναμε στα βόρεια μετά από γιορτή, επίσκεψη στο Star, που πραγματικά δε θυμάμαι πότε είχα πάει τελευταία φορά..
Πάρκινγκ εύκολο..Μπορείς να παρκάρεις κατά μήκος του δρόμου,σε πεζοδρόμια,στα γύρω στενά (προσοχή μερικά είναι σκοτεινά),και αν σου περισσεύουν μερικά ευρώ σε κρατημένες θέσεις μπροστά από το μαγαζί.
Είσοδος 15 ευρώ (ακριβό,όταν Ερότικα,Κίνκυ είναι στα 10).Η κοπέλα στα εισιτήρια ξινή..Και στην είσοδο και στην έξοδο.
Αντίθετα ο σερβιτόρος που μας τακτοποίησε ήταν άψογος .Μας έβαλε σε πολύ καλό τραπέζι και ευγενέστατος!
Ο χώρος του μαγαζιού είναι καλός, με τραπέζια γύρω από την πίστα και τους καναπέδες στον τοίχο.Οπτική καλή από τις περισσότερες μεριές.
Ξεχωριστοί χώροι για τον απλό χορό και τον πριβε.
Ποτό ,έχουμε πιει καλύτερα,έχουμε πιει και χειρότερα.
Ο Dj ίσως κάπου να το παρακάνει με τις ομιλιες,τους διαλόγους με έναν άλλο τύπο (?), σε γενικές γραμμές όμως δεν είναι ενοχλητικός.
Οι χοροί στην πίστα μέτριοι, ο μοναδικός full nude από την Κλεοπάτρα.
Σόου είδαμε 3..α)Η Καμέλια και η Μαριάννα στην αρχή σε μια ντουζιέρα και μετά παιχνίδι με δονητές β)Μία κοπέλα με 2 άντρες (έναν λευκό και ένα μαύρο) με υπόθεση βγαλμένη απο θρίλερ και γ)η Τρίξυ μια γερασμένη,γεμάτη piercings κοπέλα σε ένα Σ/Μ σόου με μια ξανθιά.
Οι κοπέλες τώρα..Ονόματα που θυμάμαι..Μαριάννα,Καμέλια,Κλεοπάτρα,Τρίξυ
Αφροδίτη (λέει ότι είναι διάσημη ελληνίδα με φωτογραφήσεις σε περιοδικά κτλ)
Σβετλάνα,Αναστασία,Αλμάζα,Γαβριέλα
Φλωρα ,Σόνια,Ρωξάνη
Οι περισσότερες ακολουθούν το στυλ που τείνει να γίνει κανόνας πλέον..Έρχονται , ρωτάνε ποτό/χορό και αυτό ήταν.Δύο μάλιστα δε μίλησαν καν, απλά έδειξαν με το δάκτυλο τους καναπέδες! Υποθέτω ό,τι δε μπορούν να καταλάβουν πως λίγα είναι εκείνα τα προιόντα που πωλούνται μόνα τους..Τα περισσότερα χρειάζονται διαφήμιση .Γενικά από πλευράς εμφάνισης οι κοπέλες του ΣΤΑΡ δεν είναι άσχημες,δε δημιουργούν αποστροφή στο θεατή..Χωρίς όμως να έιναι και κάτι το εξαιρετικό.
Απλός χορός 10 ευρώ. Δοκιμή Αναστασία (από το φίλο μου) , η οποία ήταν πιο γρήγορη και από τη σκιά της και Σβετλάνα.Τίποτα το ιδιαίτερο. Για πριβέ φυσικά ούτε λόγος!
Συμπεράσματα
1) Δεν είναι κακό και αν έριχνε την τιμή του ποτού θα άξιζε ειδικά για Παρασκευή/Σάββατο που στα άλλα μαγαζιά(πχ Αλκατραζ) η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική.
2) Οι υπεύθυνοι οφείλουν να καθίσουν τις κοπέλες στα θρανία και να τους μάθουν πώς να πουλάνε το προιόν τους.Οφείλουν επίσης να μάθουν στην υποδοχή πώς , ανεξάρτητα του αν έχουμε κέφι ή όχι, υποδεχόμαστε τους πελάτες με χαμόγελο και ευγένια!

Η βαθμολογία στην εμφάνιση των κοριτσιών είναι με βάση τα σημερινά πρότυπα ομορφιάς.Επειδή μου έστειλε κάποιος , με αφορμή προηγούμενη κριτική ,μνμ και με ρώταγε αν θα πήδαγα την τάδε, ξεκαθαρίζω πώς άλλο to να είναι fuckable μια κοπέλα και άλλο να παίρνει 10 στην ομορφια/εμφάνιση!
Μάλιστα μια από τις πιο όμορφες κοπέλες του ΣΤΑΡ (δεν αναφέρω όνομα για ευνόητους λόγους) ,την είχα δει τυχαία 2 μέρες πριν σε κεντρικό 5στερο ξενοδοχείο συνοδευόμενη από τον αρχιτέκτονα του Παρθενώνα και ήταν απλά μια κοπέλα της διπλανής πόρτας.Το σκοτάδι,τα ψηλοτάκουνα και το αλκοόλ είναι ο καλύτερος σύμμαχος μιας γυναίκας!

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 04, 2012
taurus1
Ανώτερος
Εγγραφή:
8 Μαρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
1.326
Πόντοι:
6.305
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού