Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 181 10
Στριπτιτζάδικα 313969
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοριτσιών
 
7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
6.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
5.0
Χώρος
 
6.0
Μουσική
 
8.0
Ποιότητα ποτών
 
6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Μετά από αρκετό καιρό επίσκεψη σήμερα στο Αλκατράζ.
Πάρκινγκ σχετικά εύκολα σε διπλανό στενό (προσοχή σε σκοτεινά σημεία στην περιοχή, έχουν σημειωθεί πολλές διαρρήξεις αυτοκινήτων), υπάρχει όμως και παρκαδόρος.Γενικά πάντως δε βρίσκεις έυκολα κοντά.
Είσοδος και ένα δαχτυλο μας δείχνει το ταμείο!! Χρονια πολλά, καλή χρονιά κτλ είναι προφανώς πολυτέλεια για το προσωπικό!!
Πληρωνουμε τα 15 ευρώ και μπαίνουμε.Με το που μπαίνει κάποιος μέσα δεσπόζει το οβάλ μπαρ ,στη συνέχεια τα τραπέζια και αριστερά-δεξιά οι καναπέδες..Οι χοροί γίνονται πίσω και δεξιά με χώρισμα κουρτίνας.Η αλήθεια είναι ότι ο καλοκαιρινος χώρος (Ντέρτι) ήταν σαφώς ανώτερος, άνετος,με καλύτερη οπτική.
Καθώς στο μαγαζί δεν υπάρχει μετρ (?) ή αν υπάρχει είναι εξαφανισμένος/άσχετος καθόμαστε μόνοι μας στο μπαρ παρότι παρατήρησα πώς άλλοι έπαιρναν την πρωτοβουλία και κάθονταν όπου ήθελαν..
Στο μπαρ 2 μπαργούμεν, παραγγέλνουμε και μάλλον αγνοούν πώς μαζί με το ποτό κανονικά θα έπρεπε να φέρνουν και νερό..Ποτό ούτε καθαρό,ούτε πυρηνικά βόμβα.
Κορίτσια αρκετά , για όλα τα γούστα με 3-4 όμως πραγματικά ανωτάτου επιπέδου..Οι υπόλοιπες συμπαθητικές, χωρίς να δημιουργούν αποστροφή (σημαντικό έτσι όπως έχουν καταντήσει σήμερα τα στριπτιζάδικα).
Όνόματα ..Ρωξάνη,Βικτώρια,Μόνικα,Μικαέλα
Πέρασαν αρκετές άλλες οι οποίες δεν έκαναν τον κόπο να συστηθούν και φυσικά απορρίφθηκαν (όταν μια κοπέλα δε ξοδεύει 30¨ για να πει το ονομά της πριν ζητήσει οτιδήποτε ,γιατί να ξοδέψω εγώ τα λεφτά μου??).
Χορός στην πίστα καλός (topless), σόου ικανοποιητικά και προσεγμένα.
Μουσική πολύ καλή και ο Dj ξέρει πότε και πόσο πρέπει να μιλά.
Πήρα έναν απλό χορό ο οποίος ήταν πάρα πολύ καλός , δε θα βαθμολογήσω όμως με βάση αυτόν ,διότι την κοπέλα τη ξέρω και δε θα είμαι αντικειμενικός.Θα βαθμολογήσω με βάση την εμειρία του φίλου μου που πήρε 2 χορούς με διαφορετικές κοπέλες και οι οποίοι ήταν κανονικοί σε διάρκεια χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα αισθησιακοί.
Πριβέ φυσικά δεν πήραμε!
Γενικές παρατηρήσεις..
α)Χόρος καλός αλλά μόνο για καθημερινή.Παρασκευή/Σάββατο και αργίες μόνο αν είστε 18-22 ετών και θέλετε να στριμωχτείτε.Και πάλι βέβαια καλύτερα να πάτε σε κλαμπ.Εκεί θα έχετε την πιθανότητα να γνωρίσετε και κοπέλες.Εδώ αν είστε στο μπαρ δε θα βλέπετε παρά τον μπροστινό σας.
β)Πελάτες περιποιημένοι,μοδάτοι,πολλές γυναικοπαρέες.
γ)Το προσωπικό είναι ανεπαρκές όσον αφορά στα προσόντα.Δε ξέρω αν είχαν πολύ δουλειά τις προηγούμενες ημέρες αλλά ήταν επιεικώς απαράδεκτοι.
δ)Οι κοπέλες είναι όμορφες, πολλές το παίζουν ντίβες,χρειάζεται νέο αίμα.
Συμπερασματικά το Αλκατραζ είναι από τα καλύτερα στριπ όσον αφορά στις κοπέλες/σόου, το προδίδει όμως η ανεπαρκής αίθουσα και το προσωπικό.
Προσωπικά θα ξαναπάω καθημερινή για να βγάλω οριστικά συμπεράσματα.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 02, 2012
taurus1
Ανώτερος
Εγγραφή:
8 Μαρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
1.326
Πόντοι:
6.305
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Ιανουαρίου, 2012
Δεν ξέρω τι ώρα πήγες αλλά εγώ που έσκασα μύτη κατά τις 5 και δόξα το θεό και στην είσοδο μου ευχήθηκαν και μια χαρά με εξυπηρέτησαν οι κοπέλες στο μπαρ...Για τα "τεμάχια" έχω και εγώ τα στανταράκια μου...βασικά δεν είναι στανταράκι η συγκεκριμένη είναι έρωτας μεγάλος.... Χεχε!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1