Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 50 10
Diamond Dolls Strip Club (Αθήνα)
Εκκρεμεί έγκριση
Στριπτιτζάδικα
52386
Γενική βαθμολογία
7.1
Εμφάνιση κοριτσιών
7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
8.0
Χώρος
7.0
Μουσική
7.0
Ποιότητα ποτών
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Το μαγαζί το έχω επισκεφθεί και παλιότερα, όταν ακόμα λεγόταν Diamonds and Dolls. Είναι αρκετά άνετο και το προσωπικό τότε, εξυπηρετικό. Ένα μεγάλο μείον, που υπάρχει στα περισσότερα strips, είναι οι «καφενειακές» καρέκλες, οι οποίες και άβολες είναι και ρίχνουν πολύ την ποιότητα του μαγαζιού.
Οι χοροί, full nude οι περισσότεροι, είναι άνω μετρίου ενώ και τα shows με τα live fucks δεν τα βρίσκεις εύκολα σε άλλα μαγαζιά. Δυστυχώς ονόματα κοριτσιών δεν θυμάμαι ποτέ, παρά μόνο όσα παίρνω για χορό.
Απλό χορό δεν πήρα, αλλά έκανα ένα πριβέ με την Ήρα στο πατάρι του μαγαζιού, η οποία με έκανε τούρμπο, αλλά χωρίς άλλη επιπλέον υπηρεσία. Κόστος 50 ευρώ. Ευτυχώς μετά πήγα στο στανταράκι μου στο Μετάξι και ξέσπασα.
Οι χοροί, full nude οι περισσότεροι, είναι άνω μετρίου ενώ και τα shows με τα live fucks δεν τα βρίσκεις εύκολα σε άλλα μαγαζιά. Δυστυχώς ονόματα κοριτσιών δεν θυμάμαι ποτέ, παρά μόνο όσα παίρνω για χορό.
Απλό χορό δεν πήρα, αλλά έκανα ένα πριβέ με την Ήρα στο πατάρι του μαγαζιού, η οποία με έκανε τούρμπο, αλλά χωρίς άλλη επιπλέον υπηρεσία. Κόστος 50 ευρώ. Ευτυχώς μετά πήγα στο στανταράκι μου στο Μετάξι και ξέσπασα.
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 18, 2011
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού