Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 116 10
Στριπτιτζάδικα 167073
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοριτσιών
 
9.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
6.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
5.0
Χώρος
 
9.0
Μουσική
 
9.0
Ποιότητα ποτών
 
9.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Βράδυ πέμπτης και επισκεφτήκαμε το εν λόγο μαγαζί για να γιορτάσω τα γενέθλια μου. Τα κορίτσια στην πλειοψηφία τους ήταν πολύ όμορφα και σίγουρα καλύπτουν όλα τα γούστα οπότε δεν νομίζω ότι θα φύγει κάποιος παραπονεμένος από το μαγαζί. Ο χορός στην πίστα δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο άλλα το show της ΕΥΑΣ ήταν αξιοπρόσεκτος. Κατά την γνώμη μου οι καλύτερες κοπέλες εκεί μέσα ήταν η ΕΥΑ που προσωπικά την βρίσκω την απόλυτη γυναικά και η ΣΑΝΤΡΑ όπου ήταν ο καλύτερος απλός χορός απ' όλες όσες πήρα και μετάνιωσα που δεν έκανα και έναν prive μαζί της. Δυστυχώς όσο καλή ήταν όλη η βραδιά χάλασε λόγο της παλιάς καραβάνας του μαγαζιού (τζουλια αν θυμάμαι καλά), η οποία έχει πάρει καμιά 10αρια κιλά τον τελευταίο χρόνο, που με έψησε για prive χορό και ακόμα κλαίω το 50αρικο. Αυτός ο χορός κράτησε κανά 3λεπτο αντί τετάρτου που υποτίθεται ότι διαρκεί και η τύπισα κουνιόταν σαν μπουλντόζα, όσο για "φραπεδάκι" ή κάποιο αντίστοιχο extraδάκι ούτε λόγος παρ' όλες τις υποσχέσεις τις, οπότε συνιστώ να μείνετε ΜΑΚΡΙΑ από αυτή την φόλα.
Το προσωπικό αν και προσπαθούσε να φερθεί σωστά δεν κάλυπτε την υπέρμετρη αυτοπεποίθηση του, που προερχόταν μάλλον λόγο του ότι κυκλοφορούν ανάμεσα σε τόσα γυμνά γκομενάκια, με αποτέλεσμα να απευθύνονται σε όλους τους πελάτες με ένα περίεργο υφάκι.

για μένα πάντως το εν λόγο μαγαζί εξακολουθεί να είναι ένα στανταράκι για αυτές τις εξόδους μου

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 15, 2011
jimff1
Μέλος
Εγγραφή:
14 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
6
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Δεκεμβρίου, 2011
Mιλάμε για την πάλαι ποτέ ΕΥΑ του παλιού ιστορικού "4",μετέπειτα Σιρόκο και,τελικά,Μούσες?
17 Δεκεμβρίου, 2011
δεν ξέρω, η ευα που λέω εγώ είναι κοκκινομάλλα, γύρω στο 1,75 με γεμάτο κορμί χωρίς περιττά κιλά και χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας. Απ' ότι μου είπε θα είναι μέχρι την Κυριακή στο μαγαζί γιατί μετά θα φύγει για τις γιορτές να πάει στην χωρά της και θα επιστρέψει με τον καινούργιο χρόνο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2