Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 72 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοριτσιών

8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

6.0
Χορός κοριτσιών (privé)

6.0
Χώρος

7.0
Μουσική

8.0
Ποιότητα ποτών

8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ημερομηνια επισκεψης 07/01 και 11/01 σε περιοδο full μπουρδελοstripoκαταστασης με δυο καλα φιλαρακια... σαββατο δηλαδη και τεταρτη... θα γραψω κυριως για σαββατο που ειναι ημερα full δουλειας οποτε και καλυτερο δειγμα να κρινεις...

Γενικα, θεωρω το STAR ισως την καλυτερη επιλογη strip club εδω και πολυ καιρο στην Αθηνα...οι λογοι ειναι κυριως τα ωραια και πολλα show, το καλο επιπεδο των και φυσικα ο εξαιρετικος ''speaker''Γλώσσα που οσοι γυρνατε στα εν λογω μαγαζια στανταρ θα το εχετε απολαυσει αρκετες φορες...

Στα show υπαρχει και live sex και το σαββατο και την τεταρτη το πετυχα, show με μουναρες να κανουν ντουζ, κλασσικα show με δονητες, μικροφονα να ακουγονται τα βογγητα Γλώσσα κτλ...

Οι κοπελες πολυ καλου επιπεδου (ρουμανακια, brasil, ρωσσια, λιθουανια κ.α.) και στο δυναμικο η εξαιρετικη Almaza γνωστη απο το Ελλαδα εχεις ταλεντο. την τιμησα σε χορο και κανει πολυ καλο (το εχει το αθλημα, εμπειρια)παρολο που στην αρχη ειχα επιφυλαξεις για το αμα το παιξει diva...

10 ο απλος 50 prive (τιμηθηκε το βραζιλιανακι, το οποιο με αφησε ικανοποιημενο με δαχτυλα κλπ...) και 15 εισοδος με ποτο...

Και παμε τωρα στο θαψιματακι που θελω να κανω και προιδεασα και απο τον τιτλο...
Αγαπητοι συναγωνιστες... οποιοι επισκεφτειτε το εν λογω ιδρυμα, ισως μεινετε με το στομα ανοιχτο (παγωτο και ολα τα συναφηΓλώσσα), με μια Ρωξανα η οποια ειναι απο τις μεγαλυτερες μουναρες του μαγαζιου, κανει show κ.λ.π...μην τολμησετε να παρετε χορο, γιατι σε ρωταει αν θες πριβε οταν πατε προς τον καναπε(εκει κλασσικα αρχιζει και βρωμαει η δουλεια για τους γνωστες...), και η κυρια ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ, δεν επιτρεπει να της πιασεις τις βυζαρες!!! φιλαρακια μου, πρεπει να εχω παει σε τετοια μαγαζια πανω απο 150 φορες στη ζωη μου εδω στην ελλαδα...πρεπει να μου εχει τυχει αντε Χμμμ; αλλη μια φορα Χμμμ; να γινει αυτο το σκηνικο??? πραγματικα ξενερωσα τρελα με το σκηνικο και ειπα να σωσω το δεκαρικακι καποιων απο τους αναγνωστες του site καθως η κοπελα νομιζει οτι μπορει να κοροιδεψει τους τιμιους stripολατρεις...αμ δε...συμφωνω και γω με τα λογια των προηγουμενων συναγωνιστων και ενημερωνω οτι συνεχιζει το ιδιο παραμυθι...

Συνοψιζοντας, το μαγαζι ειναι πολυ δυνατο και κατα την αποψη μου αποτελει μια απο τις 2-3 καλυτερες επιλογες αυτη την στιγμη στο χορο του strip στην αθηνα...το προτεινω ανεπιφυλακτα, αλλα φυσικα παντου υπαρχουν και οι κακοτοπιες αλλα ευτυχως που με την τεχνολογια σημερα μπορουμε να ενημερωνομαστε και να προλαβαινουμε... Χαμόγελο

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 07, 2012
Σεβαστός
10
Πόντοι:
1.992
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιανουαρίου, 2012
Η Ρωξάνα φίλε μου είναι η μουνάρα με το κοντό, μαύρο μαλλί και τους θεσπέσιους βύζους που κάνει show στη ντουζιέρα;
Μια φορά είχα βάλει δονητή στο μουνί της όταν έκανε show και είχα κατακαυλώσει. Την πήρα για χορό (απλό) και μόλις πάω να πιάσω βυζιά μου χτυπάει τα χέρια Θυμός
Επί τόπου τραβάω μια διπλανή ξανθούλα που έτυχε να βρίσκεται εκεί και λέω στη Ρωξάνα "σήκω εσύ, τελειώσαμε" είχε δεν είχε περάσει 1 λεπτό. Ήταν η μοναδική φορά στην καριέρα μου που διέκοψα εγώ χορό και το φχαριστήθηκα κι ας πέταξα 10 ευρώ!
Με έβρισε αλλά δεν κατάλαβα λέξη απ' όσα μου είπε ρε γαμώτο! Τόση ήταν η μανία της που έλεγε άλλα αντί άλλων Μεγάλο χαμόγελο
Που να της πρηστούν οι αιμορροΐδες της σκατοκαριόλας!
Π
Πύρκαυλος
14 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ναι αδερφε μου αυτη ειναι η Ρωξανα...μουναρος που αμα ηξερε να χειριστει αυτο που εχει πανω της και τα χαρισματα της, θαχε βγαλει 3-4 περιουσιες ηδη...αλλα δε συμμορφωνεται και οσο συνεχιζει αυτην την συμπεριφορα, πρεπει να τιμωρηθει παραδειγματικα απο τους πιστους stripολαγνους...αμα βαλει καποτε μυαλο οκ...αλλα οσο συνεχιζει ετσι να της πρηστουν οπως ειπες και συΓλώσσα!!
08 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αγαπητοί φίλοι – συναγωνιστές,

Κατ’ αρχάς να συστηθώ: είμαι ένας ,βετεράνος να το πω;, παλαίμαχος να το πω; Κάτι τέτοιο πάντως του χώρου.
Κατά δεύτερο μη με παρεξηγήσετε γι’ αυτά που θα γράψω γιατί είναι ειλικρινά και χαίρομαι όταν βλέπω νέους ανθρώπους να έχουν διάθεση για τέτοια «αθλήματα». Σπανίζει στις μέρες μας και δείχνετε να είστε άξιοι συνεχιστές των αρσενικών προηγούμενων γενεών.
Δε μπορώ να πω (τουλάχιστον δεν αισθάνομαι) ότι είμαι παππούς, αλλά θέλω δε θέλω τα 50 ήρθαν σχεδόν στα μούτρα μου.
Δε συνηθίζω να γράφω στο internet (χαζεύω όμως που και που), αλλά μου δίνετε αφορμή με το θέμα «Roxana” να εκφράσω απόψεις και θα χαρώ παρά πολύ να τις λάβετε σημαντικά υπ’ όψιν σας έτσι ώστε να αισθανθώ ότι κάτι δίνω κι εγώ στους επόμενους. Εγώ είμαι αυτοδίδακτος, ποιος να μου τα πει.
Τη συγκεκριμένη striper την έχω γνωρίσει στο παρελθόν στο star live. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας για το μαγαζί ότι έχει σαν εικόνα πολύ όμορφες γυναίκες και ο χώρος είναι φιλικός για τον «χρήστη».
Συμφωνώ σε πολλά και για την Roxana. Όντως είναι σπάνια η εμφάνισή της ,όχι μόνο για την Αθήνα αλλά και για παρόμοια club του εξωτερικού τα οποία έχω επισκεφθεί στο παρελθόν λόγω της δουλείας μου άλλά και του «μικροβίου» μου για τις ωραίες γυναίκες. Μη σταθώ σε λεπτομέρειες , τις έχετε πρόσφατες όπως διαπιστώνω. Η λέξη ποιότητα τα λέει νομίζω όλα.
Άλλα για τα άλλα που γράφετε συμπαθάτε με αλλά θα διαφωνήσω. Απλά όπως όλες οι γυναίκες του κόσμου και ανεξάρτητα με το επάγγελμα που κάνουν έχουν το κουμπί τους και θέλουν τον τρόπο τους. Δε θέλω ούτε πρέπει να πω περισσότερα, όχι μόνο από σεβασμό αλλά για να «δουλέψετε» το θέμα «Roxana” μόνοι σας. Θα καταλάβετε τι εννοώ με τον καιρό και θα πίνετε νερό στο όνομά μου. Και θα ήθελα πολύ να συναντιόμασταν ,έτσι τυχαία, σ’ ένα παρόμοιο χώρο να μου τα λέγατε από κοντά (αυτό θα σήμαινε ότι έστω αραια και που είμαι ακόμη «μάχιμος»).
Εγώ προσωπικά χαίρομαι που έπεσα επάνω της. Στη πρώτη ευκαιρία θα την ξαναεπισκεφθώ.
Και μη νομίζετε, σαν την Roxana υπάρχουν κι άλλες κοπέλες στη νύχτα, απλά είναι λίγες και χρειάζεται τύχη , πείρα και ειδικά διαίσθηση για να πέσει κάποιος πάνω τους.
Απλά ρε παιδιά παρασύρεστε με τις εύκολες «μπριζόλες», «φραπέδες» κλπ της εποχής και χάνετε την ουσία και τον στόχο να ζήσετε καταστάσεις που θα τις θυμάστε μέχρι να κλείσετε τα μάτια σας. Σεβαστείτε κατ’ αρχάς τον εαυτό σας και μη θέλετε με 10 ή 50 ευρώ εξαιρετικά πράγματα. Ένας άνδρας βρίσκει με τέτοια χρήματα αλλά τι βρίσκει; σα να τρώει μπριζόλες και μετά δυο ημέρες ξεχνάει τη γεύση τους.

Συμβουλή : συνεχίστε να ψάχνετε «ροχανες», ξεχωρίστε από τη μάζα ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ!!!
Εγώ θα ευχηθώ για μένα να συναντάω πάντα στη ζωή μου «ροξανες» για να τις θυμάμαι και να έρχεται ένα βαθύ χαμόγελο στα χείλη μου στα βαθιά μου γεράματα που δε θα μου κάνει «κουκου» (μετά από 100 χρόνια ελπίζω)

Γεια σας παλικάρια μου και συνεχίστε ακάθεκτοι!!!!!!!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3