Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 116 10
Στριπτιτζάδικα 167073
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοριτσιών
 
7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
7.0
Χώρος
 
8.0
Μουσική
 
9.0
Ποιότητα ποτών
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Σαββατο βραδυ και υστερα απο παροτρυνση του κολλητου αποφασισαμε να επισκεφτουμε το εν λογω ιδρυμα, τιποτα ομως δεν θυμιζε την χρυση δεκαετια του ΄90 αλλα και τα πρωτα χρονια της καινουργιας χιλιετιας.Παρ΄ ολα αυτα οι κοπελες του μαγαζιου ηταν ακρως ευγενικες και σε ελαχιστες περιπτωσεις φορτικες.Σε γενικες γραμμες μετριοτατες ρουμανες και ρωσιδες που εκαναν οτι μπορουσαν για να αποσπασουν εστω και ενα απλο χορο!
ΟΑΣΗ ομως αποτελουσαν 3 ΕΣΘΟΝΕΣ, δυο ξανθιες και μια μελαχρινη, οι οποιες πραγματικα εδιναν αλλο χρωμα στο ολο σκηνικο και ομορφαιναν δεοντος το τοπιο,πραγματικες καλλονες πανεμορφα προσωπα και σωματα, που σου εδιναν την εντυπωση οτι ηρθαν απο αλλο πλανητη, απολαυσα μαζι τους απλο χορο αλλα και πριβε και με εστειλαν στον 7ο ουρανο.
Τα γκαρσονια ευγενικοτατα και τα ποτα αρκετα καλα, ωραια παρενθεση το σοου του καβλομαγου!!! αλλα και της ουγγαρεζας.Μουσικη πολυ ανεβαστικη και χωρος αρκετα γηπεδικος που εδινε ωραια αισθηση.
Τελικο συμπερασμα της παρεας ειναι οτι το μαγαζι εχει πολλα περιθωρια βελτιωσης, ειδικα αν επενδυσει σε ΕΣΘΟΝΕΣ, οι οποιες ανεβασαν αρκετα το μεσο ορο ποιοτητας. Ειμαι σιγουρος οτι με 3 ακομα κοπελες σαν και αυτες, ο μεσος ορος του μαγαζιου θα ανεβενε ακομα πιο πολυ!

Μηπως ειναι καιρος να επενδυσουμε περισσοτερο σε χωρες της Βαλτικης;

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 26, 2011
B
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Δεκεμβρίου, 2011
Estonia twelve points... L'Estonie, douze points... όταν λες prive χορό, τί εννοείς;
02 Δεκεμβρίου, 2011
Είσαι σίγουρος ότι έγραψες για σωστό στριπ?? οι χοροί γίνονται δίπλα στους θαμώνες (χωρίς καμία κάλυψη απόκρυψη). Επίσης
οι χοροί είναι εξαιρετικά μικρής διάρκειας (κάτω από 1 τραγούδι). Τέλος όλες έχουν ένα τουπέ και υφάκι εκεί μέσα, άρα τι σου άρεσε? Baby O και ξερό ψωμί, πεταμένα λεφτά είναι εκεί____.
02 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Οι κοπέλες του Μούσες δε μπορούν να συγκριθούν με του Βaby O..
Κλάσεις ανώτερες στις Μούσες..Έχω πάει και στα δύο, η μέρα με τη νύχτα.
02 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μισό λεπτό, εμφάνιση συμφωνώ απόλυτα. Αλλά σε ένα στριπ (στην εποχή της κρίσης)
ψάχνεις για καλές υπηρεσίες σε λογικές τιμές (πχ 1-2 κάρτες όχι 100 ευρώ που οι ψωνάρες ζητάνε).
02 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

taso δε διαφωνώ..to Baby O παρότι βρίσκεται σε πλεονεκτικό σημείο (5-6 μπουζουξίδικα δίπλα,κλαμπς.μπαρς) ,θα μπορούσε να γίνει ένα πολύ καλό μαγαζί.Για κάποιους λόγους που δε γνωρίζω τα αφεντικά προτιμούν να το έχουν σε μια κατάσταση παρακμής και εξαθλιωσης..Αντί να σουλουπώσουν το χώρο,να φέρουν 6-7 πραγματικά όμορφες κοπέλες ,προτιμούν να δουλεύουν με γυναίκες γ΄ διαλογής..
Και να ξέρεις ό,τι σε στριπ εγώ πηγαίνω μόνο και μόνο για ποτό και 1-2 χορούς μετά την κανονική έξοδο..Για αυτό και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι οι κοπέλες (τουλάχιστον η πλειοψηφία τους) να είναι άνω του μετρίου.Έχω πάει 2 φορές φέτος και η εικόνα του είναι αποκαρδιωτική (για τα γούστα μου).
02 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εννοω το σπεσιαλ με 50 ευρω, που συμπεριλαμβανει full nude,handjob. Εξαρταται τον πελατη βεβαια και τις υπηρεσιες που προσφερει καθε κοπελα στο σπεσιαλ.Δεν προσφερουν τις ιδιες υπηρεσιες ολες οι κοπελες στο σπεσιαλ, και αυτο δεν ειναι τοσο καλο...
B
bf50ch
02 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πραγματι φιλε συναγωνιστη ειναι στα αρνητικα του μαγαζιου το γεγονος οτι οι χοροί γίνονται δίπλα στους θαμώνες (χωρίς καμία κάλυψη απόκρυψη). Πρεπει να παρεις σπεσιαλ για να γινει σε αλλο μερος, εκει ομως η κοπελα προσφερει αλλες υπηρεσιες οπως full nude,handjob (οχι ολες ομως) και η χρονικη διαρκεια ειναι αρκετα μεγαλη!
Η αληθεια ειναι οτι στο Baby O εχω να παω αρκετα χρονια και δεν ξερω τι παιζει εκει...
B
bf50ch
02 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ειδικα οι Εσθονες ειναι ολα τα λεφτα, αν προσεφεραν και καλυτερες υπηρεσιες στο σπεσιαλ θα ηταν ακομα καλυτερα τα πραγματα.
B
bf50ch
02 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

1 με 2 καρτες αξιας συνολικα 100 ευρω ειναι υπερβολικα χρηματα στην εποχη τις κρισης. Αλλα νομιζω οτι η τιμη εχει σχεση και με την ποιοτητα της εμφανισης της κοπελας αλλα και τις υπηρεσιες που παρεχει. Μεχρι 50 ευρω για fullnude-handjob, παραπανω ειναι παρα πολλα για τα Ελληνικα δεδομενα (οτι ειναι ψωναρες ξαναπεστο!)
B
bf50ch
06 Δεκεμβρίου, 2011
σε γενικοτερο επιπεδο το μουσσες, υποτιθεται τουλαχιστον, εχει/ειχε προδιαγραφες
για κυριους, πες τους ετσι, με υψηλοτερη οικονομικη ανεση. προσπαθησε τα πρωτα χρονια
να φτιαξει ενα τετοιο ιματζ, βολευε και η περιοχη και τα χλιδατα μπουζουκοστεκια τις εποχης. Ακομα περισσοτερο ο δρομος του εφερνε κοσμο, η ποσειδωνος, απο τα στεκια της παραλιακης που ειχαν προδιθεση να ξοδεψουν ταλαρα.
Αλλοι ναοι ελπιδες για ενα τετοιο ιματζ δεν εχουν.
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10